Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Ακριβώς αυτό είναι.. επίσης έχεις περισσότερα σκάγια στη γόμωση λόγο μικρότερης διαμέτρου.. ίδιο βάρος όμως με 5αρια σχεδόν μηδενικές παραμορφώσεις και τεράστια δύναμη.. το νο9 κατεδαφίζει άνετα χήνα σε μεγάλες αποστάσεις..
Η τιμή τους όμως... δηλητήριο....
Τι καλό σε αυτή τη ζωή δεν κοστίζει...???Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα μειωθεί το κόστος και θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά τα εξωτικά υλικά...

Τι καλό σε αυτή τη ζωή δεν κοστίζει...???Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα μειωθεί το κόστος και θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά τα εξωτικά υλικά...
Το καλό είναι ότι έχουν αρχίσει και οι μεγάλες εταιρείες οπότε μπορεί να πέσει λίγο η τιμή τους ,άρχισε η federal στα εμπορικα,ακολούθησε η winchester αλλά όχι στα δικά της αλλά στην θυγατρική browning και τώρα η remington, προς το παρόν ακόμα και σε ιδιογομωση δεν συμφέρει είναι να χεις ένα δύο τέτοια φυσίγγια στην άκρη της ζώνης για παν ενδεχόμενο.

Το καλό είναι ότι έχουν αρχίσει και οι μεγάλες εταιρείες οπότε μπορεί να πέσει λίγο η τιμή τους ,άρχισε η federal στα εμπορικα,ακολούθησε η winchester αλλά όχι στα δικά της αλλά στην θυγατρική browning και τώρα η remington, προς το παρόν ακόμα και σε ιδιογομωση δεν συμφέρει είναι να χεις ένα δύο τέτοια φυσίγγια στην άκρη της ζώνης για παν ενδεχόμενο.
Αυτό είναι θετικό ...όχι μόνο για τα θετικά της βλητικής απόδοσης αλλά γιατί ο μόλυβδος φτάνει προς το τέλος της εφαρμογής του στο κυνήγι...Να χρησιμοποιηθουν νέα υλικά με χαμηλό κόστος γιατί με τα ατσάλια δεν μας βλέπω καλά...

Αυτό είναι θετικό ...όχι μόνο για τα θετικά της βλητικής απόδοσης αλλά γιατί ο μόλυβδος φτάνει προς το τέλος της εφαρμογής του στο κυνήγι...Να χρησιμοποιηθουν νέα υλικά με χαμηλό κόστος γιατί με τα ατσάλια δεν μας βλέπω καλά...
Ας ελπίσουμε να μην το προλάβουμε εμείς, τα νέα υλικά μέχρι στιγμής κοστίζουν πολύ και σε κυνηγια που θέλουν πολλά φυσίγγια δύσκολα τα πράγματα.

Κώστα έχω φέρει μαζί μου κάνα μισοκιλο tungsten n7 για δοκημες είχα πάρει ένα κιλό από το ballistic το μισό το έριξα στα κοράκια το άλογο μισό το κράτησα και το πήρα μαζί μου θα κάνω καμιά δοκημη τοις επόμενες μέρες να δούμε αν θυμάμαι καλά κάνα 70αρη $ το πληρωσα

Κώστα έχω φέρει μαζί μου κάνα μισοκιλο tungsten n7 για δοκημες είχα πάρει ένα κιλό από το ballistic το μισό το έριξα στα κοράκια το άλογο μισό το κράτησα και το πήρα μαζί μου θα κάνω καμιά δοκημη τοις επόμενες μέρες να δούμε αν θυμάμαι καλά κάνα 70αρη $ το πληρωσα
Εγώ θέλω μερικά tss έτσι να υπάρχουν όπως γράφω παραπάνω για κάνα φυσιγγι ειδικών περιπτωσεων .

70$ στα κοράκια.. γράψε το τηλέφωνο μου για την επόμενη φορά που θα πάρεις...pray to God..hair..hair.

Σε ευρωπαϊκού τύπου κάλυκες γεμίζει αυτή (Μπορεί να ναι και cheddite τυπωμενοι) αν δεν κάνω λάθος τριπλό ρελιασμα .think.
Στην αρχη μπερδευτηκα κ εγω.
Κάνει πρόχαραγμα- χάραγμα ανά δύο φυσίγγια ταυτόχρονα.
Μετά πατάει το πίσω, πιο κάτω το μπροστά.
Το ίδια κάνει κ στο ρελιασμα, το κάθε στροφιο ρελιαζει το ένα από την δυάδα που προχαραζει χαράζει στην αρχή ταυτόχρονα, όχι δυπλορελιασμα
Οπότε κάνει 4αρον σταδίων κλείσιμο με το 3ο να κάνει κ πάτημα ταυτόχρονα.

.hair.σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται.
Τελικά δυπλορελιαζει. Την πρώτη φορά κάνει το κάθε ένα χωριστά από την δυάδα κ μετά κ τα 2 ταυτόχρονα
Στην αργή κίνηση φαίνεται λίγο καλύτερα, τέσσερα στροφεια ρελιασματος, μαύρο, ασημένιο, και δύο μπρούτζινου χρώματος για το τελικό.

Μέχρι το νούμερο βγάζει στα ψιλά Τεό;

Νομίζω μέχρι 9
Το θέμα με τα tss είναι το εξής....ψιλό Σκάι νούμερο 9=5νουμερο μολυβδινο οπότε....280σκαγια 9αρια έχουν το βάρος από ένα 38αρη φυσιγγιο....δλδ χοντρά χοντρά απλά έχεις ας πούμε σούπερ μάγκνουμ φυσιγγιο σε 70αρη ?κάλυκα....χωρίς τις παραμορφώσεις!

Γιαννη αυτο το τελευταιο ειναι μεγαλο θεμα .....εκει παιζετε ολο το παιχνηδι σε no limit ντουφεκιες.....
Μετά την δοκιμή του φίλου Τεό στα 80 μετρα!!!με τουνγκστεν ν7 σε 36 γραμ....ναι όντως αξίζουν.....άλλης φιλοσοφίας εντελώς φυσίγγια!

Αυτά Θοδωρή είναι ακριβώς τα ίδια σκάγια που γεμίζει η φεντεραλ τα heavy weight

Back