Δεν έχει τύχει να ρίξω πότε αν θυμάμαι καλά τα αντιπροσώπευε ο Ιορδανογλου έχει και ψαγμένα φυσίγγια με επινικελωμενα και επιχαλκωμενα σκάγια και ειδικές σειρές.Πάντως τα fob είναι πολύ καλά φυσιγγια. Και νομίζω παράγονται στην Γαλλία. Τώρα το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι μπέρδεμα.
Δεν έχει τύχει να ρίξω πότε αν θυμάμαι καλά τα αντιπροσώπευε ο Ιορδανογλου έχει και ψαγμένα φυσίγγια με επινικελωμενα και επιχαλκωμενα σκάγια και ειδικές σειρές.
Κωνσταντίνε έχεις ρίξει ποτέ φυσίγγια με σκάγια βολφραμίου? Αν ναι ποιες οι εντυπώσεις σου και τι διαφορές παρατήρησες?
Με τέτοια όχι Βασίλη, έχω ρίξει με τα hevi shot και αυτά προτιμώ οπότε κάνω κάποιο κυνήγι σε υδρόβια νομίζω είναι μια μίξη από tungsten, nickel, iron.Κωνσταντίνε έχεις ρίξει ποτέ φυσίγγια με σκάγια βολφραμίου? Αν ναι ποιες οι εντυπώσεις σου και τι διαφορές παρατήρησες?
Mπραβο τους. Μεχρι τωρα νομιζα οτι το ΤSS ηταν προνομιο ιδιογομωτων.
Μπαμ και ταληρο, αλλα απιστευτη διαφορα σε φονικοτητα και μαλιστα με πολυ ψιλα σκαγια.
Ονειρο μου 2 κιβωτια TSS 8aria περασμα απο παπια σε τουφεκιες passing και ασε τους αλλους να βαρανε ασσοδυα
Kινα 80 $ το κιλο, στην Αμερικη γυρω στα 120Απο τιμη το κιλο ξερουμε τιποτα να φερω απο αμερικη τωρα που θα φυγω να τα δοκημασουμε