Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Πάντως τα fob είναι πολύ καλά φυσιγγια. Και νομίζω παράγονται στην Γαλλία. Τώρα το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι μπέρδεμα.
Δεν έχει τύχει να ρίξω πότε αν θυμάμαι καλά τα αντιπροσώπευε ο Ιορδανογλου έχει και ψαγμένα φυσίγγια με επινικελωμενα και επιχαλκωμενα σκάγια και ειδικές σειρές.

Δεν έχει τύχει να ρίξω πότε αν θυμάμαι καλά τα αντιπροσώπευε ο Ιορδανογλου έχει και ψαγμένα φυσίγγια με επινικελωμενα και επιχαλκωμενα σκάγια και ειδικές σειρές.

Ακριβώς Κωνσταντίνε. Το σαφιρ νικελ και το UHV το επιχαλκωμενο που τα έχω ρίξει είναι πολύ καλά και τα δύο. Ένας φίλος μου ρίχνει το λιεβρε 20 χρόνια

Έχω δοκιμάσει τα viri...40 gr 36 gr nickel σκάγια...στα 35 μέτρα έβαζα 4 σκάγια στον τενεκέ...πολυ κλοτσιμα...γρηγορα...ισως θέλαν πολύ κρύο....με δαυτα έχασα σίγουρα πάπια....ουτε δωρεάν δεν τα ριχνω

Με το σούπερ κατσια έβαζα 17 στα 70 μέτρα!!!θα έπρεπε πάντως τα εν λόγω viri να φωνάζουν....εεεεε ειμαστε για πολλά μείον εμείς...στο κουτί τους...αν ήταν για κρύο κ δεν ήταν απλά μουφες....ισως πάλι η τάπα τους να μην ταίριαζε με τον 18.8 αυλό...να είχα αέρια στα σκάγια....

Κωνσταντίνε έχεις ρίξει ποτέ φυσίγγια με σκάγια βολφραμίου? Αν ναι ποιες οι εντυπώσεις σου και τι διαφορές παρατήρησες?
Με τέτοια όχι Βασίλη, έχω ρίξει με τα hevi shot και αυτά προτιμώ οπότε κάνω κάποιο κυνήγι σε υδρόβια νομίζω είναι μια μίξη από tungsten, nickel, iron.
Τα ατσάλινα πάλι αν και δοκίμασα από αρκετές εταιρείες δεν με ικανοποίησαν και δεν τα ξαναπήρα.

Η μόνη που γεμίζει με σκάγια TSS .

https://apexmunition.com/

Mπραβο τους. Μεχρι τωρα νομιζα οτι το ΤSS ηταν προνομιο ιδιογομωτων.
Μπαμ και ταληρο, αλλα απιστευτη διαφορα σε φονικοτητα και μαλιστα με πολυ ψιλα σκαγια.

Ονειρο μου 2 κιβωτια TSS 8aria περασμα απο παπια σε τουφεκιες passing και ασε τους αλλους να βαρανε ασσοδυα.sarcastic..sarcastic.

Mπραβο τους. Μεχρι τωρα νομιζα οτι το ΤSS ηταν προνομιο ιδιογομωτων.
Μπαμ και ταληρο, αλλα απιστευτη διαφορα σε φονικοτητα και μαλιστα με πολυ ψιλα σκαγια.

Ονειρο μου 2 κιβωτια TSS 8aria περασμα απο παπια σε τουφεκιες passing και ασε τους αλλους να βαρανε ασσοδυα.sarcastic..sarcastic.

Προσεχε τη λες γιατι αμα πιασω το τζοκερ θα σε βαλω να ρηχνης μεχρι να σου φηγουν ολα τα σφραγησματα.....
Θα εχω και εναν αραπη απο πησω με εναν βουρδουλα να σου ρηχνη καμοια να ξυπνας......sarcastic..sarcastic.

Aν δειτε τουφεκιες απο αυτους τους φανατικους της TSS θα φριξετε.
Στα 50 μετρα με Μ τσοκ ειναι σαν να βαρας με μολυβι στα 25 μ.
Για να φθασει το μολυβι το ΤSS πρεπει να κατεβει 5 νουμερα στα σκαγια.
Το 6αρι TSS εχει την ιδια κινητικη ενεργεια με το μολυβι Ν1 αλλα παρα πολυ περισσοτερα σκαγια.
Η τουφεκια δεν σκορπαει ουτε καν με ανοιχτα τσοκ, εχει αριστη κατανομη απο 50 μεχρι 100 μετρα.
Επισης οχι πολλες ομαδες σκαγιων στον πινακα και μηδεν flyers.
Ειναι το τελεια βλητικα σκαγιο, αλλα το βολφραμιο σαν μεταλλο ειναι σχετικα σπανιο, μονο σε δυο ωρυχεια παραγεται
και στην καθαρη του μορφη οπως το TSS πανακριβο

Back