Γυναίκες μαλαμα......banana.Άκη δώρο του αδερφού μου,το έφερε η γυναίκα του από Αμερική....δεν ρώτησα πόσο στοίχισε
Γυναίκες μαλαμα......banana.Άκη δώρο του αδερφού μου,το έφερε η γυναίκα του από Αμερική....δεν ρώτησα πόσο στοίχισε
Πορτογαλέζα μεσογειακός τύπος και φοβερός άνθρωποςΓυναίκες μαλαμα......banana.
Καλοριχτο Μακη ....
Καλοριχτο !!!
Άκη δώρο του αδερφού μου,το έφερε η γυναίκα του από Αμερική....δεν ρώτησα πόσο στοίχισε
Μάκη καλορίζικο και καλοτούφεκο ...Άκη δώρο του αδερφού μου,το έφερε η γυναίκα του από Αμερική....δεν ρώτησα πόσο στοίχισε
... και μια SX4 !!!Maκη του χρονου που θα ξαναλθει με το καλο ευχομαι να σου φερει και το long range
Μάκη κάλο ριχτό να το ευχαριστηθείς!!!
Το anacoda εχει τα φρενα που εχει το code black?
Εκαστο στο είδος του και η πατερν στα τσοκακια.....χαχααχαχχαOχι το code black εχει εξωγκωματα εσωτερικα που πιανουν για λιγο το συγκεντρωτηρα, το anaconda εχει σχεδιασμο ουτως ωστε καναλια αεριων να περιτυλιξουν το συγκεντρωτηρα με αναποδη φορα ουτως ωστε να αποδεσμευσει τα σκαγια.
Γενικα τα patternmaster ειναι φρενατα, αλλα εχουν εντελως διαφορετικο τροπο λειτουργιας απο τα περισσοτερα φρενατα της αγορας που γδαιρνουν τον συγκεντρωτηρα με τις ειδικα διαμορφωμενες οπες εκτονωσης.
Εκαστο στο είδος του και η πατερν στα τσοκακια.....χαχααχαχχα
Καλοντούφεκο το τσοκ Μάκη.
Κύριε Μάκη καλορίζικο και καλοτούφεκο.
ο φίλος Στέλιος έχει και το black duck το οποίο το έχω εγώ περισσότερο...το παίρνει 3-4 φορές που πηγαίνει εξωτερικό για κυνήγι...αυτός βολεύεται και μ ένα colonial full που έχειMaκη του χρονου που θα ξαναλθει με το καλο ευχομαι να σου φερει και το long range
Τσίχλα,Σταμάτη για σφιχτά μέρη ελαιώνες κ.λ.π. όπως κι απογευματινό καρτέριΜε γεια μακη. Καλοριχτο. Για τι κυνήγια το προοριζεις?
της το είπα και μου απάντησε:... και μια SX4 !!!
Καλοτουφεκο !