Κάνουν δουλειά Τζόρτζη;;;;
Δεν έχω ρίξει ούτε ένα κωστη... μου έδωσε μια χερια, πριν καιρό, ένας φίλος που έχει κατάστημα... 3" 4νο είναι... έχουν ωραία σκάγια όμως το μόνο σίγουρο..Κάνουν δουλειά Τζόρτζη;;;;
Ρε παιδι τα απο πανω τα ξερουμε..
Χαχαχαχ δε κάνουν αυτά για σενα φίλτατε... πολύ μοντέρναΡε παιδι τα απο πανω τα ξερουμε..
Δεν μας παρουσιαζεις τα απο κατω..
Και τα παλια που μου κανουνε δεν σε ειδα να τουμπαρεις το κιβωτιο....Χαχαχαχ δε κάνουν αυτά για σενα φίλτατε... πολύ μοντέρνα
Θα στα απλώσω άλλη μέρα να δεις ό,τι θες, και ό,τι δεν έχεις πάει ΕΛΤΑ.. τώρα τα έβαλα στο γιουκο...Και τα παλια που μου κανουνε δεν σε ειδα να τουμπαρεις το κιβωτιο....
Ναι στο ballisticΚωσταντινε κυκλοφορουν στην αμερικη αυτοι οι συγκεντρωτηρες.....
Μπορουμε να τους βρουμε...???
Δεν είμαι 100% σίγουρος δεν τους έχω δει ,από τα γραφόμενα τους μάλλον παράλληλο αφού απευθυνονται σε μη τοξικά σκάγια οπότε θέλουν χώρο. Η εταιρεία λέει ότι το πλαστικό τους είναι ψιλό και προτείνει και την χρήση wrap για περισσότερη προστασία στα ατσάλινα για την καννη .
Ξερεις αν εχουν κωνικο το εσωτερικο τους η παραλληλο...??
Μάκη οι ιταλοί βγάζουν καλύτερα υλικά δυστηχως δεν εισάγονται Ελλάδα.Τη να φτιαξω...εδω βρηκαμε τον αντικαταστατη του lb6 ετοιμο και με αμορτησερ....αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο κωσταντινος πρεπει να βρουμε τροπο να φερουμε μερικους ..μου αρεσει το αμορτισερακι που εχει απο κατω.....μικρο μικρο.....οτι πρεπει για την μελαχρηνη ντιβα....
Καλημερα!!! Αυτος ειναι ο steel 24;;;;
Και αυτούς οι Ιταλοί τους φτιάχνουν.Κωσταντινε κυκλοφορουν στην αμερικη αυτοι οι συγκεντρωτηρες.....
Μπορουμε να τους βρουμε...???
Ρε φιλε....ειναι κωνικος απο μεσα...δεν μου καθοντε τα βολια οπως θελω στην βαση....
Καλοριχτα να ναι!! Αυτη η Federal βγαζει κατι φυσιγγαρες μπιμπελα... για χαζεμα!!! Δεν ηξερα οτι τα εφερναν αυτα στην Ελλαδα!Τα πήρα φέτος. 2 κουτιά των 10 φυσιγγίων νο 4. Είναι 3 ιντσών 49 gr με buffer. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω. Φέτος η χρονιά εδώ ήταν χάλια. Μιλάω για περιοχή Λούρου Αιτωλοακαρνανίας. Άλλες χρονιές σε κάθε κυνήγι χόρταινε το μάτι παπιά, άσχετα αν χτυπούσαμε. Φέτος ηταν μέρες που σε 10ωρα κυνήγια δεν τραβούσαμε σκανδάλη. Θα δούμε του χρόνου.
Τα έχει ο Κύργιας.Καλοριχτα να ναι!! Αυτη η Federal βγαζει κατι φυσιγγαρες μπιμπελα... για χαζεμα!!! Δεν ηξερα οτι τα εφερναν αυτα στην Ελλαδα!