Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Καλησπερα παλικαρια χρονια πολλα Καλη Ανασταση σε ολους.Λατρης της μακρινης τουφεκιας να ρωτησω απο ενδιαφερον το Winchester xr rooster ειναι φυσιγγι τεχνολογικα παρομοιο με το longbeard; Αν ναι μια δοκιμη στα 70 μετρα με οπλο Remington 870 και τσοκ ventilator η super full turkey n 4 σε πινακα θα ειχε ενδιαεφερον για τα ποσοστα συγκεντρωσης και γενικοτερα την πυκνοτητα του για την αμεση καταβολη φασσας στην αποσταση αυτη.Το xr rooster το βρηκα σε κυνηγομαγαζο σε ν4 τιμη 50 e το κουτι των 15 φυσιγγιων.

Καλησπερα παλικαρια χρονια πολλα Καλη Ανασταση σε ολους.Λατρης της μακρινης τουφεκιας να ρωτησω απο ενδιαφερον το Winchester xr rooster ειναι φυσιγγι τεχνολογικα παρομοιο με το longbeard; Αν ναι μια δοκιμη στα 70 μετρα με οπλο Remington 870 και τσοκ ventilator η super full turkey n 4 σε πινακα θα ειχε ενδιαεφερον για τα ποσοστα συγκεντρωσης και γενικοτερα την πυκνοτητα του για την αμεση καταβολη φασσας στην αποσταση αυτη.Το xr rooster το βρηκα σε κυνηγομαγαζο σε ν4 τιμη 50 e το κουτι των 15 φυσιγγιων.
Γεια σου Φώτη καλή Ανάσταση φίλε, λογικά ναι είναι τα ίδια, ίδιο buffer, σκάγια και σε 2 3/4 με λίγο παραπάνω ταχύτητες η τιμή αυτή πάντως δεν αφήνει περιθώρια για δοκιμές.

Η διαφορά Παύλο είναι ότι το γαλοπουλο κάθεται, δεν πετάει με 60+ χλμ/ώρα.
Άρα το να βάρας ένα καθιστό πουλι έστω κ στα 100 μέτρα δεν το βλέπω δύσκολο.

Τολι για το καθιστο δεν συζηταμε καν. Εγω πιστευω απο την αλλη πλευρα οτι αυτα τα φυσιγγια αν βληθουν απο συμβατικα τσοκ θα ειναι αριστα long range φυσιγγια για
τουφεκιες στα ορια. Περιμενω να δω Shot Lok στα τραποφυσιγγα. Οσο για τις προσκοπευσεις ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν απο αυτους που θα ασχοληθουν συστηματικα μαζι τους

Αν ναι μια δοκιμη στα 70 μετρα με οπλο Remington 870 και τσοκ ventilator η super full turkey n 4 σε πινακα θα ειχε ενδιαεφερον για τα ποσοστα

Φωτη με αυτο το οπλο, σφιχτο τσοκ, σε αυτη την αποσταση και οπωσδηποτε φυσιγγι με μπαφερ για να μην εχεις flyers θα παρεις περιπου 35 με 40% συγκεντρωση. Εχω κανει τη δοκιμη με 870, Remington Express kαι Blackbore choke με συσφιξη 1.1

Τολι για το καθιστο δεν συζηταμε καν. Εγω πιστευω απο την αλλη πλευρα οτι αυτα τα φυσιγγια αν βληθουν απο συμβατικα τσοκ θα ειναι αριστα long range φυσιγγια για
τουφεκιες στα ορια. Περιμενω να δω Shot Lok στα τραποφυσιγγα. Οσο για τις προσκοπευσεις ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν απο αυτους που θα ασχοληθουν συστηματικα μαζι τους
Πολύ σωστά Παύλο αυτό σκέφτομαι και γω φαίνεται και από τα φυσίγγια ακριβώς τα ίδια υλικά αλλάζει το όνομα και το βάρος της γομωσης για φασιανό και για αγριογαλλο. Όλα βέβαια αυτά τα φυσίγγια αγριογαλλου είναι καλά για μακρινές τουφεκιές χρόνια τώρα χρησιμοποιούνται στον φασιανο με επιτυχία άσχετα αν είναι φτιαγμένα για άλλο κυνήγι.

Το θέμα Παύλο είναι ποιος μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό....Σε δοκιμές , χαμένες βολές κ πουλιά

Το θέμα Παύλο είναι ποιος μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό....Σε δοκιμές , χαμένες βολές κ πουλιά

Eκει σιγουρα υπαρχει θεμα. Αυτοι ομως που κυνηγανε τα ρεκορ θα τα δοκιμασουν σιγουρα. Αν μπει στα τραποφυσιγγα που περιμενω θα ειναι ανταγωνιστικη πληρωνοντας ισως καποιο πριμ για τη ρυτινη

