Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Δεν τα εχω δει...?
Μονο με της diana ειχα δει καποια στηγμη....
Untitled1.jpg

Untitled.jpg

Το 38αρι έχει € 0.54 ανά φυσίγγι...και τους φαίνεται ΑΚΡΙΒΌ!! Ειδικά με τα μισθολόγια που έχουν οι Άγγλοι...αναλογικά τους κοστίζει €0,40 θα έλεγα...δλδ €10 το κουτι!!
Και στο μπουρδέλο κράτος μας...πουλάει 36άρια ο κυρ Μήτσος με μετρια υλικά ..στα ίδια λεφτά!!

Πολύ ωραίο στήσιμο με χρήση BIOR 18 αντί ΒIOR 21 που ''λογικά '' θα χρησιμοποιούσαν οι πλήστοι ιδιογομωτές λόγω ογκομετρίας .
Kερδίζει ταχύτητες με πολύ χαμηλά bar λόγω ''υψηλού '' κλεισίματος 58 χίλ

Το σφαγείο έγινε....:D
Fantom 28gr Bior No:8,5 (psb5)
Τα σκάγια καλογυαλισμένα και στο (2,2mm) που είναι όντως Νο 8,5...
Σκάγια 398.....
Καψύλιο χαμηλής ισχύος.
Κάλυκας Fiocchi Italy 12mm

url=https://postimg.cc/Mc95f59c]
20190514-221336.jpg
[/url]

Ωραίος ο FANTOM !!! ... Και ο Κώστας φυσικά !!! .well done.
Αλλά σωστός κι ο Μύρος, το καψούλι είναι το Fiocchi 616, υψηλής ισχύος ... ;)
14.21 στο g
Κατά την άποψή μου 8αρια, γύρω στα 400-410 στην ουγγιά (ή στα 28γρ) ... αν ήταν 8,5αρια θα περιμέναμε ~440-450 (~16 στο γρ.) Μην βασίζεστε στο ηλεκτρ. παχύμετρο για ακρίβειες εκατοστού του χιλιοστού, και μάλιστα σε τόσο μικρό αντικείμενο όπως το σκάγι. Εκτός αν μετρήσουμε καμιά 20αριά και βγάλουμε μέσο όρο, ή καλύτερα να βάλουμε 10 σκάγια στη σειρά και να διαιρέσουμε ττην ένδειξη διά 10. ;)
Τώρα βέβαια, διυλίζουμε τον κώνωπα, μικρή σημασία έχει, τι 8 τι 8,5 ... .yel.

Ωραίος ο FANTOM !!! ... Και ο Κώστας φυσικά !!! .well done.
Αλλά σωστός κι ο Μύρος, το καψούλι είναι το Fiocchi 616, υψηλής ισχύος ... ;)

Κατά την άποψή μου 8αρια, γύρω στα 400-410 στην ουγγιά (ή στα 28γρ) ... αν ήταν 8,5αρια θα περιμέναμε ~440-450 (~16 στο γρ.) Μην βασίζεστε στο ηλεκτρ. παχύμετρο για ακρίβειες εκατοστού του χιλιοστού, και μάλιστα σε τόσο μικρό αντικείμενο όπως το σκάγι. Εκτός αν μετρήσουμε καμιά 20αριά και βγάλουμε μέσο όρο, ή καλύτερα να βάλουμε 10 σκάγια στη σειρά και να διαιρέσουμε ττην ένδειξη διά 10. ;)
Τώρα βέβαια, διυλίζουμε τον κώνωπα, μικρή σημασία έχει, τι 8 τι 8,5 ... .yel.
Το καψύλιο είναι το 616 αν διακρίνω καλά και είναι υψηλής ισχύος!
Για το καψύλι εσείς ξέρετε καλύτερα σίγουρα που ασχολείστε στα πιο βαθιά......;)

where to get e85 fuel near me
Τι χρήση δηλαδή;
Αυτά τα εβγαλε ο Τασκώφ....Οκ μια χαρά. Εγώ δν κατάλαβα όταν τα πρώτο είχα δει γιατί γράφει: ΜΟΝΟ για μονόκανα ή δίκαννα.......
Γιατί όχι για καραμπίνες...;; Ποιός ο λόγος..;;

Back