Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδια αυτά τα σημάδια που φαίνονται τα μαύρα από τι είναι το καθάρισα και ακόμα φαίνονται στην αρχη νόμιζα για μολυβδοση αλλά όχι μήπως είναι το χρώμα του τσοκ που βγαίνει? Η χάλασε κάτι?

Attachments

• IMG_20250122_205409.jpg
    IMG_20250122_205409.jpg
    142,1 KB · Προβολές: 87
Παιδια αυτά τα σημάδια που φαίνονται τα μαύρα από τι είναι το καθάρισα και ακόμα φαίνονται στην αρχη νόμιζα για μολυβδοση αλλά όχι μήπως είναι το χρώμα του τσοκ που βγαίνει? Η χάλασε κάτι?
Καλο καθαρισμα με wd40 και ατσαλομαλο ψιλο τυλιγμενο στη βεργα να περναει σφιχτα και μετα καλο σκουπισμα.......
Μολυβδωσεις ειναι και καταλοιπα πλαστικου απο συγκεντρωτηρες... ...

Καλο καθαρισμα με wd40 και ατσαλομαλο ψιλο τυλιγμενο στη βεργα να περναει σφιχτα και μετα καλο σκουπισμα.......
...και αν πιάσεις τη βέργα σε ένα δράπανο μπαταρίας γίνεται γυαλί πανεύκολα

Ευχαριστώ πολυυ παιδιά

...και αν πιάσεις τη βέργα σε ένα δράπανο μπαταρίας γίνεται γυαλί πανεύκολα
Αφού έχεις τυλίξει μπροστά σύρμα ψιλό κατσαρόλας και του ρίξεις λίγο πετρέλαιο στο δράπανο γίνετε η κανη γυαλί τόσο που τα σκάκια κάνουν πατινάζ και χρειάζονται λιγότερη πυρίτιδα για να μην αναπτύξουν υπερηχητικές ταχύτητες και εξαυλωθούν στο τέλος.
Μέχρι το γυαλί να πιστεύεται τα υπόλοιπα είναι παραλήρημα του πληκτρολογίου.

Τελικά μίλησα με το Παπαδάκη σήμερα μαλον δεν εχει κλείσει έχει όλη τη σειρά τα τσοκ της verney carron και εσωτερικά και εξωτερικά μαύρα +2εκ πάλι της εταιρείας διαθέσιμα εγώ πήρα 3 4 5 έσω εξω
Παναγιώτη τι διαφορά έχεις δει στα έσω-έξω από τα εσωτερικά ;

Τα τσοκ τελικά είναι +3εκ,οπότε πήγαμε 69ποντους είμαι και κουφός καλό θ κανει
Τσιμπησαμε βάρος ομως εμπρός και φαινετε στην επωμιση θα το αντισταθμισω πίσω με ένα πέλμα που ούτως ή άλλως ήθελα να αλλάξω το κοκαλινο μάλλον packmayer θα τ δούμε...

Η ευκολία το νουμ ένα στα έσω έξω καθόμαστε για φάσες με το φίλο και εγώ αλλάζω τσοκ στη guerini σε δευτερόλεπτα και αυτός στην 390 σε λεπτά.Μεγάλη υπόθεση .
Στα δίκαννα που έχουμε ή έσω ή έσω-έξω τσοκ βάλουμε με το ίδιο κλειδί τα αλλάζουμε. Οπότε ο χρόνος είναι ο ίδιος. Γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στα τσοκ.

Στα δίκαννα που έχουμε ή έσω ή έσω-έξω τσοκ βάλουμε με το ίδιο κλειδί τα αλλάζουμε. Οπότε ο χρόνος είναι ο ίδιος. Γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στα τσοκ.
Δεν χρειάζεται κλειδί στα εσω - έξω, σφίγγουν και ξεσφίγγουν με το χέρι!

Δεν χρειάζεται κλειδί στα εσω - έξω, σφίγγουν και ξεσφίγγουν με το χέρι!
Θέλουν κλειδί και πλαστικό όπως έχει η μπερετα το μεταλλικό της μπενελι μου έφυγε και έκανε σημάδι στο τσοκ αλλιώς ξεσφιγγουν

Θέλουν κλειδί και πλαστικό όπως έχει η μπερετα το μεταλλικό της μπενελι μου έφυγε και έκανε σημάδι στο τσοκ αλλιώς ξεσφιγγουν
Ποτέ δεν έχω σφίξει με κλειδί τσοκ εσώ έξω αα ανά μερικά φυσίγγια το ελέγχω με το χέρι.

Φίλε μου θα διαφωνίσω, και η supersport αλλα και η cordoba εχουν μονο Εσω-Εξω τσοκ, δεν εχω βαλει ποτε κλειδι για να τα σφίξω, με το χερι τα βάζω και ποτε δεν ειχα χαλαρό τσοκ απο τουφεκιες, το κλείδι καινούριο στο κουτί του ειναι.

Back