ΈτσιΔεν ήταν μόνο το τσοκ ήταν και το φυσιγγι και φυσικά πάνω απ' όλα το χερι.τα gamebore συνήθως έχουν άριστα γυαλισμένα σκάγια με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιμόνιο και σκληρα
Της τραβάω μία, όπως πέρναγε τραβέρσα, με ένα F2-34, τίποτα. Δεύτερη με F2-34, πάλι τίποτα.
Τα είχα τόσα χρόνια στο ντουλάπι! Ήθελα να τα τελειώσω, να φύγει το βάρος! Η έναρξη, είναι η κατάλληλη στιγμή, για ξεσκαρτάρισμα!
Καλά βάζεις pigeon xtreme και mygra δίπλα στου Ρουμελιώτη?μεγάλη ιεροσυλιαΔεν μπορεί να το αποτυπώσει η εικόνα, αλλά κάτι δείχνει. Το αριστερά, είναι επινικελωμένο, στο κέντρο το Gamebore και δεξιά, του ρουμελιώτη με κανονικά σκάγια. Του Gamebore ο κάλυκας είναι ημιδιάφανος και δεν δείχνει τα σκάγια καλά.
View attachment 90642
Α400 xcel sportingΒασίλη τα κικς είναι για ανοιχτά πεδία σε φασα και παπί.αν κυνηγάς έτσι πάρε.για ποιο όπλο μιλάμε?
Imp mod. η Lf ανάλογα πάντα για τί κυνήγια το θελειςΑ400 xcel sporting
Δεν θέλει kicks αυτό το όπλο θα χάνεις τα κοντινά.Α400 xcel sporting
Δεν είχα άλλα με διάφανο, τι να 'κανα; Το τόλμησα μόνο και μόνο, από επιστημονικό ενδιαφέρον!Καλά βάζεις pigeon xtreme και mygra δίπλα στου Ρουμελιώτη?μεγάλη ιεροσυλια
Όπως το περιγράφεις,ήσουν πίσω στις δύο πρώτες τουφεκιές και πάνω του στην τρίτη.Μια φάσα που πήρα φέτος στην έναρξη, με το Kicks, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν στα 50 μέτρα, και παραπάνω. Της τραβάω μία, όπως πέρναγε τραβέρσα, με ένα F2-34, τίποτα. Δεύτερη με F2-34, πάλι τίποτα. Το τρίτο, όμως ήταν Gamebore. Αδερφέ το πουλί έσκασε κάνοντας και τούμπα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα σε τέτοια απόσταση. Πάω το βρίσκω και ξεπουπουλιάζω την πλευρά. είχε 5 σκάγια, δίπλα δίπλα, κάτω από την φτερούγα. Όλο το κυνήγι, ήταν αυτή η ντουφεκιά. Αυτά μου προσφέρει αυτό το τσοκ.
Και με συμβατικά σφιχτά το colombaccio και το xtreme έχουν πολλά μέτρα.τα σκάγια που έχουν μέσα παίζουν μεγάλο ρόλο όπως και το στήσιμο τουςΌπως το περιγράφεις,ήσουν πίσω στις δύο πρώτες τουφεκιές και πάνω του στην τρίτη.
Πιθανότατα,το φυσιγγι σου έδωσε το θήραμα.
Όχι ότι δεν κάνει τέτοια σκοτωματα το kicks!
Ίσα ίσα!!
Όπως το λες έγινε. Δεν άλλαξα κάτι συνειδητά, στην προσκόπευση. Όλα έγιναν σε 2 -3 δευτερόλεπτα. Εντωμεταξύ κατά σύμπτωση και το gamebore, με F2 είναι γεμισμένο! Ο συνδυασμός τσοκ και φυσιγγιού, έκανε όλη τη δουλειά.Όπως το περιγράφεις,ήσουν πίσω στις δύο πρώτες τουφεκιές και πάνω του στην τρίτη.
Πιθανότατα,το φυσιγγι σου έδωσε το θήραμα.
Όχι ότι δεν κάνει τέτοια σκοτωματα το kicks!