Εγω απο την αλλη πλευρα Βικτωρα ξετρελλαινομαι για οποιαδηποτε τεχνολογια που βελτιωνει το δραστικο βεληνεκες του λειοκαννου ασ ειναι και για 1 μετρο.
Την εξελιξη την σπρωχνει η αναγκη, η γαλοπουλα δεν σου βγαινει παντα στα 10 μετρα και το βολφραμιο ειχε εκτοξευθει. Η Winchester μελετησε την συμπεριφορα σκαγιων Βολφραμιου που εχεις μηδεν flyers και την εφαρμοσε σε μολυβι. Στα σκαρια ειναι κι αλλες εφαρμογες τωρα δυστυχως οχι σε υδροβια λογω ατσαλιου. Θα δουμε συντομα τραποφυσιγγα απο τη Winchester που τα 100 μετρα στο δισκακι θα τα εχουν για πρωινο.
Εγω παρακαλω το Θεο η γαλοπουλα να μην πλησιαζεται σε λιγοτερο απο 100 μετρα για να δουμε επιπλεον Τεχνολογια, το ιδιο και με τον φασιανο στην Αγγλια.
Η αναγκη σε κανει πολυ δημιουργικο, οτι ορια υπαρχουν ειναι προσωρινα.
Ολες οι πατεντες σε φυσιγγια τσοκ εχουν ερθει απο τη γαλοπουλα....για αυτο το λογο δεν θελω να ξαναδιαβασω ειρωνικα σχολια για αυτο το κυνηγι.fiurius..smashfrak.οι Αγγλοι πηραν ετοιμα πραγματα για τις ντουφεκιες στο φασιανο

Η διαφορά Παύλο είναι ότι το γαλοπουλο κάθεται, δεν πετάει με 60+ χλμ/ώρα.
Άρα το να βάρας ένα καθιστό πουλι έστω κ στα 100 μέτρα δεν το βλέπω δύσκολο.
Δεν ειναι δυσκολο να πετυχεις ενα πακετο τσιγαρα στα 100μετρα.xm.

Έτσι Βικτωρα αυτό
screen shotcertificity.com
free image hostingcertificity.com

Στην πάνω φωτό φαίνεται και το κλείσιμο που νομίζω είναι ρελιαστο και το ταπακι τύπου πίτσα που λέω εγώ.
Όλα τα φυσίγγια τους long range μελετημενα πάντως, σκληρά σκάγια και συνήθως επιμεταλλωμένα, κυαθια κομμένα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σωστά Παύλο γιαυτό τον λόγο η federal έβγαλε το 3rd degree με τρία διαφορετικά μεγέθη και υλικά σκαγιών για διάφορες αποστάσεις μέσα σε συγκεντρωτήρα flight control, κοντα, μέση, μακριά κανένα πρόβλημα με ένα φυσίγγι.

Η ποιο ενδιαφερουσα πατεντα....ενα τσοκ ενα φυσιγγι για ολες τις αποστασεις

Δεν ειναι δυσκολο να πετυχεις ενα πακετο τσιγαρα στα 100μετρα.xm.
Καθόλου δύσκολο θα έλεγα. Έχω άπειρες βολές σε τέτοια απόσταση με το αεροβόλο μου ....Και σε μεγαλύτερες αποστάσεις ...Σε μικρότερους στόχους.και μίλαμε για "βόλι" οχι για σκάγια...Τα οποία επίσης ρίχνονται με όπλα με διόπτρα.

Πέραν του γεγονότος ότι είναι κάτι το διαφορετικό, δεν νομίζω ότι τα Long Beard XR και Rooster XR της Winchester προσφέρουν κάτι εξαιρετικό από πλευράς καινοτομίας.
Αντίθετα, πιστεύω ότι ο συγκεντρωτήρας flitecontrol της Federal είναι πραγματική τεχνολογική εξέλιξη.
Αλλά και ο "φτωχός" Έλληνας μπορεί να φτιάξει εξ' ίσου καλά φυσίγγια χρησιμοποιώντας άκοπους συγκεντρωτήρες B&P, σκληρά σκάγια και buffer.

Πέραν του γεγονότος ότι είναι κάτι το διαφορετικό, δεν νομίζω ότι τα Long Beard XR και Rooster XR της Winchester προσφέρουν κάτι εξαιρετικό από πλευράς καινοτομίας.
Αντίθετα, πιστεύω ότι ο συγκεντρωτήρας flitecontrol της Federal είναι πραγματική τεχνολογική εξέλιξη.
Αλλά και ο "φτωχός" Έλληνας μπορεί να φτιάξει εξ' ίσου καλά φυσίγγια χρησιμοποιώντας άκοπους συγκεντρωτήρες B&P, σκληρά σκάγια και buffer.
Θελουμε και μια πυριτηδα υπερπροοδευτηκη για να μπορεσει να σπρωξει...τεκνα δεν κανει

Ολες οι πατεντες σε φυσιγγια τσοκ εχουν ερθει απο τη γαλοπουλα....για αυτο το λογο δεν θελω να ξαναδιαβασω ειρωνικα σχολια για αυτο το κυνηγι.fiurius..smashfrak.οι Αγγλοι πηραν ετοιμα πραγματα για τις ντουφεκιες στο φασιανο
Γρήγορη και τη τάπα από το πρόβειο μαλλί; Δεν την πολυειδα να κυκλοφορεί στο Αμερικα

Η κοπελα με το καπελακι... φενεται γνωστης του αντικιμενου..sex hard..sarcastic.
Αυτή είναι νύφη .sarcastic. μπορεί να μην ξέρει να βράσει ούτε νερό αλλά στο κυνήγι μας κάνει όλους κάτω, Melissa Buckman επαγγελματίας κυνηγός με τόξα, λειόκαννα, ραβδωτα την χορηγεί χρόνια η winchester.

Αυτή είναι νύφη .sarcastic. μπορεί να μην ξέρει να βράσει ούτε νερό αλλά στο κυνήγι μας κάνει όλους κάτω, Melissa Buckman επαγγελματίας κυνηγός με τόξα, λειόκαννα, ραβδωτα την χορηγεί χρόνια η winchester.
Πρωτα .hunter.1.shoot.και μετα .sex hard..my man.

Back