...Και τα πλοία με τα Remington και NSI ... Και αυτά έχασαν το δρόμο;;; Άσε μη μ τα θυμίζεις Παύλο και νευριάζωΚωνσταντινε Mirage με 5% αντιμονιο ειχαμε παραγγειλει, αλλα το καραβι που τα εφερνε δεν βρηκε τη Νοτια Αφρικη στο χαρτη
...Και τα πλοία με τα Remington και NSI ... Και αυτά έχασαν το δρόμο;;; Άσε μη μ τα θυμίζεις Παύλο και νευριάζωΚωνσταντινε Mirage με 5% αντιμονιο ειχαμε παραγγειλει, αλλα το καραβι που τα εφερνε δεν βρηκε τη Νοτια Αφρικη στο χαρτη
TΗΝ αλλη φορα να σηγουρεψετε προτα οτι εχουν παει τα φησηγγια αλιος ακηρονουμε....Δεν ειναι πραγματα αυτα να σου πασαρει ο καθενας οτι θελει.Εμενα πχ που εχω τρελα με τα φησηγγια θα με επιανε ψηχολογικο....Και τα πλοία με τα Remington και NSI ... Και αυτά έχασαν το δρόμο;;; Άσε μη μ τα θυμίζεις Παύλο και νευριάζω
αδιασε το προτα για να το σπροξουν ποιο ευκολα.Αληθεια την jk6 an σου πιανει τοπο εδω ειμασται.Eνα καραβι με φυσιγγια Nobelsport που εχει αραξει εδω στο σπιτι μου παρακατω, δικο σας ειναι; Αντε ρε παιδια ελατε να το παρετε και εμποδιζει...
TΗΝ αλλη φορα να σηγουρεψετε προτα οτι εχουν παει τα φησηγγια αλιος ακηρονουμε....Δεν ειναι πραγματα αυτα να σου πασαρει ο καθενας οτι θελει.Εμενα πχ που εχω τρελα με τα φησηγγια θα με επιανε ψηχολογικο.
αδιασε το προτα για να το σπροξουν ποιο ευκολα.Αληθεια την jk6 an σου πιανει τοπο εδω ειμασται.
.buy buy..buy buy.Θα σε πιασει εγκεφαλικο τωρα, αλλα τι να κανω. Βρηκα ενα πολλα υποσχομενο 30αρι (εκανα τις πρωτες δοκιμες), καθως επισης ενα ακομα πιο υποσχομενο 32αρι Νο7 σε καλυκα Selier Bellot με καψουλι Νeroxin και μαλλινη. Αυτο το δευτερο, επειδη δεν το εχω στανταρει ακομα, και δεν βρισκω τη συνταγη του, θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο. Την πρωτη φορα που το εριξα ομως, χαζευα τον πινακα επειτα
Δεν ξερω ρε ση Βηκτορα αλλα και εγω και ο Βενετατος την εχουμε καταβρει με τα σκοτοματα που κανει. 1,70 /35 ΚΑΙ 1,75/35 ΣΤΟ πολη κρυο σε νο 5 και πραγματικα δεν θες κατι αλλο. ειτε σε φασα ειτε σε παπι για νορμαλ καταστασεις παντα. Ειμαι τοσο ευχαρ. απο αυτην που δεν θελω να πηραματιστω καθολου με αυτην για κατι αλλο.Θα σε πιασει εγκεφαλικο τωρα, αλλα τι να κανω. Βρηκα ενα πολλα υποσχομενο 30αρι (εκανα τις πρωτες δοκιμες), καθως επισης ενα ακομα πιο υποσχομενο 32αρι Νο7 σε καλυκα Selier Bellot με καψουλι Νeroxin και μαλλινη. Αυτο το δευτερο, επειδη δεν το εχω στανταρει ακομα, και δεν βρισκω τη συνταγη του, θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο. Την πρωτη φορα που το εριξα ομως, χαζευα τον πινακα επειτα
Εισαι μερακλης μπραβο σου. Εργα τεχνης.
Γιώργο τι "ελαστικότητα" έχει; και πια η διαφορά της παλιάς με την καινούρια; .off .buy buy.Δεν ξερω ρε ση Βηκτορα αλλα και εγω και ο Βενετατος την εχουμε καταβρει με τα σκοτοματα που κανει. 1,70 /35 ΚΑΙ 1,75/35 ΣΤΟ πολη κρυο σε νο 5 και πραγματικα δεν θες κατι αλλο. ειτε σε φασα ειτε σε παπι για νορμαλ καταστασεις παντα. Ειμαι τοσο ευχαρ. απο αυτην που δεν θελω να πηραματιστω καθολου με αυτην για κατι αλλο.
Δεν ξερω. Αυτη που εχω ειναι 10ετιας ισος και ποιο παλια.Θα ηθελα καποια στηγμη να παρω και την κενουρια. θα δουμε.Γιώργο τι "ελαστικότητα" έχει; και πια η διαφορά της παλιάς με την καινούρια; .off .buy buy.
Βίκτωρα για τον λαγό πρέπει να είναι φωτιά!!Μυρο, την καινουρια δεν την εχω δοκιμασει, γιαυτο δεν σου απαντησα.
Εμεις εδω δεν εχουμε παπιο-χηνα. Ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι αριστο υλικο, αλλα το λυπαμαι να καθεται. Θα το γεμισω λιγα λιγα φυσιγγια, ετσι μερακληδικα οπως λες, για το παλιο δικανο του μπαμπα
Μυροοοοοοοο διαλεξε......2000 1,75/35 ...2000 1,80/34,3 με 0,70 μπαφερ.....688 1,80/35 ανεμουρι θωδη 6ρακια....2000 1,80/36 και για μπασιματα 2000 1,70/35 με αυτη εκανε τουμπες ο milvusολες με σκληρα 5αρια εκτος απο το ανεμουρη που ηταν 6αρια βυσμα draco17 πατημα 57,3 και εγω μια μικρουλα κεντρικη δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο στον πινακα αλλα ποιος τον χεζει τον πινακατα σκοτωματα της ομως ηταν φωτιαγια τη καινουργια πεσε απο 0,05-0,10 κατω,καποιοι λενε που ειναι μια Α1 με αλλο χρωμαΓιώργο τι "ελαστικότητα" έχει; και πια η διαφορά της παλιάς με την καινούρια; .off .buy buy.
Βικτωρα μην γινεσαι Ιεροσυλος και καψεις αυτη σε τσιχλες και στα 30γρ με 7αρια φυλαξε την για αλλα πραγματα καλυτεραΘα σε πιασει εγκεφαλικο τωρα, αλλα τι να κανω. Βρηκα ενα πολλα υποσχομενο 30αρι (εκανα τις πρωτες δοκιμες), καθως επισης ενα ακομα πιο υποσχομενο 32αρι Νο7 σε καλυκα Selier Bellot με καψουλι Νeroxin και μαλλινη. Αυτο το δευτερο, επειδη δεν το εχω στανταρει ακομα, και δεν βρισκω τη συνταγη του, θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο. Την πρωτη φορα που το εριξα ομως, χαζευα τον πινακα επειτα
Εγω παντως δεν θα την εβαζα στη ζεστη....Mα το ξαναλεω, δεν εχουμε αλλα κυνηγια εδω. Απο την αλλη, κριμα ειναι να μενει αχρησιμοποιητη, ας καψει κανα τρυγονακι τουλαχιστον