Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ακριβώς έτσι.ουτε θα το δεις σε άλλα φυσιγγια εμπορικά
Δεν μπορεί να το αποτυπώσει η εικόνα, αλλά κάτι δείχνει. Το αριστερά, είναι επινικελωμένο, στο κέντρο το Gamebore και δεξιά, του ρουμελιώτη με κανονικά σκάγια. Του Gamebore ο κάλυκας είναι ημιδιάφανος και δεν δείχνει τα σκάγια καλά.

1725299536747.png

Δεν μπορεί να το αποτυπώσει η εικόνα, αλλά κάτι δείχνει. Το αριστερά, είναι επινικελωμένο, στο κέντρο το Gamebore και δεξιά, του ρουμελιώτη με κανονικά σκάγια. Του Gamebore ο κάλυκας είναι ημιδιάφανος και δεν δείχνει τα σκάγια καλά.

View attachment 90642
Καλά βάζεις pigeon xtreme και mygra δίπλα στου Ρουμελιώτη?μεγάλη ιεροσυλια

Μια φάσα που πήρα φέτος στην έναρξη, με το Kicks, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν στα 50 μέτρα, και παραπάνω. Της τραβάω μία, όπως πέρναγε τραβέρσα, με ένα F2-34, τίποτα. Δεύτερη με F2-34, πάλι τίποτα. Το τρίτο, όμως ήταν Gamebore. Αδερφέ το πουλί έσκασε κάνοντας και τούμπα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα σε τέτοια απόσταση. Πάω το βρίσκω και ξεπουπουλιάζω την πλευρά. είχε 5 σκάγια, δίπλα δίπλα, κάτω από την φτερούγα. Όλο το κυνήγι, ήταν αυτή η ντουφεκιά. Αυτά μου προσφέρει αυτό το τσοκ.
Όπως το περιγράφεις,ήσουν πίσω στις δύο πρώτες τουφεκιές και πάνω του στην τρίτη.
Πιθανότατα,το φυσιγγι σου έδωσε το θήραμα.
Όχι ότι δεν κάνει τέτοια σκοτωματα το kicks!
Ίσα ίσα!!

Όπως το περιγράφεις,ήσουν πίσω στις δύο πρώτες τουφεκιές και πάνω του στην τρίτη.
Ίσα ίσα!!
Και με συμβατικά σφιχτά το colombaccio και το xtreme έχουν πολλά μέτρα.τα σκάγια που έχουν μέσα παίζουν μεγάλο ρόλο όπως και το στήσιμο τους

Ίσα ίσα!!
Όπως το λες έγινε. Δεν άλλαξα κάτι συνειδητά, στην προσκόπευση. Όλα έγιναν σε 2 -3 δευτερόλεπτα. Εντωμεταξύ κατά σύμπτωση και το gamebore, με F2 είναι γεμισμένο! Ο συνδυασμός τσοκ και φυσιγγιού, έκανε όλη τη δουλειά.

τα gamebore συνήθως έχουν άριστα γυαλισμένα σκάγια με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιμόνιο και σκληρα
Off topic αλλά επειδή έχω κάνει αρκετή παρέα με τον Paul James, ιδιοκτήτη της Gamebore, το μυστικό της αποτελεσματικότητας των σκαγιών του δεν είναι το πολύ αντιμόνιο, αλλά το αντίθετο. Έχουν μόλις 3% αντιμόνιο και 7 διαφορετικές επεξεργασίες επιφανειακής λείανσης και σκλήρυνσης, περιλαμβανομένης και της επινικέλωσης φυσικά. Το αποτέλεσμα είναι σκληρά ΚΑΙ βαριά σκάγια, όταν ο ανταγωνισμός έχει ή σκληρά ή βαριά.

Εντός θέματος τώρα, το Kicks σκοτώνει σίγουρα εντυπωσιακά. Αν σου παίρνει ή αν σου δίνει θηράματα ακόμα δεν το έχω αναλύσει, αλλά το έχω λίγο καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παράγει υπερβολικά πολύ κρότο και έχω κι άλλα τσοκακια με porting.

Off topic αλλά επειδή έχω κάνει αρκετή παρέα με τον Paul James, ιδιοκτήτη της Gamebore, το μυστικό της αποτελεσματικότητας των σκαγιών του δεν είναι το πολύ αντιμόνιο, αλλά το αντίθετο. Έχουν μόλις 3% αντιμόνιο και 7 διαφορετικές επεξεργασίες επιφανειακής λείανσης και σκλήρυνσης, περιλαμβανομένης και της επινικέλωσης φυσικά. Το αποτέλεσμα είναι σκληρά ΚΑΙ βαριά σκάγια, όταν ο ανταγωνισμός έχει ή σκληρά ή βαριά.

Εντός θέματος τώρα, το Kicks σκοτώνει σίγουρα εντυπωσιακά. Αν σου παίρνει ή αν σου δίνει θηράματα ακόμα δεν το έχω αναλύσει, αλλά το έχω λίγο καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παράγει υπερβολικά πολύ κρότο και έχω κι άλλα τσοκακια με porting.
Εντυπωσιάστηκα με τα όσα γράφεις, για τα σκάγια! 7 διαφορετικές επεξεργασίες επιφανειακής λείανσης και σκλήρυνσης!!! Ώστε είναι επινικελωμένα, τελικά. Έτσι εξηγείτε τόση γυαλάδα. Έλεγα και εγώ, πως το κατάφεραν;

Last edited:

Το θέμα με το κικς τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει προσωπικά είναι ότι σου αλλάζει τη προσκοπευση αρκετά σε σχέση με τα μαμά η ότι άλλο συμβατικο
Πολύ ωραία η πληροφορία για τα gamebore

Back