Mafia Calabria
Moderator
6αρια ε μην πας να βάλεις κάνα εννιαρακιΤι αγόρασες πάλι μωρή τρελα;;; Φωτιά και τσεκούρι.......
Πάω στο υπόγειο να γεμίσω μερικά 34 γρ ατσάλινο για κοτσύφια.... αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα
6αρια ε μην πας να βάλεις κάνα εννιαρακιΤι αγόρασες πάλι μωρή τρελα;;; Φωτιά και τσεκούρι.......
Πάω στο υπόγειο να γεμίσω μερικά 34 γρ ατσάλινο για κοτσύφια.... αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα
Κάτσε γιατί μπερδεύομαι ακόμα είπαμε δυο νούμερα κάτω ε;6αρια ε μην πας να βάλεις κάνα εννιαρακι
Όχι φαίνεται... προεξέχει και αρκετά μάλιστα...
Τα μονοβολα δεν φαινεται σαν να εξεχουν απο τα χειλη του ρελιου?Στο 1.33"??
Τι κολπα ειναι αυτα? Ή ετυχε στα εκθεσιακα?Όχι φαίνεται... προεξέχει και αρκετά μάλιστα...
Τα μονοβολα δεν φαινεται σαν να εξεχουν απο τα χειλη του ρελιου?Στο 1.33"??
Είναι flat-point / hollow-point ... Δεν έχουν μύτη, κι έχουν και τρύπα στη μέση ... Oπότε δεν υπάρχει θέμα. Κανένας κίνδυνος για αυτό που φοβάστε ...Όχι φαίνεται... προεξέχει και αρκετά μάλιστα...
Και ο διάολος έχει πολλά ποδάριαΕίναι flat-point / hollow-point ... Δεν έχουν μύτη, κι έχουν και τρύπα στη μέση ... Oπότε δεν υπάρχει θέμα. Κανένας κίνδυνος για αυτό που φοβάστε ...
Αστερι twist με κεντρικη συντηξη.Προχωραει η τεχνολογια!
Από πολύ παλιά, ακόμη και τα ραβδωτά επαναληπτικά ( π.χ. Winchester Lever action, κλπ) με κυλινδρική αποθήκη (tubular magazine) χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά / υποχρεωτικά, flat-point bullets ...Και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια
Kαι ο john wayne το ιδιο..Αν υπήρχε θέμα, όλοι οι αμερικανοί του προπερασμένου αιώνα θα είχαν καταντήσει κουλοί ή/και στραβοί !!!
Για ποιον λογο να προεξεχει ομως? Τι μπορει να εξυπηρετει?Είναι flat-point / hollow-point ... Δεν έχουν μύτη, κι έχουν και τρύπα στη μέση ... Oπότε δεν υπάρχει θέμα. Κανένας κίνδυνος για αυτό που φοβάστε ...
Στο κουτί υπήρχαν ρινισματα κίτρινου πλαστικού από την σύντηξη τι στο καλό με πυρωμένο τρυπανακι την κανουν?Αστερι twist με κεντρικη συντηξη.Προχωραει η τεχνολογια!
Δεν ξέρω ... Μήπως είναι θέμα χώρου, στον 70αρη κάλυκα ??? Είναι μεγάλο το βλήμα, 35 γρ. απ'ότι είδα ...Για ποιον λογο να προεξεχει ομως? Τι μπορει να εξυπηρετει?
Μου ξενιζει το στησιμο για μονοβολο.......Δεν ξέρω ... Μήπως είναι θέμα χώρου, στον 70αρη κάλυκα ??? Είναι μεγάλο το βλήμα, 35 γρ. απ'ότι είδα ...
2025....τέλος εποχής για το μόλυβδο!καταστήματα...κυνήγι γενικότερα....χαμος