Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Ωραιο φυσιγγακι!Το οτι γεμιζει σε διαφανους καλυκες λεει οτι φοραει παντελονια ο τυπος.
Πλαστικος εμφρακτηρας,φελλος και ζελατινα να μην καρφωνονται (χανονται) σκαγια.Αν
ειναι και με csb1 στα 32γρ ειναι σουπερ,δεν θα ηθελα να ακουσω καμια csb5 ανεβασμενη
σε αυτα τα γραμμαρια.
Από την πρώτη στιγμή που το είδα γούσταρα διότι είδα όλα τα υλικά απευθείας.... .love. Και η τιμή είναι special....

.
Πλαστικος εμφρακτηρας,φελλος και ζελατινα να μην καρφωνονται (χανονται) σκαγια.Αν
ειναι και με csb1 στα 32γρ ειναι σουπερ,δεν θα ηθελα να ακουσω καμια csb5 ανεβασμενη
σε αυτα τα γραμμαρια.
* πλαστικός εμφρακτηρας, άσπρη μάλλινη τάπα (κετσες), χαρτάκι..

Ωραιο φυσιγγακι!Το οτι γεμιζει σε διαφανους καλυκες λεει οτι φοραει παντελονια ο τυπος.
σε αυτα τα γραμμαρια.

Ωραιότατο ,και μόνο που το βλέπεις,φτιάχνεσαι:p με CSB1 είναι αν δε ξάνω λάθος.Ο Fadomas φτιάχνει καλά φυσίγγια.Το γουστάρει πολύ καταρχάς αυτό που κάνει, και φυσικά το γνωρίζει και πολύ καλά.Πέρσι στα τελειώματα της τσίχλας,που δε προλάβαινα να γεμίσω,έριξα καμια 15 κουτιά ,αυτά που γέμιζε με psb5 στα 31 γρ...με 5,50 το κουτί.Εξαιρετικό φυσιγγάκι,και το λέω εγω που είμαι μεγάλος..ψείρας με τα τσιχλοφύσιγγα :D ,μαλακό,σταθερό και φονικότατο (καμπύλες καύσης στο φουλ βλέπεις ;);):))...

Φέρτε το πλάγιοοο........ .sarcastic.
Απάνω σου.......sarcastic.
Αυτο το νεο με την μαλλινη ταπα καθως το fantom fanatic 30gr ψηνομαι να φορτωσω μια κουτα για τα τσιχλονια. Για την baikala me */*** θα ειναι οτι πρεπει
Θα είναι ότι πρέπει!:D

7 ευρωπαϊκά
πολυ καλη τυμη , και να σκεφτειτε οτι μονο η βησματοση στοιχηζει 10 λεπτα στο φυσιγγιο ,που αποτελητε απο γνησια μαληνη που εχω παρει και εγω ιδια , γκουβερ πλαστηκο , και χοντρο χαρτονακι πανω στην μαληνη, αν ηταν και ρελιαστο θα τεριαζε ποιο πολυ, θα ηταν σαν τα φυσιγγια που εφτιαχνε ο Χελμης

Last edited by a moderator:
Δεν το κοβω για χαρτακι αυτο.....το χρωμα φερνει σε φελλο,δεν το εχω ανοιξει....
Εγώ το βλέπω για χαρτάκι Αλέξη. Αν σκεφτείς πως στο feltro 34gr έχει χαρτάκι. Άρα βάση λογικής θα είναι ίδια τα υλικά της τάπας μέσα.....

Last edited:
Έχω την εντύπωση ότι η εταιρεία φάντομ φτιάχνει τα καλύτερα Ευρωπαϊκά μαλλινόταπα με μολύβδινα σκάγια στην τιμή/απόδοση τους.
Έχει αρχίσει κ ανεβαίνει κι άλλο η ποιότητά του (απ'ότι μαθαίνω) και ακούγεται περισσότερο και το όνομά του.....Αφού φέτος θα δόσει κ σε καταστήματα μάλλον....

Έχω την εντύπωση ότι η εταιρεία φάντομ φτιάχνει τα καλύτερα Ευρωπαϊκά μαλλινόταπα με μολύβδινα σκάγια στην τιμή/απόδοση τους.
αυτο το φυσιγγι , οι μεγολοεταιριες θα μας το πασερναν πανω απο 12 ευρω

Εγώ το βλέπω για χαρτάκι Αλέξη. Αν σκεφτείς πως στο feltro 34gr έχει χαρτάκι. Άρα βάση λογικής θα είναι ίδια τα υλικά της τάπας μέσα.....
Οκ,το χαρτακι προσωπικα δεν μου λεει κατι και δεν προσφερει τιποτα βλητικα.Μια σκληρη ζελατινα ομως πανω
στον κετσε-μαλλινο-φελλο δινει.Οταν τα σκαγια ειναι επιμεταλλωμενα ακομα καλυτερα ειναι το overpowder 2mm.

Οκ,το χαρτακι προσωπικα δεν μου λεει κατι και δεν προσφερει τιποτα βλητικα.Μια σκληρη ζελατινα ομως πανω
στον κετσε-μαλλινο-φελλο δινει.Οταν τα σκαγια ειναι επιμεταλλωμενα ακομα καλυτερα ειναι το overpowder 2mm.
δεν θα αναβασει τις πιεσης η σκληρη ζελατινα , ενω το χαρτακι το βαζω και εγω ενα και δυο εαν χρειαστη για να με παρει στο υψος , και να μην κανει γουβα η μαληνη απο τα σκαγια ποθυ θα πιεστουν κατα το κλεισημο του φυσιγγιου

μονο μην καβαληση το καλαμι
κ. Νίκο δν νομίζω να'ναι τέτοιος. Δν τν κόβω για άτομο το οποίο να σε βλέπει ΜΟΝΟ για το πως θα εισπράξει....Έχω κουβεντιάσει ΜΟΝΟ 2 φορές μαζί του και αν τν ρωτήσεις κάτι θα αρχίσει να σου εξηγεί το πως και το γιατί....Σου δίνει πολλές λεπτομέρεις...και αυτό σημαίνει ΠΑΘΟΣ για τη δουλειά του.

Back