Να εισαι καλα φιλε πιεστου το αιμαΕπειδή η αρωστεια είναι ανίατη φρέσκια παραλαβη σ ένα τσοκ που μου έλειπε.ευχαριστω τον Βαγγέλη για την άμεση αποστολή
View attachment 76321
Να εισαι καλα φιλε πιεστου το αιμαΕπειδή η αρωστεια είναι ανίατη φρέσκια παραλαβη σ ένα τσοκ που μου έλειπε.ευχαριστω τον Βαγγέλη για την άμεση αποστολή
View attachment 76321
Καλοριχτο τρελαρα!!Επειδή η αρωστεια είναι ανίατη φρέσκια παραλαβη σ ένα τσοκ που μου έλειπε.ευχαριστω τον Βαγγέλη για την άμεση αποστολή
View attachment 76321
Ξέρεις αλλά δε το στέλνειςΚαλοριχτο τρελαρα!!
Εεεεε,αφού σου έλειπε....
Ξέρω εγώ τι θέλεις εσύ...
Αυτό που ξέρω εγώ,δε μπορώ να στο στείλω...Ξέρεις αλλά δε το στέλνεις
Τελικά με 38€ περίπου επί πλέον τα πήρα και η καθυστέρηση, για ανταλλακτικά από US, λογική. Η παραπάνω χρέωση ήταν 24% ΦΠΑ και 10€ έξοδα τελωνείου ή ΕΛΤΑ . 170€ τα δύο , πάλι κερδισμένος είμαι. Βγαίνανε πάνω από 100€ το καθένα. Μένει να δοκιμαστούν οπότε ... επανέρχομαι Δημήτριος.Παρήγγειλα δύο colonial από αμερική. Ενώ περίμενα να έρθουν σε κανένα μήνα τα τσοκάκια ήρθαν σε μία εβδομάδα και ... εχουν κρατηθεί στο τελωνείο τις τελευταίες 3 μέρες. Εχει κανένας συνάδελφος εμπειρία πόσο θα πάρει χρονικά και χρηματικά;
(γιατί μάλλον θα βάλουν κάποιον δασμό όντας εισαγωγή εκτός ΕΕ)
Καλοριχτο μουρλογερε.στειλε τώρα το αλλο
Nα εισαι καλα Γιαννη λιωστο!!!
Τι να λιώσει ρε φίλε?3 βαλίτσες έχει και τις βλέπει και όχι μόνο αυτό δε δίνει και κανενα σε κάνα γνωστό τουNα εισαι καλα Γιαννη λιωστο!!!
Τι να λιώσει ρε φίλε?3 βαλίτσες έχει και τις βλέπει και όχι μόνο αυτό δε δίνει και κανενα σε κάνα γνωστό του
Ρε το ακαθαρμαΤι να λιώσει ρε φίλε?3 βαλίτσες έχει και τις βλέπει και όχι μόνο αυτό δε δίνει και κανενα σε κάνα γνωστό του
Γιατί να χαλάσει την συλλογή του;;Τι να λιώσει ρε φίλε?3 βαλίτσες έχει και τις βλέπει και όχι μόνο αυτό δε δίνει και κανενα σε κάνα γνωστό του
Καλόριχτο γεροντή!
Δεν εχεις ακουσει κατι για τους χιτωνες ?Γιατί να χαλάσει την συλλογή του;;
Οι γνωστοί του, να αγοράσουν από κει που τα πουλάνε...
Για εμένα εξαιρετικο, όταν το δουλέψεις θυμίσου να μας πεις εντυπώσεις.
Παιζει να εχει ολες τις συσφιξεις σε hivizΓια εμένα εξαιρετικο, όταν το δουλέψεις θυμίσου να μας πεις εντυπώσεις.
Εσύ "φταις"που το τσίμπησα!Για εμένα εξαιρετικο, όταν το δουλέψεις θυμίσου να μας πεις εντυπώσεις.
Για εμένα εξαιρετικο, όταν το δουλέψεις θυμίσου να μας πεις εντυπώσεις.
"Συμβατικό" σχεδιασμό έχουν αυτά;Εσύ "φταις"που το τσίμπησα!
Παρασύρθηκες μπούλη τρομάρα σουΕσύ "φταις"που το τσίμπησα!
Εεε,με πήρε η φάση!Παρασύρθηκες μπούλη τρομάρα σου