Ίσα ίσα!!
Off topic αλλά επειδή έχω κάνει αρκετή παρέα με τον Paul James, ιδιοκτήτη της Gamebore, το μυστικό της αποτελεσματικότητας των σκαγιών του δεν είναι το πολύ αντιμόνιο, αλλά το αντίθετο. Έχουν μόλις 3% αντιμόνιο και 7 διαφορετικές επεξεργασίες επιφανειακής λείανσης και σκλήρυνσης, περιλαμβανομένης και της επινικέλωσης φυσικά. Το αποτέλεσμα είναι σκληρά ΚΑΙ βαριά σκάγια, όταν ο ανταγωνισμός έχει ή σκληρά ή βαριά.τα gamebore συνήθως έχουν άριστα γυαλισμένα σκάγια με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιμόνιο και σκληρα
Εντυπωσιάστηκα με τα όσα γράφεις, για τα σκάγια! 7 διαφορετικές επεξεργασίες επιφανειακής λείανσης και σκλήρυνσης!!! Ώστε είναι επινικελωμένα, τελικά. Έτσι εξηγείτε τόση γυαλάδα. Έλεγα και εγώ, πως το κατάφεραν;Off topic αλλά επειδή έχω κάνει αρκετή παρέα με τον Paul James, ιδιοκτήτη της Gamebore, το μυστικό της αποτελεσματικότητας των σκαγιών του δεν είναι το πολύ αντιμόνιο, αλλά το αντίθετο. Έχουν μόλις 3% αντιμόνιο και 7 διαφορετικές επεξεργασίες επιφανειακής λείανσης και σκλήρυνσης, περιλαμβανομένης και της επινικέλωσης φυσικά. Το αποτέλεσμα είναι σκληρά ΚΑΙ βαριά σκάγια, όταν ο ανταγωνισμός έχει ή σκληρά ή βαριά.
Εντός θέματος τώρα, το Kicks σκοτώνει σίγουρα εντυπωσιακά. Αν σου παίρνει ή αν σου δίνει θηράματα ακόμα δεν το έχω αναλύσει, αλλά το έχω λίγο καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παράγει υπερβολικά πολύ κρότο και έχω κι άλλα τσοκακια με porting.
δεν χρειαζεσαι, κι εγω ψαχνομουν προπερσι αλλα τα έκανα φυσιγγια τα 100 ευρωΑ400 xcel sporting
Έτσι ακριβώς, έχει πάρα πολύ καλά μαμά τσοκ η Α400.δεν χρειαζεσαι, κι εγω ψαχνομουν προπερσι αλλα τα έκανα φυσιγγια τα 100 ευρω
Το θέμα με το κικς τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει προσωπικά είναι ότι σου αλλάζει τη προσκοπευση αρκετά σε σχέση με τα μαμά η ότι άλλο συμβατικοOff topic αλλά επειδή έχω κάνει αρκετή παρέα με τον Paul James, ιδιοκτήτη της Gamebore, το μυστικό της αποτελεσματικότητας των σκαγιών του δεν είναι το πολύ αντιμόνιο, αλλά το αντίθετο. Έχουν μόλις 3% αντιμόνιο και 7 διαφορετικές επεξεργασίες επιφανειακής λείανσης και σκλήρυνσης, περιλαμβανομένης και της επινικέλωσης φυσικά. Το αποτέλεσμα είναι σκληρά ΚΑΙ βαριά σκάγια, όταν ο ανταγωνισμός έχει ή σκληρά ή βαριά.
Εντός θέματος τώρα, το Kicks σκοτώνει σίγουρα εντυπωσιακά. Αν σου παίρνει ή αν σου δίνει θηράματα ακόμα δεν το έχω αναλύσει, αλλά το έχω λίγο καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παράγει υπερβολικά πολύ κρότο και έχω κι άλλα τσοκακια με porting.
Και πολυ καλα θα κανεις...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παλικάρια. Δεν θα πάρω τελικά.
Σωστός! Κάνε τα φυσίγγια, καλύτερα!Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παλικάρια. Δεν θα πάρω τελικά.