Γιατί δεν ρωτάνε και εμάς αν θέλουμε να δοκιμάσουμε some ammo (κάνα φυσίγγι) άραγε?!
Θα τα ρίχναμε με Benelli και θα τα βγάζαμε άχρηστα.Γιατί δεν ρωτάνε και εμάς αν θέλουμε να δοκιμάσουμε some ammo (κάνα φυσίγγι) άραγε?!
Το ίδιο σκέφτηκα, αλλά λέω μπα, όχι!!!Θα τα ρίχναμε με Benelli και θα τα βγάζαμε άχρηστα.
Απλό.
Καλα να μαστε Χρήστο στην επόμενη σαιζον θα κάνω ποιο πολλές δοκιμες σε τσοκ και φυσιγγιαΓιατί δεν ρωτάνε και εμάς αν θέλουμε να δοκιμάσουμε some ammo (κάνα φυσίγγι) άραγε?!
Αυτά ειναι παρα πολυ προχώ!!! Από το SALT CREEK (Αλατισμενο ρυάκι). Δεν κάνει ομως να τα ρίχνουν όσοι έχουν Πίεση, ειδικά αν πρόκειται να φάνε τα θηράματα οι ίδιοι!!. Εγώ που προτιμώ το φαγητό λεμονάτο, πριν γεμίσω, αφήνω τα σκάγια ένα βράδυ στο λεμόνι. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!
Ας είναι καλά το Lasix. Μεγάλη εφεύρεση.Αυτά ειναι παρα πολυ προχώ!!! Από το SALT CREEK (Αλατισμενο ρυάκι). Δεν κάνει ομως να τα ρίχνουν όσοι έχουν Πίεση, ειδικά αν πρόκειται να φάνε τα θηράματα οι ίδιοι!!. Εγώ που προτιμώ το φαγητό λεμονάτο, πριν γεμίσω, αφήνω τα σκάγια ένα βράδυ στο λεμόνι. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!
Καλοριχτα Βασίλη!!! Με τι τσοκ σκοπεύεις να τα ρίξεις?
Βασίλη βγάλε καμια φωτό τον παφυλα (στάμπα) γιατί αυτό το assembled δεν μου κάθεται καλα
Καλα το καταλαβα ότι ο κάλυκας θα ήταν εισαγόμενος ( μαλλον Ισπανία μεριά ) ευχαριστω Βασίλη .