Τι εννοεις Κωστα?Ποντάρει σε νέα συστήματα ο Ναυπλιώτης με νέες συσκευασίες...ωραίο κουτί!!
Αλλά με την Α1 στα 620 bar.....χλωμό το βλέπω....
Τι εννοεις Κωστα?Ποντάρει σε νέα συστήματα ο Ναυπλιώτης με νέες συσκευασίες...ωραίο κουτί!!
Θα βαζουμε το ωραιο κουτι ψηλα για φιντα μπας και πεφτουν απο φιλοτιμοΠοντάρει σε νέα συστήματα ο Ναυπλιώτης με νέες συσκευασίες...ωραίο κουτί!!
Εννοώ πως δν νομίζω να είναι στα 620bar...λιγο παραπάνω ναι!! Φαντάσου πως κ το Α1 Speciale 34gr βγάζει 680bar κ αν θυμάσαι και το Α1 Fast 33gr που κυκλοφορούσε, πάλι στα 680bar το έδινε η Lambro....οπότε δν νομίζω πως ο Ναυπλιώτης θα δουλέψει διαφορετικό setup κ στο 32άρι του...Τι εννοεις Κωστα?
Η Α1 CX 2000 1.65 X32 με σκληρό βύσμα 6* 57.50 είναι στα 550 bar .Oπόταν 620 PMAX είναι μέσα 100%Ποντάρει σε νέα συστήματα ο Ναυπλιώτης με νέες συσκευασίες...ωραίο κουτί!!
Συμφωνώ!!Η Α1 CX 2000 1.65 X32 με σκληρό βύσμα 6* 57.50 είναι στα 550 bar .Oπόταν 620 PMAX είναι μέσα 100%
Αν το ΑΙ speciale 34 gr 680 bar τοτε ναί το 32άρι θα πέσει κάτω σε πιέσεις .θάναι σίγουρα εκεί που γράφει .
Ναί .Τόδα ότι το γεμίζει με Α1 κανονική .Με 688 δεν μπορεί να το πάρει πάνω απο 1.65 οπόταν και πάλιν είναι σωστό αυτό που γράφει Κώστα.Συμφωνώ!!
Μόνο που Ναυπλιώτης ΔΕΝ γεμίζει με cx2000... παρά μόνο με 686 κ 688....αν σου κοτσάρει το 688 όπως στο Tordo 32;;; Τη θα βγάλει;;;;;
Όχι ρε!! Υποθέσεις κάνουμε κ κουβέντα να γίνεται!!Οι πιέσεις μας ενδιαφέρουν;;
Κάποιον με (παλιό) δικαννο-μονοκαννο που δε θέλει να το ζοριζειΟι πιέσεις μας ενδιαφέρουν;;
A1 απλή λέει και το κουτί επάνω και η ιστοσελίδα!Το 34αρι το Α1special είναι με Α1 απλή ή special. ;;
Με την απλή Α1 λέει ότι είναι.Το 34αρι το Α1special είναι με Α1 απλή ή special. ;;
Μαζί το γράφαμε !!! Τα μεγάλα πνεύματα .....A1 απλή λέει και το κουτί επάνω και η ιστοσελίδα!
(Έχω τα κουτιά που έβγαιναν μέχρι πρόσφατα στο κλασικό σχέδιο, στην ιστοσελίδα είδα ότι τα άλλαξε σχεδίαση απλά)
Έχει βγάλει για αυτή τη κατηγορία φυσιγγια.. κατά τα αλλά.. τίποτα ένα ίδιο προϊόν... ωραίο κουτάκιΚάποιον με (παλιό) δικαννο-μονοκαννο που δε θέλει να το ζοριζει
Δεν είμαστε όλοι...royal...Έχει βγάλει για αυτή τη κατηγορία φυσιγγια..
Το θέμα είναι να έχει απόδοση,θα το δούμε αυτό να είμαστε καλά.Όχι ρε!! Υποθέσεις κάνουμε κ κουβέντα να γίνεται!!
Καταλαβα....δλδ μια απο τα ιδια με αλλο περιτυλιγμα...Εννοώ πως δν νομίζω να είναι στα 620bar...λιγο παραπάνω ναι!! Φαντάσου πως κ το Α1 Speciale 34gr βγάζει 680bar κ αν θυμάσαι και το Α1 Fast 33gr που κυκλοφορούσε, πάλι στα 680bar το έδινε η Lambro....οπότε δν νομίζω πως ο Ναυπλιώτης θα δουλέψει διαφορετικό setup κ στο 32άρι του...
Σχετικά ναι!! Αλλά μακάρι να είναι όντως μαλακό όπως λέει γιατί υπάρχουν κ μονόκαννα κ παλαιά δίκαννα που χρησιμοποιούνται ακόμη κ σήμερα.Καταλαβα....δλδ μια απο τα ιδια με αλλο περιτυλιγμα...
Το ευχαριστο ειναι οτι υπαρχει καποια προσπαθεια για "καινουριο" προιον!!! Αναμενουμε..Σχετικά ναι!! Αλλά μακάρι να είναι όντως μαλακό όπως λέει γιατί υπάρχουν κ μονόκαννα κ παλαιά δίκαννα που χρησιμοποιούνται ακόμη κ σήμερα.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις πρώτες εντυπώσεις στην έναρξη κιόλας από κάποιον συνφορουμίτη μας...περιέργεια έχω κ για το νέο Super Tordo 32 με Sipe που έχει λανσάρει...