Δεν υπάρχει λάθος και σωστό... όλα εξυπηρετούν κάτι στην ιδιογωμοση... ο κολοσσός η b&p βγάζει μονοβολο με αστέρι.. αυτοί είναι χαζοί ή δεν ξέρουν;;!Εχω εναν φιλο ιδιογομωτη που τα κλεινει ετσι! Ειναι λαθος?
Δεν υπάρχει λάθος και σωστό... όλα εξυπηρετούν κάτι στην ιδιογωμοση... ο κολοσσός η b&p βγάζει μονοβολο με αστέρι.. αυτοί είναι χαζοί ή δεν ξέρουν;;!Εχω εναν φιλο ιδιογομωτη που τα κλεινει ετσι! Ειναι λαθος?
Καταλαβα!Δεν υπάρχει λάθος και σωστό... όλα εξυπηρετούν κάτι στην ιδιογωμοση... ο κολοσσός η b&p βγάζει μονοβολο με αστέρι.. αυτοί είναι χαζοί ή δεν ξέρουν;;!
Τουτο που το πας παλι ,τα αλλα παλι που εξεχουν οι μυτες και σκανε στις αποθηκες .Ουτε τα βασικαΟταν βλεπω μονοβολα κλεισμενα με αστερι με πιανει πονοκεφαλος
Aν ήμουν βιοτέχνης θάγραφα καί την δοσολογία του φυσιγγίου .Για την κουβεντα που ειχαμε προχθες....View attachment 1822
Αυτος γιατι τα εγραφε ολα?
Αυτά να τα λέμε είναι ζήτημα ζωής και θανάτου μου έτυχαν και μένα τετια τα πηγα πισω αμέσως και συγκεκριμένα με τον τυπο gualandi παντα να τσεκαρετε να υπαρχει ο απαρετιτος χορός μεταξύ μύτης βλήματος και χειλους βαλτε ένα χαρακα και ελενξτε το βλήμα να κάθετε βαθύτεραΤουτο που το πας παλι ,τα αλλα παλι που εξεχουν οι μυτες και σκανε στις αποθηκες .Ουτε τα βασικα
Ααααααλλο ο Στόκας θεός σχωρεστον!Για την κουβεντα που ειχαμε προχθες....View attachment 1822
Πριν 8-9 χρονια ειχε συμβει κ αν θυμαμε καλα υπηρχε κ ακρωτηριασμος στα χερια..κ ο Στοκας τοτε ετρεχε στα δικαστηρια..ειχε ισχυριστει(για καποιο λογο,γιατι δεν ξερω τι ρολο μπορει να παιξει αυτο...) οτι τα φυσιγγια μεσα στην αποθηκη ηταν τεσσερα...το ειχε γραψει κ το εθνος κυνηγι..δεν ξερω τι ειχε απογινει..Τουτο που το πας παλι ,τα αλλα παλι που εξεχουν οι μυτες και σκανε στις αποθηκες .Ουτε τα βασικα
Για την κουβεντα που ειχαμε προχθες....View attachment 1822
ειχα παρει ενα κουτι STOKAS MAX33 και μου αρεσαν πολυ , που πηγα μετα και τα βρηκα σε αλλο μαγαζι , και πηρα ολοκληρη κουτα των 20 κουτιων 7αρια , για της περδηκες , που οταν αρχησε το κυνηγι της , ειχα ρηξει μησο κουτι και δεν ειχα παρει περδηκα , οποτε αρχησα να την ψηλιαζουμε , καπια στιγμη βλεπω ενα κοπαδακι αγριοπεριστερα καθησμενα στα βραχια , τα πλησιαζω σιγα σιγα στα 25 μετρα περιπου και λεω τωρα θα γηνει χαμος θα παρω πανω απο τρια , και ρηχνω και βλεπω εκπληκτος οτι δεν πηρα ουτε ενα , μονο φτερα εβλεπα , ευτηχως τα υποληπα κουτια τα πηγα πισω και μου τα αλαξε ο ανθρωπος με τα stokas s32 που και εκεινον συμφερνε γιατι ηταν ποιο φτηνα τα s32 , και δεν ηθελα διαφοραΣτοκα λιγο τον προλαβαμε..
Γιατι αυτος ηταν απλα ο σουπερμαν των Ελληνικων φυσιγγιων!Για την κουβεντα που ειχαμε προχθες....View attachment 1822
Επρεπε να ανοιγες ενα απο το καθενα..μονο ο συγκεντρωτηρας θα ηταν ο ιδιος...ειχα παρει ενα κουτι STOKAS MAX33 και μου αρεσαν πολυ , που πηγα μετα και τα βρηκα σε αλλο μαγαζι , και πηρα ολοκληρη κουτα των 20 κουτιων 7αρια , για της περδηκες , που οταν αρχησε το κυνηγι της , ειχα ρηξει μησο κουτι και δεν ειχα παρει περδηκα , οποτε αρχησα να την ψηλιαζουμε , καπια στιγμη βλεπω ενα κοπαδακι αγριοπεριστερα καθησμενα στα βραχια , τα πλησιαζω σιγα σιγα στα 25 μετρα περιπου και λεω τωρα θα γηνει χαμος θα παρω πανω απο τρια , και ρηχνω και βλεπω εκπληκτος οτι δεν πηρα ουτε ενα , μονο φτερα εβλεπα , ευτηχως τα υποληπα κουτια τα πηγα πισω και μου τα αλαξε ο ανθρωπος με τα stokas s32 που και εκεινον συμφερνε γιατι ηταν ποιο φτηνα τα s32 , και δεν ηθελα διαφορα
Σουπερμαν της ευρηματικοτητας κ της πατεντας
ηταν , φοβερος στης πατεντες , αλλα δεν προσεχε τα ποιο απλα , ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ στα υλικα , που θα εφερναν και σταθερα αποτελεσματα , και αφηνε τους υπαληλους του να γεμηζουν , χωρης ελενχο , και στο τελος τα περησοτερα ηταν τζουφια , οπως αποδηχτηκε σε εμενα , με τα MAX33 , αλλα και σε αλλους
και ο καλυκαςΕπρεπε να ανοιγες ενα απο το καθενα..μονο ο συγκεντρωτηρας θα ηταν ο ιδιος...
Σταθερότατατοτε πριν χρονια που επερνα φυσιγγια εργοστασιου , εχω δει φυσιγγιο απλο , να ξηρηζει , και ιδιας μαρκας σε διαφορετηκη χρονια να ειναι αχρηστο και να κλαις τα λεφτα σου , που ουτε σπουργητι δεν ρηχνει στα 20 μετρα , εκει τα σφαζα ολα και επερνα τα υλικα για ιδιογωμοση , που απο περιεργια τα ζυγηζα και εβλεπα ποτε 1,50 , ποτε 1,55 , 1,45 , 1,60 , και σκαγια 31 32,5 30,5 κτλ
Ωραιο φυσιγγακι!Το οτι γεμιζει σε διαφανους καλυκες λεει οτι φοραει παντελονια ο τυπος.