Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Μυροοοοοοοο διαλεξε......2000 1,75/35 ...2000 1,80/34,3 με 0,70 μπαφερ.....688 1,80/35 ανεμουρι θωδη 6ρακια....2000 1,80/36 και για μπασιματα 2000 1,70/35 με αυτη εκανε τουμπες ο milvus.my man.ολες με σκληρα 5αρια εκτος απο το ανεμουρη που ηταν 6αρια βυσμα draco17 πατημα 57,3 και εγω μια μικρουλα κεντρικη.sarcastic. δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο στον πινακα αλλα ποιος τον χεζει τον πινακα.yel.τα σκοτωματα της ομως ηταν φωτια.congrats.για τη καινουργια πεσε απο 0,05-0,10 κατω,καποιοι λενε που ειναι μια Α1 με αλλο χρωμα
Γειά σου Γρηγορη δύναμη .shake hands.
Που να την βρω την παλιά ρε φίλε; πέρυσι άρχισα! Εκτός και αν πάω καμιά βόλτα προς Χανιά .yel.
Την καινούρια πάντως θα την δοκιμάσω σύντομα! Ευχαριστώ!

Βίκτωρα για τον λαγό πρέπει να είναι φωτιά!!

Θα το γεμισω λιγα λιγα φυσιγγια, ετσι μερακληδικα οπως λες, για το παλιο δικανο του μπαμπα

Και καλά θα κάνεις! Περιμένουμε τις δοκιμές!

Μύρο εγώ θα έλεγα να μας στείλει να τα δούμε ντελόγο στο λαγό, τι λες;

Πολυ καλη ιδεα απο ενα μεταλλο που εχει ειδικο βαρος μεταξυ ατσαλιου και μολυβιου και δεν ειναι πανακριβο οπως το βολφραμιο.
Δεν κυκλοφορει ακομη Αμερικη, δεν υπαρχουν μελετες για την τοξικοτητα του χαλκου, ενω στην Ευρωπη μπορει να ριχνεται στους υδροβιοτοπους

Ο χαλκός έχει αντιμικροβιακή δράση, σκοτώνει για πλάκα σε μερικά λεπτά μικροοργανισμούς που θα σκότωναν εμάς.
Γίνεται τοξικός σε καθημερινή πρόσληψη >5,0 mg/kg βάρος σώματος.
Ειναι επαρκής 34 μg/kg βάρος σώματος.
Ειναι ελλιπής 8,5 μg/kg βάρος σώματος.
Το πρώτο και το τρίτο δύσκολο να συμβεί.

Ο χαλκός έχει αντιμικροβιακή δράση, σκοτώνει για πλάκα σε μερικά λεπτά μικροοργανισμούς που θα σκότωναν εμάς.
Γίνεται τοξικός σε καθημερινή πρόσληψη >5,0 mg/kg βάρος σώματος.
Ειναι επαρκής 34 μg/kg βάρος σώματος.
Ειναι ελλιπής 8,5 μg/kg βάρος σώματος.
Το πρώτο και το τρίτο δύσκολο να συμβεί.
Πολυ. ωραιες πληροφοριες. Ο χαλκος δεν ειναι στη λιστα των υλικων καταλληλων για κυνηγι στους υδροβιοτοπους στην Αμερικη, ενω στην Ευρωπη ειναι

Απιστευτο φυσιγγι, καπνιζε στα 35 με 40 μετρα την κουρουνα σαν να ηταν τσιχλα. Ετριβα τα ματια μου
Ρε συ Γρηγορη μηπως σου εχει περισσεψει καμμια κουτα απο δαυτα? .sarcastic.
Παύλο τα 35-40 σε τι συστήματα;; Μετρικό ή Παυλομετρο .sarcastic..yelling.

Απιστευτο φυσιγγι, καπνιζε στα 35 με 40 μετρα την κουρουνα σαν να ηταν τσιχλα. Ετριβα τα ματια μου
Ρε συ Γρηγορη μηπως σου εχει περισσεψει καμμια κουτα απο δαυτα? .sarcastic.
Οταν με το καλο ερθεις θα φερεις ενα μπουκαλακι ουισκακι απο το καλο και θα καθησουμε παρεουλα να φτιαξουμε καμια κουτα απο αυτα που βαρανε μεχρι 25-30 μετρα.my man.

Οταν με το καλο ερθεις θα φερεις ενα μπουκαλακι ουισκακι απο το καλο και θα καθησουμε παρεουλα να φτιαξουμε καμια κουτα απο αυτα που βαρανε μεχρι 25-30 μετρα.my man.

Γρηγορη γιαυτα τα φυσιγγια μεχρι και Caol Ila 25 χρονων κερναω!

Βάση του βίντεο και όσα γράφονται βέβαια, το σχήμα τούς βοηθάει στον μεγαλύτερο αριθμό σκαγιών αφού γίνεται χτισιμο σε αυτά (απορία έχω πώς το γεμίζουν) όπως επίσης και ότι προκαλούν πιο βαθιά τραύματα λόγω αυτού (το ίδιο υποστηρίζει και η federal για τα δικά της που ειναι σε σχήμα Κρόνου). Από ότι ξέρουμε τα πλακέ η φακές μολύβδινα χρησιμοποιουνταν σε φυσίγγια διασποράς για τον λόγο ότι κοντραραν στον αέρα και ανοιγαν γρήγορα τώρα με αυτά τι παίζει δεν ξέρω, από ταχύτητες τα ατσάλινα πάνε .sex hard. αρχικές όμως αλλά πέφτουν σε πιο μακρινές αποστάσεις. Το συγκεκριμένο φυσίγγι το έχω δοκιμάσει ελάχιστα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μαρεσε.

Βάση του βίντεο και όσα γράφονται βέβαια, το σχήμα τούς βοηθάει στον μεγαλύτερο αριθμό σκαγιών αφού γίνεται χτισιμο σε αυτά (απορία έχω πώς το γεμίζουν) όπως επίσης και ότι προκαλούν πιο βαθιά τραύματα λόγω αυτού (το ίδιο υποστηρίζει και η federal για τα δικά της που ειναι σε σχήμα Κρόνου). Από ότι ξέρουμε τα πλακέ η φακές μολύβδινα χρησιμοποιουνταν σε φυσίγγια διασποράς για τον λόγο ότι κοντραραν στον αέρα και ανοιγαν γρήγορα τώρα με αυτά τι παίζει δεν ξέρω, από ταχύτητες τα ατσάλινα πάνε .sex hard. αρχικές όμως αλλά πέφτουν σε πιο μακρινές αποστάσεις. Το συγκεκριμένο φυσίγγι το έχω δοκιμάσει ελάχιστα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μαρεσε.
ΑΥτα τα γεμιζουν ενα ενα σκαγιο με τσιμπιδακι..sarcastic.

Back