Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Στη τιμή κυρίως αναφέρομαι. Για απαιτητικό κυνήγι αγριοπεριστερο καλοκαιρινές οκ... α κι ο κύριος με μουσια που είπε κάποτε ότι θα βάλει εγγλεζικη τραγιασκα και θα ρίχνει classica...ισως
Ο κυριος με τα μουσια δεν προκειται να δωσει 19 ευρω για ενα κουτι φυσιγγια φιλαρακι, αλλα να εισαι σιγουρος οτι φετος με 32 και 33 γρ θα ειμαι συνεχεια .my man.

Μην ειστε σιγουροι πως η εταιρια θα εβγαζε ενα προιον τετοιο χωρις δοκιμες, στη χωρα που σε σερνουν στα δικαστηρια για ψευδη διαφημιση, για πλακα. Και τα κλεισιματα των Αμερικανικων πολλοι κοροιδευουν, αλλα απότι ακουω γιατι γνωμη προσωπικη δεν εχω, εκει που σκοτωνουν τα αλλα απλα βλεπουν με το κυαλι

Ο κυριος με τα μουσια δεν προκειται να δωσει 19 ευρω για ενα κουτι φυσιγγια φιλαρακι, αλλα να εισαι σιγουρος οτι φετος με 32 και 33 γρ θα ειμαι συνεχεια .my man.
Δεν κυνηγάμε ίδια μέρη και ίδιες συνθήκες. Έχουμε κοινό το γαλάζιο που δεν το αλλάζουμε πάντα ψάχνουμε το καλύτερο. Τα πράσινα που μου εστειλες για του χρόνου στα μπασιματα αλλά και μετά θα είναι μέσα στις επιλογές στα 34.
Γράψε σε παρακαλώ μια εντύπωση για κεινα με α0 που σου είχα στείλει κι εγω

Δεν κυνηγάμε ίδια μέρη και ίδιες συνθήκες. Έχουμε κοινό το γαλάζιο που δεν το αλλάζουμε πάντα ψάχνουμε το καλύτερο. Τα πράσινα που μου εστειλες για του χρόνου στα μπασιματα αλλά και μετά θα είναι μέσα στις επιλογές στα 34.
Γράψε σε παρακαλώ μια εντύπωση για κεινα με α0 που σου είχα στείλει κι εγω
Δεν μου αρεσαν και πολυ Μαριε γιατι δεν ειχαν την συγκεντρωση που ειχα με ολα τα υπολοιπα που εριχνα, μπορει να μη τα γουσταρε το οπλο μου...

Walyword το συγκεκριμένο δεν έχει μεγάλη ποικιλία αλλά πέρασα να πάρω μερικές τετραδες federal για το σκοπευτήριο είδα τα hi bird και θυμήθηκα την κουβέντα εδώ .
και εγω δεν εχω τοση εμπιστοσυνη στην federal και με την τιμη που εχουν!remington kai wichester αλλο εργο!

και εγω δεν εχω τοση εμπιστοσυνη στην federal και με την τιμη που εχουν!remington kai wichester αλλο εργο!
Ενω τα federal μπορεις να πεις οτι παρουσιαζουν καινοτομιες τεχνολογικα (π.χ flitecontrol) ειναι λιγο ιδιαιτερα μην πω ιδιοτροπα ως φυσιγγια, τουλαχιστον στα δραμια που τα εχω δοκιμασει (ολα οσα ερχονται εδω)!!

Ολοι παρουσιαζουν καινοτομιες για long range αλλα η game bore με μια μαληνη και κατι νικελ τους εχει παρει τα σοβρακα στοις μακρηνες τουφεκες
Θοδωρή πιστεύω είναι ο συνδυασμός υλικών που κάνει αυτή η εταιρεία ίσως και ο ποιοτικός έλεγχος ίσως και αρκετές δοκιμές πριν βγουν στην παραγωγή . Κατά τα άλλα ιταλικές μηχανές τα γεμίζουν ,με ιταλικά υλικά (συνήθως ) θα μου πεις γιατί όχι και οι άλλοι ?

Ωραιο!! Το εχει δοκιμασει κανεις? Εγω εχω δοκιμασει τα 6+1 super kill (με buffer) με Full choke και πηγαινουν πολυ σφιχτα μεχρι τα 40 m! Το εχω ξαναπει ειναι ευχαριστο να βλεπουμε καινοτομες προσπαθειες απο Ελληνες!!

Back