ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις

Παρήγγειλα δύο colonial από αμερική. Ενώ περίμενα να έρθουν σε κανένα μήνα τα τσοκάκια ήρθαν σε μία εβδομάδα και ... εχουν κρατηθεί στο τελωνείο τις τελευταίες 3 μέρες. Εχει κανένας συνάδελφος εμπειρία πόσο θα πάρει χρονικά και χρηματικά;
(γιατί μάλλον θα βάλουν κάποιον δασμό όντας εισαγωγή εκτός ΕΕ)
24% ΦΠΑ στην συνολική αξία κ κανένα 15αρι αν θυμάμαι καλά έξοδα εκτελωνισμου... Θα τα πληρώσεις στα ΕΛΤΑ στην παραλαβή...

Παρέλαβα σήμερα αυτό το choke, αρχικά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε εγκοπές εσωτερικά για να σφίγγει με το τσοκοκλειδο, μετά παρατήρησα κάτι εσοχές στην αρχή προέκτασης του τσοκ....τελικά ανακάλυψα ότι μάλλον σε αυτές τις εσοχές μπαίνει το κλειδί που υπάρχει για να λασκάρει την βαλβίδα εκτόνωσης ...δεν το δοκίμασα ακομη

Attachments

• 20230802_150221.jpg
    20230802_150221.jpg
    112,1 KB · Προβολές: 73
  • 20230802_170758.jpg
    20230802_170758.jpg
    305,1 KB · Προβολές: 73
Παρέλαβα σήμερα αυτό το choke, αρχικά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε εγκοπές εσωτερικά για να σφίγγει με το τσοκοκλειδο, μετά παρατήρησα κάτι εσοχές στην αρχή προέκτασης του τσοκ....τελικά ανακάλυψα ότι μάλλον σε αυτές τις εσοχές μπαίνει το κλειδί που υπάρχει για να λασκάρει την βαλβίδα εκτόνωσης ...δεν το δοκίμασα ακομη
Όπως τα λες, βιδώνεις με τα δάκτυλα και σφιγγεις με το κλειδί. Μεγεια το LM victory!

Καλοντούφεκο Λαυρέντη. Το έχω σε IC και F το οποίο έδωσα γιατί ήταν πολύ σφιχτό για τα δικά μου γούστα. Πολύ δυνατά τσοκ και καλή τιμή. Το κλειδί μια φορά το δοκίμασα και μόνο σημάδια κατάφερα να κάνω στο τσοκ. Δεν δούλεψε σε μένα τουλάχιστον. Σε τέτοιο στιλ τσοκ έχει κάνει φίλος εγκοπές με ντρέμελ ακριβώς στο μέγεθος του μαμά κλειδιού που δίνει η beretta και δουλεύει άψογα. Θα το κάνω και στο δικό μου σύντομα. Καλές ντουφεκιές !!

Καλοντούφεκο Λαυρέντη. Το έχω σε IC και F το οποίο έδωσα γιατί ήταν πολύ σφιχτό για τα δικά μου γούστα. Πολύ δυνατά τσοκ και καλή τιμή. Το κλειδί μια φορά το δοκίμασα και μόνο σημάδια κατάφερα να κάνω στο τσοκ. Δεν δούλεψε σε μένα τουλάχιστον. Σε τέτοιο στιλ τσοκ έχει κάνει φίλος εγκοπές με ντρέμελ ακριβώς στο μέγεθος του μαμά κλειδιού που δίνει η beretta και δουλεύει άψογα. Θα το κάνω και στο δικό μου σύντομα. Καλές ντουφεκιές !!
Και γω λίγο που το δοκίμασα στον αέρα βέβαια, δεν μου φάνηκε να εφαρμόζει απόλυτα, θα το βίδωσω πάνω στο όπλο βέβαια και θα δω....ευχαριστώ για το τιπ

Ότι καλύτερο σε απόδοση και τιμή, κοίτα στις βλητικες δοκιμές.

Λοιπόν, κατάφερα να το σφιξω, απλά θέλει σταθερές και ηρεμες κινήσεις, σίγουρα όχι ότι πιο εύχρηστο, ιδίως στον κυνηγοτοπο...βέβαια εγώ δεν πολυαλλαζω τσοκ, οπότε δεν με χαλάει....φυσικά η λύση που προτείνεις νομίζω ότι είναι η καλύτερη για ευκολία....
Τώρα μένει να δοκιμαστεί στο σκοπευτήριο, για να βγουν τα βλητικα συμπεράσματα

βέβαια εγώ δεν πολυαλλαζω τσοκ
Το καλυτεροτερο!!
Ένα το πρωί κι άλλο ένα όλη τη μέρα!
Ααααντε,να ξαναβιδωνεις το πρωινό, προς το νυχτωμα...
Θα μου πεις,πως βρέθηκα με καμιά 60αρια τσοκακια(κι ακόμα παίρνω....😵‍💫).

Όταν βρεθούμε για καμιά μπύρα,θα το συζητήσουμε!🙂

Το καλυτεροτερο!!

Ναι την άλλη φορά δεν καθόμασταν κοντά και δεν τα είπαμε...σίγουρα θα τα πούμε, γιατί και γω θέλω κάτι πραγματάκια να ρωτήσω....
Εγώ ούτε στις μαύρες δεν αλλάζω τσοκ ,από την άποψη ότι δεν τις πολυτουφεκαω, γιατί και 5 να πάρω που λέει ο λόγος την μια η τις δύο θα βρω, αν δεν εχεις σκύλο στις μαύρες χάνεις πουλιά...εκτός αν είσαι σε καθαρό

Το καλυτεροτερο!!

Ο γνωστός βαλιτσογιαννης και δεν είναι μόνο ότι παίρνεις έχεις καταστρέψει και τον φίλο μου τον οποροπωλη

Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του!
Σιγά μην φταίω και για την κλιματική αλλαγή!
Φταις γεροντα!
Τρως οσπρια αεριζεσαι και επιβαρυνεις το περιβαλλον
Να τρως κρεας για να μην αεριζετε το ζωο και να μην επιβαρυνει το περιβαλλον
.big smile.

Back