ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις

Τι γνώμη έχετε για το CARLSONS CREMATOR το εχει δουλέψει κάποιος σε benelli

Εγω δεν θα ασχοληθω με αντικειμενο
που η εννοια του θυμιζει τα ανθρωπινα εγκληματα.Θα πηγαινα παρακατω.Οσο για την benelli η καλιτερη της αποδοση με σφιχτο τσοκ ειναι PM long range και ΚΙCKS smoke LF .Απο εκει και περα δουλευουν αναστροφα και αυτα απο τις δικες μου δοκιμες.Ειπα μηπως βοηθησω.

Παρήγγειλα δύο colonial από αμερική. Ενώ περίμενα να έρθουν σε κανένα μήνα τα τσοκάκια ήρθαν σε μία εβδομάδα και ... εχουν κρατηθεί στο τελωνείο τις τελευταίες 3 μέρες. Εχει κανένας συνάδελφος εμπειρία πόσο θα πάρει χρονικά και χρηματικά;
(γιατί μάλλον θα βάλουν κάποιον δασμό όντας εισαγωγή εκτός ΕΕ)

Παρήγγειλα δύο colonial από αμερική. Ενώ περίμενα να έρθουν σε κανένα μήνα τα τσοκάκια ήρθαν σε μία εβδομάδα και ... εχουν κρατηθεί στο τελωνείο τις τελευταίες 3 μέρες. Εχει κανένας συνάδελφος εμπειρία πόσο θα πάρει χρονικά και χρηματικά;
Το κόστος εκτελωνισμού εξαρτάται από το κόστος αγοράς. Εγώ αγόρασα πρόσφατα κάτι από Αγγλία που κόστιζε 7 ευρώ, και πλήρωσα 3 ευρώ φόρο.
Το ότι έχουν μείνει στο τελωνείο, μου κάνει εντύπωση...μου έχει τύχει δύο φορές...την πρώτη με ένα μπουφαν από τον cabelas , που πήγα αεροδρόμιο και το εκτελωνισα....και άλλη μια φορά, που αγόρασα ένα όπλο παιδικό με bbs από Ιαπωνία, και λόγο του ότι ήταν όπλο, άσχετα ότι ήταν παιχνίδι, δεν το εκτελωνίζανε,
χρειαστηκε και έβαλα μέσο για να πάω να το εκτελωνισω πάλι από αεροδρόμιο..

το κοστος ειναι πανω απο 100δολ?

ελλαδα ποσο τα εβρισκες;
Δεν τα εύρισκα στην σύσφιξη που ήθελα. Ο Κουρκουλος που τα είχε μου έλεγε ότι έχει το F ή XF και θα το έφερνε ό ίδιος σε ότι σύσφιξη το ήθελα με περίπου 100€ το ένα - αυτό με ερωτηματικό δεν το θυμάμαι καλά ίσως παραπάνω - . Πάντως εκεί πάνω κάτω , για να πάρω απόφαση να τα παραγγείλω απ' έξω ...

Δεν τα εύρισκα στην σύσφιξη που ήθελα. Ο Κουρκουλος που τα είχε μου έλεγε ότι έχει το F ή XF και θα το έφερνε ό ίδιος σε ότι σύσφιξη το ήθελα με περίπου 100€ το ένα - αυτό με ερωτηματικό δεν το θυμάμαι καλά ίσως παραπάνω - .
για ποιο οπλο?

Back