Κανά 7,50€ θα πάει κ τούτο....
Ωραιος ο ταχογραφος ευχαριστουμε για τις φωτο! Γρηγορο φυσιγγι! Αυτη η πυριτιδα τι λεει?
Αλεξ από το νετ είναι η φωτό δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να πάρω δικό μου ακόμα... δεν την ξέρω καθόλου δεν την έχω δουλέψει..Ωραιος ο ταχογραφος ευχαριστουμε για τις φωτο! Γρηγορο φυσιγγι! Αυτη η πυριτιδα τι λεει?
Καταλαβα....ωραιο πραγμα ο ταχογραφος....αν ειχα εναν καθε απογευμα θα τουφεκαγα φυσιγγια να βλεπω ταχυτητεςΑλεξ από το νετ είναι η φωτό δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να πάρω δικό μου ακόμα... δεν την ξέρω καθόλου δεν την έχω δουλέψει..
Το έχω πει πολλές φορές φίλε.. σοβαρό εργαλείο..Καταλαβα....ωραιο πραγμα ο ταχογραφος....αν ειχα εναν καθε απογευμα θα τουφεκαγα φυσιγγια να βλεπω ταχυτητες
Τουλάχιστο για εσένα και για τον κάθενα που κάνει ιδιογόμωση...Το έχω πει πολλές φορές φίλε.. σοβαρό εργαλείο..
Πρεπει να εχει κανα 180€ αν δεν κανω λαθος!!Το έχω πει πολλές φορές φίλε.. σοβαρό εργαλείο..
Έχει διαφορετικά μοντέλα και οι τιμές δεν έχουν τόση διαφορά.Πρεπει να εχει κανα 180€ αν δεν κανω λαθος!!
Εχω εναν Κωνσταντινε που ειχα παρει για το PCP, κανει και για φυσιγγια ομως?Έχει διαφορετικά μοντέλα και οι τιμές δεν έχουν τόση διαφορά.
http://www.bigcountrysportinggoods....dTRf-egdPMMOh9MwT7gUjKdfgoMpTg_BoC69kQAvD_BwE
Μια χαρα κανειΕχω εναν Κωνσταντινε που ειχα παρει για το PCP, κανει και για φυσιγγια ομως?
Ποιος ειναι.Εχω εναν Κωνσταντινε που ειχα παρει για το PCP, κανει και για φυσιγγια ομως?
Θα τον βρω αυριο και θα σου πω, τωρα ειμαι πτωμαΠοιος ειναι.
Σωστά...!! Νομίζω πως έτσι είχε γίνει και με το Α1 Speciale 28gr (μπλε)....πάλι το πρωτοκυκλοφόρησε έξω και έπειτα εδώ.....Το prima 34 (οπως κ αλλα..)κυκλοφορει κοντα μια 10ετια στις αγορες του εξωτερικου..γιατι επελεξε η lambro να μας το "δωσει" με τετοια μεγαλη καθυστερηση δεν το ξερω..
Τάσο θα σου απαντήσω σα... σεισμολόγος.Το prima 34 (οπως κ αλλα..)κυκλοφορει κοντα μια 10ετια στις αγορες του εξωτερικου..γιατι επελεξε η lambro να μας το "δωσει" με τετοια μεγαλη καθυστερηση δεν το ξερω..