Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν θέλει καθαρά εξειδικευμένο τσοκ αποκλειστικά για μόνοβολα.μπορεί να πάρει κάποιο rifled το οποίο θα είναι για αυτή την δουλειά.
Τώρα το πήρα εγώ και περιμένω να το δοκιμάσω.
Ραβδωτό ενδείκνυται για μονοβολα τεχνολογίας sabot!
Για "μαλακά" (foster,gualandi,brenneke κτλ) δε κάνει κάτι...
Σαφώς καλύτερο,για αυτά, ένα τσοκ με ελάχιστη σύσφιξη να "σιδερωνει" το μολύβι ώστε να αυξάνει την ακρίβεια!
Το είχα τεντώσει κάποτε το θέμα... Είχα βάλει τριγωνομετρίκα πλήρως ρυθμιζόμενα και τσοκ ραβδωτό,με καθαρό μήκος ραβδωσης 8.5 cm.
Με brenneke, στα 100 έβγαζε ακρίβεια ραβδωτού το ταπεινό,μαμά 4*!
Remington 870 με κάννη 53cm,
uncle mike's σκοπευτικά και remi τσοκάκια(και το ραβδωτό).

Last edited:
Ραβδωτό ενδείκνυται για μονοβολα τεχνολογίας sabot!
Για "μαλακά" (foster,gualandi,brenneke κτλ) δε κάνει κάτι...
Σαφώς καλύτερο,για αυτά, ένα τσοκ με ελάχιστη σύσφιξη να "σιδερωνει" το μολύβι ώστε να αυξάνει την ακρίβεια!
Το είχα τεντώσει κάποτε το θέμα... Είχα βάλει τριγωνομετρίκα πλήρως ρυθμιζόμενα και τσοκ ραβδωτό,με καθαρό μήκος ραβδωσης 8.5 cm.
Με brenneke, στα 100 έβγαζε ακρίβεια ραβδωτού το ταπεινό,μαμά 4*!
Remington 870 με κάννη 53cm,
uncle mike's σκοπευτικά και remi τσοκάκια(και το ραβδωτό).
Είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή και το σκεφτόμουν να το πάρω ή όχι. Είδα μερικές κριτικές και είπα θα το δοκιμάσω..
Σίγουρα θα έχει βελτίωση από ένα απλό Τσοκ
Παραθέτω ένα link που με αυτό το τσοκ και μόνοβολα foster είχε διαφορά στην συγκέντρωση
Τα μόνοβολα τύπου sabot πιστεύω θέλουν πλήρη ραβδωτή κάνη ώστε να λειτουργήσουν πλήρως.

Είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή και το σκεφτόμουν να το πάρω ή όχι. Είδα μερικές κριτικές και είπα θα το δοκιμάσω..
Σίγουρα θα έχει βελτίωση από ένα απλό Τσοκ
Παραθέτω ένα link που με αυτό το τσοκ και μόνοβολα foster είχε διαφορά στην συγκέντρωση
Τα μόνοβολα τύπου sabot πιστεύω θέλουν πλήρη ραβδωτή κάνη ώστε να λειτουργήσουν πλήρως.
Εμένα φίλε τα μονόβολα sabot τα πηγαίνει ευθυβολα με τσοκ της brain για μονόβολα

Εμένα φίλε τα μονόβολα sabot τα πηγαίνει ευθυβολα με τσοκ της brain για μονόβολα
Περιμένω να κάνω τις δοκιμές μου και εγώ από Σεπτέμβρη να πέσει και η θερμοκρασία λίγο.. ελπίζω να δω καλά πράγματα 🙏 από μόνοβολα θα δοκιμάσω Remington slugger, federal truball και Remington buck hammer

Ποια sabot ρίχνεις ;
Μου ειχε δώσει ένας φίλος στην παρέα 2 κουτιά federal και αύτα είχα ρίξει τότε με καλή ευθυβολια....Αλλά με το τσοκ της brain από όταν έβαλα το απλό της remington δεν το αλλάζω με τπτ εκεί που σημαδευεις εκεί πάει

Μου ειχε δώσει ένας φίλος στην παρέα 2 κουτιά federal και αύτα είχα ρίξει τότε με καλή ευθυβολια....Αλλά με το τσοκ της brain από όταν έβαλα το απλό της remington δεν το αλλάζω με τπτ εκεί που σημαδευεις εκεί πάει
Sabot δεν έχω ρίξει ποτέ.. θα πάρω κανένα κουτι…. Είχα την εντύπωση ότι χάνουν σε μη ραβδωτές κάνες

Φαντάζομαι εννοείς αυτά
Αυτά ναι και τα άλλα με την πράσινη μύτη εγωτα ερειξα με το brain δεν τα βρήκα ποτέ στο στόχο δεν τα πήγαινε ενώ με το 3ρι τσόκ πήγαινε καλά...Αυτά τα είχα δει σε άλλον με τσοκ ραβδωτο νομίζω είχε fabarm τα πήγαινε φωτιά και είχε πάρει και γουρούνια το παιδί με αυτά αλλά είναι πανάκριβα φίλε μου δεν ξέρω αν συμφέρουν

.
Αυτά ναι και τα άλλα με την πράσινη μύτη εγωτα ερειξα με το brain δεν τα βρήκα ποτέ στο στόχο δεν τα πήγαινε ενώ με το 3ρι τσόκ πήγαινε καλά...Αυτά τα είχα δει σε άλλον με τσοκ ραβδωτο νομίζω είχε fabarm τα πήγαινε φωτιά και είχε πάρει και γουρούνια το παιδί με αυτά αλλά είναι πανάκριβα φίλε μου δεν ξέρω αν συμφέρουν
Μόνο και μόνο για να μου φυγει η απορία θα τα πάρω να τα δοκιμάσω.

Ξέρει κανείς από πιο μοντέλο και πια μάρκα τεριαζη αυτό το τσοκ?? Είναι της lamber το σπυρομα ακριβώς στην μέση
Μόνο σε μοντέλα της lanber. Τώρα ποια ακριβώς δεν γνωρίζω να σου πω, ένα έχω και είναι με σταθερό τσοκάρισμα.

Sabot δεν έχω ρίξει ποτέ.. θα πάρω κανένα κουτι…. Είχα την εντύπωση ότι χάνουν σε μη ραβδωτές κάνες
Κάποια γράφουν στο κουτί για ραβδωτό τσοκ . Μικρή ποικιλία για ραβδωτό τσοκ στην αγορά και μερικά έχουν καταργηθεί από την συλλογή εταιριών .

Έχουν τεχνολογία αλλά είναι πολύ ακριβά και είναι κατασκευασμένα για ραβδωτή 12αρα καννη .

Back