2000€ ... 1000€ η κάνη ?Ωραίο τουφέκι που στα 1900 - 2000 θα έχει περισσότερες πωλήσεις.
Κάποια στιγμή θα ισορροπίσει η τιμή του
Το ειχα βρει 2200 καινουργιο σε κυνηγομαγαζο .Ωραίο τουφέκι που στα 1900 - 2000 θα έχει περισσότερες πωλήσεις.
Κάποια στιγμή θα ισορροπίσει η τιμή του
Well said, όπως λένε στο χωριό μου (και όντως το λένε γιατί πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν για Αμερική). Δυστυχώς τα δίκανα πλέον είναι πανάκριβα... Εκτός από 2-3 εταιρείες (lanber, Baikal, zabala) που βγάζουν μια χαρά όπλα και σε νορμάλ τιμές!2000€ ... 1000€ η κάνη ?
Άστο, αγοράζω 2 αυτογεμή του χιλιάρικου με τόσα λεφτά
Χμμμ είναι ανεξήγητο ... δεν πρέπει να έχει σχέση με το laser.Το γελάς?Το λέιζερ που γράφει Beretta γιατί δεν επηρεάζει το μέταλλο της κάννης?
Βασιλη είναι τεράστιο πλεονέκτημα η φλάντζες προπαντός για έναν αρηστερο…..και όχι μονοΤο αυτογεμές που το βρήκατε και το λέτε συνέχεια για το 828 ?
Το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω και δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείτε ...
Τα πλαστικά στο κοντάκι και τις φλάντζες εννοείτε ?
Το κόψιμό του ?
Με 2,5 χιλιάρικα δεν έχει καμία ελπίδα για εμένα αλλά λέμε τώρα ...
View attachment 69967
Εννοείται Ηλία ...Βασιλη είναι τεράστιο πλεονέκτημα η φλάντζες προπαντός για έναν αρηστερο…..και όχι μονο
Αν και το έχω ξαναγράψει πολλές φορές, το δικό μου, ως αριστεροεπωμίζων, το έφερα πάνω μου σε χρόνο dt...Βασιλη είναι τεράστιο πλεονέκτημα η φλάντζες προπαντός για έναν αρηστερο…..και όχι μονο
Μπερδεύτηκες.Ειμαι αριστερόχειρας με αριστερό όπλο που έχει δεξιά φλατζα και δεξιά βαλίτσα.Το κυρίαρχο μάτι μου είναι το δεξί που τυχαίνει να είναι γυάλινο.Αλέξις (@Alex37 ) και εσύ.
Δεξιός που επωμίζει από αριστερά με δεξί όπλο και αριστερές φλάντζες με δεξιά θήκη για το όπλο.
Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, μπερδεύτηκα και εγώ.
Πάρε το όπλο,δύο αξινες και τρία σκαλιστήρια!Το οπλο τα σπάει παιδιά έχει αρκετά διαφορετικά πραγματα πανό του σε σχέση με τον ανταγωνισμό αν δεν ειχα εξωδα θα το επερνα αλλά θελο να Πάρο τρακτέρ για τα χωράφια!!!!!
Μπαααα θα Πάρο τρακτέρ!!!!!Πάρε το όπλο,δύο αξινες και τρία σκαλιστήρια!
Θα σου μείνουν και πολλαααα ρέστα!
Τι μάρκα ;Μπαααα θα Πάρο τρακτέρ!!!!!
Η zabala έχει κλείσει και η lanber είχε δηλώσει πτώχευση πρίν κάτι χρόνια, ενδεχομένως να έκλεισε και αυτήWell said, όπως λένε στο χωριό μου (και όντως το λένε γιατί πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν για Αμερική). Δυστυχώς τα δίκανα πλέον είναι πανάκριβα... Εκτός από 2-3 εταιρείες (lanber, Baikal, zabala) που βγάζουν μια χαρά όπλα και σε νορμάλ τιμές!
Η zabala όντως έκλεισε??? Πρώτη φορά το ακούω αυτό!! Για τη lanber κάτι είχα δει. Πάντως πραγματικά είναι ωραία όπλα, κλασικά και ποιοτικά!Η zabala έχει κλείσει και η lanber είχε δηλώσει πτώχευση πρίν κάτι χρόνια, ενδεχομένως να έκλεισε και αυτή
Ξέρει κάποιος τι έγινε;
Ωραία όπλα τα lanber, έχουν πολύ καλές κριτικές
Εγώ είχα διαβάσει ότι έκλεισε, δεν γνωρίζω εάν άλλαξε κάτιΗ zabala όντως έκλεισε??? Πρώτη φορά το ακούω αυτό!! Για τη lanber κάτι είχα δει. Πάντως πραγματικά είναι ωραία όπλα, κλασικά και ποιοτικά!
Νομίζω έχει συγχωνευτεί με την Laurona. Οι Ισπανοί βγάζουν πολύ καλά και τίμια όπλα και είναι κρίμα να κλείνουν τέτοιες εταιρείες.Εγώ είχα διαβάσει ότι έκλεισε, δεν γνωρίζω εάν άλλαξε κάτι
Γενικά μου φαίνεται πως επιβιώνουν όσες εταιρείες πάνε καλά στην ΑμερικήΝομίζω έχει συγχωνευτεί με την Laurona. Οι Ισπανοί βγάζουν πολύ καλά και τίμια όπλα και είναι κρίμα να κλείνουν τέτοιες εταιρείες.
Λογικό μου φαίνεται! Η αγορά εκεί είναι τεράστια καθώς και η ζήτηση. Ugartechea είχα επωμισει πριν χρόνια, αλλά δεν έτυχε να ρίξω φυσίγγι.Γενικά μου φαίνεται πως επιβιώνουν όσες εταιρείες πάνε καλά στην Αμερική
Όπως τα Ugartechea που κρατήθηκαν
Έχω διαβάσει ότι είναι από τα αγαπημένα πλάγια των Αμερικανών