Ενδιαφέρον φυσίγγι.
Με 38 ευρω τα 5 αστα να τα εχει να τα χαιρεταιΔε νομίζω να χει θέμα με άυλους , μια χαρά τα πάει και η Φράνκι . Ακριβό θα ναι μεν αλλά ένα κουτακι καλο είναι να υπάρχει δε για τα δύσκολα .
Τσιχλοφυσιγγα.....Με 38 ευρω τα 5 αστα να τα εχει να τα χαιρεται
Αμα εχει τα χοντρά κατω, χ€$€ μέσα Πολυχρόνη....αν ειναι 7+5 σε σειρά, κατι θα κάνει πιο σίγουρα!!
Θα πάω ρε τρελιαρη! Για πάρτυ σου!Να ωραία φυσίγγια κ ρελιαστα...
Αλλά ξ 5αδα κ μάλιστα φασσοφυσιγγο με ανυσηχει ως προς την τιμή τους......
Τουλάχιστον δεν τα έκανε μια 6αδα να βγουν δυο καραμπίνες η τρία δίκαννα αφου μιλάμε κ για κοπαδιαρικο θήραμα....
Ελα @outlander ανέλαβε δράση.......
Και για περδικα μια χαρά θα είναι...
Πρέπει να τιμήσεις τον γείτονα..........
Τα 34 ρια του εχουν 12.50 ευρω η 25αδα . Αυτα η 25αδα θα βγαινει 20αρικο ανετα . Και πλεον αρχισε η μοδα 10αδα και 5αδα . Ολοι οταν βγαζουν ενα "ειδικο" φυσιγγι το βγαζουν 10αδα η 5αδα .Να ωραία φυσίγγια κ ρελιαστα...
Αλλά ξ 5αδα κ μάλιστα φασσοφυσιγγο με ανυσηχει ως προς την τιμή τους......
Τουλάχιστον δεν τα έκανε μια 6αδα να βγουν δυο καραμπίνες η τρία δίκαννα αφου μιλάμε κ για κοπαδιαρικο θήραμα....
Ελα @outlander ανέλαβε δράση.......
Και για περδικα μια χαρά θα είναι...
Πρέπει να τιμήσεις τον γείτονα..........
Πιστεύω είναι για λόγους μάρκετινγκ.Τα 34 ρια του εχουν 12.50 ευρω η 25αδα . Αυτα η 25αδα θα βγαινει 20αρικο ανετα . Και πλεον αρχισε η μοδα 10αδα και 5αδα . Ολοι οταν βγαζουν ενα "ειδικο" φυσιγγι το βγαζουν 10αδα η 5αδα .
Πιστεύω είναι για λόγους μάρκετινγκ.
Στα 25 κακοφαινεται πολύ η τιμή.
Ρε πάλι με τον πόνο μας παίζεις ;Δεν πειραζει ας τα εχουν στο ραφι να τα κοιτανε ... Μεχρι και εγω εστρωσα που καποτε εριχνα 1 κουτι στο μισαωρο . Πλεον 5-10 τουφεκιες καλες ... Σκεψουν εχθες μου ηρθαν αυτα τα διαολια τα μικρα πανω απο 100 ουτε ενα δεν εριξα ... χαχαχ
Θα σου ελεγα να ερθεις αλλα θα το καψω το μερος μεσα στην βδομαδα γιατι ειμαι στην λιστα λαγκαρτ και δεν μπορω να ερχονται γυρω γυρω συνεχεια απο εμενα ... Αλλα αμα ειναι να κατεβεις μεχρι το ΣΚ σε περιμενωΡε πάλι με τον πόνο μας παίζεις ;
Είσαι μεγάλη καρδιά ρε!Θα σου ελεγα να ερθεις αλλα θα το καψω το μερος μεσα στην βδομαδα γιατι ειμαι στην λιστα λαγκαρτ και δεν μπορω να ερχονται γυρω γυρω συνεχεια απο εμενα ... Αλλα αμα ειναι να κατεβεις μεχρι το ΣΚ σε περιμενω
Θα του δωσω επιλογη θελει μερος με 400 πρασινα και καμια 200 μικρα αλλα μπαινει τα μαζευει αυτος ( στα πρωτα 10 μετρα θα πεθανει) ή μαζευει οσα μικρα μπορει σχετικα ευκολα αλλα μονο μικρα χαχαχαΕίσαι μεγάλη καρδιά ρε!
Να το δεσεις με μια τριχιά ρε το παιδι και να τον τραβας Όταν κολλάει.Θα του δωσω επιλογη θελει μερος με 400 πρασινα και καμια 200 μικρα αλλα μπαινει τα μαζευει αυτος ( στα πρωτα 10 μετρα θα πεθανει)