Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Μετά την δοκιμή του φίλου Τεό στα 80 μετρα!!!με τουνγκστεν ν7 σε 36 γραμ....ναι όντως αξίζουν.....άλλης φιλοσοφίας εντελώς φυσίγγια!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο γρήγορα φτάσαν τα σκάγια στα 80 μέτρα είχα βάλει το χαρτί να στηρίξετε σε ένα πλαστικό δοχείο και άκουσα το χρατς σαν να έριχνα στα 50
Τα 7αρακια τρυπούσαν το πλαστικό από τη μια και σταμάτησαν στην άλλη εντελώς αθυχτα σαν κενουρια

Θα

Θα σου φέρω ρε Μάκη τώρα που θα γυρίσω πίσω αλλά εσύ θέλεις δράμια που να τα βρω δεν ξερω .hair. .hair. .yelling.
Και 3/0 μου κανουν.......
Και 4/0 μου κανουν....ΒΒ δηλαδη.......
Και 5/0 μου κανουν.......
Απο εκει και κατω οχι γιατι θα ανοιγω τρυπες .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Και 3/0 μου κανουν.......
Και 4/0 μου κανουν....ΒΒ δηλαδη.......
Και 5/0 μου κανουν.......
Απο εκει και κατω οχι γιατι θα ανοιγω τρυπες .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Κανένα μπουλούκι σφυρίχταρια γκρεμισες? Γιατί ολο ψάχνεις, ψάχνεις αλλά δεν ακούω τίποτα... .love.

Κανένα μπουλούκι σφυρίχταρια γκρεμισες? Γιατί ολο ψάχνεις, ψάχνεις αλλά δεν ακούω τίποτα... .love.
Ολο και κατι γηνετε.......2- 3 καλα κυνηγια φετος ολα και ολα και στα υποληπα ψιλοφολα.....

απλα ετσι για το γαμωτω ....εχω ενα φιλαρακι που μου κολαει οτι και καλα εχει καλητερο ντουφεκι και κατι τετοια κουφα και θελω καποια στηγμη που θα με δει να ντουφεκαω να παει στην μανα του κλαιγοντας....

Εχω 2 χρονια που το λεω.......my man..my man..my man.

ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΒΒ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ............
Τι να τα κάνεις τα BB? Να ανοίξεις και άλλη τρύπα στο όζον ;
Αν κάνεις μια βόλτα σε φόρουμ ξένα βλέπεις ότι με άσσους σκοτώνουν ελάφια 300 κιλά.

Αν κάνεις μια βόλτα σε φόρουμ ξένα βλέπεις ότι με άσσους σκοτώνουν ελάφια 300 κιλά.
Έχω δει τουφέκιες από tungsten σε δράμια σε 40 μτ η διασπορά ήταν μια παλάμη εντελώς αρχρηστο για μένα καλητερα το μονοβολο

Έχω δει τουφέκιες από tungsten σε δράμια σε 40 μτ η διασπορά ήταν μια παλάμη εντελώς αρχρηστο για μένα καλητερα το μονοβολο

καλο το μονοβολο αλλα τα ΒΒ καλητερα......κανουν ενα πολυτραυματικο σοκ πολλη ποιο περα απο τα ορια του 12αριου ..... .my man.

Ασε που σκεπτωμε πολλη σοβαρα μια remi sp10.....

καλο το μονοβολο αλλα τα ΒΒ καλητερα......κανουν ενα πολυτραυματικο σοκ πολλη ποιο περα απο τα ορια του 12αριου ..... .my man.

Ασε που σκεπτωμε πολλη σοβαρα μια remi sp10.....
Τώρα Μήλας σωστά Μάκη αυτό όντος είναι φοβερό όπλο sp10 το έχω αποθημενο το έχω κηνηγισει δύο τρεις φορές και έπαθα πλάκα φαντάσου με ιδιογωμοση τι θα κάνει

Στην έκθεση ήταν και μια εταιρεία που τα φυσίγγια της τα λιμπιζομουν εδώ και καιρό, αν ήταν δυνατόν θα τους άδειαζα το ράφι αλλά η τιμή απαγορευτική για τέτοιου είδους ανδραγαθειες :(.

Πολύ ενοιμερωτικοι οι τύποι είχαν και δύο βαζάκια για επίδειξη το ένα με μολυβδινα και το άλλο με tss, ρώτησαν καταρχήν αν έχουμε ρίξει τέτοιου είδους σκάγια και στην συνέχεια μου λέει πιασε να δεις διαφορα , πράγματι τα tss ήταν ζόρικα ότι πρέπει να κάνεις βαρακια .sarcastic.. Με ρώτησε σε ποια πολιτεία διαμένω έτσι ενημερωτικά, και μου λέει το νο9 απαγορεύεται στην Νέα Υόρκη κάτι που ούτε καν φανταζόμουν, και ότι σε τυχόν έλεγχο θα έχω πρόβλημα, λέω φέρτα δεν πειράζει είμαι συλλέκτης δεν θα τα ρίξω. Άλλο πάλι και τούτο .think..

Στον γυρισμό κάναμε μια γρήγορη στάση cabelas και όπως πάντα πήγα σουμπιτος στα φυσίγγια, έψαξα να δω μήπως έφεραν τα καινούργια ΑΑ αλλά δεν τα φέραν ακόμη. Επόμενη στάση στα γαλοπουλοφυσιγγα μπας και πετύχω κάτι.

Επιτέλους τα πέτυχα σε νο7 όλο σε παλιοcal12 έφερναν οι λακηδες.

Στην έκθεση ήταν και μια εταιρεία που τα φυσίγγια της τα λιμπιζομουν εδώ και καιρό, αν ήταν δυνατόν θα τους άδειαζα το ράφι αλλά η τιμή απαγορευτική για τέτοιου είδους ανδραγαθειες :(.

Πολύ ενοιμερωτικοι οι τύποι είχαν και δύο βαζάκια για επίδειξη το ένα με μολυβδινα και το άλλο με tss, ρώτησαν καταρχήν αν έχουμε ρίξει τέτοιου είδους σκάγια και στην συνέχεια μου λέει πιασε να δεις διαφορα , πράγματι τα tss ήταν ζόρικα ότι πρέπει να κάνεις βαρακια .sarcastic.. Με ρώτησε σε ποια πολιτεία διαμένω έτσι ενημερωτικά, και μου λέει το νο9 απαγορεύεται στην Νέα Υόρκη κάτι που ούτε καν φανταζόμουν, και ότι σε τυχόν έλεγχο θα έχω πρόβλημα, λέω φέρτα δεν πειράζει είμαι συλλέκτης δεν θα τα ρίξω. Άλλο πάλι και τούτο .think..

Στον γυρισμό κάναμε μια γρήγορη στάση cabelas και όπως πάντα πήγα σουμπιτος στα φυσίγγια, έψαξα να δω μήπως έφεραν τα καινούργια ΑΑ αλλά δεν τα φέραν ακόμη. Επόμενη στάση στα γαλοπουλοφυσιγγα μπας και πετύχω κάτι.

Την αφρόκρεμα πήρες πάλι.... .my man. .love.

46 γραμμάρια σε cal 20; :oops:

Back