Και μονο που το έδωσαν ετσι ,καταλαβαίνετε ποσο σοβαρά βλέπουν το θεμα .Δεν νομίζω ότι θα είναι πάνω από 10 λεπτά δουλειά για τον προγραμματιστή.
Ένα update μετά από όλους και έτοιμο.
Το θέμα είναι αν θα ενδιαφερθούν να το βελτιώσουν ή θα αρκεστούν σε όσα έφαγαν...
Έστειλα μέλλον στην ΚΣΕ σχετικά.
Για να δούμε αν θα μπουν στον κόπο.....
Έχει θέματα σε αυτό Νάι αλλά δεν νομίζω να προλάβουν να το φτιάξουν φέτος.θα πιαστεί το δάχτυλο μας στης τσίχλες και στης φασσες, και στα παπιά.
Το μέιλ που έστειλα στην ΞΕ από τις 7 Σεπτεμβρίου. Πέρασαν ήδη 33 μέρες...Δεν νομίζω ότι θα είναι πάνω από 10 λεπτά δουλειά για τον προγραμματιστή.
Ένα update μετά από όλους και έτοιμο.
Το θέμα είναι αν θα ενδιαφερθούν να το βελτιώσουν ή θα αρκεστούν σε όσα έφαγαν...
εγω ειδα το σκ πως αμα το κρατας πατημενο γραφει και γρηγορα γιατι μου εσπασε και εμενα τα νευρα.Το μέιλ που έστειλα στην ΞΕ από τις 7 Σεπτεμβρίου. Πέρασαν ήδη 33 μέρες...
Φαντάζεστε την απάντηση που πήρα ε;
View attachment 92262
Ισχύει, μπήκα και το τσεκαρισα μόλις διάβασα το σχόλιο σου.εγω ειδα το σκ πως αμα το κρατας πατημενο γραφει και γρηγορα γιατι μου εσπασε και εμενα τα νευρα.
εγω ειδα το σκ πως αμα το κρατας πατημενο γραφει και γρηγορα γιατι μου εσπασε και εμενα τα νευρα.
Μπράβο, πράγματι κι εγώ το τσεκάρισα. Μάλιστα γράφει έτσι μόνο στην πρώτη ερώτηση "πόσα σηκώσατε ή είδατε".Ισχύει, μπήκα και το τσεκαρισα μόλις διάβασα το σχόλιο σου.
Κάτσε ρε φίλε, τι μας έχουν γραμμένους; Εσύ έστειλες το μέιλ άρα μόνο εσένα έχουν γραμμένοΕμένα δεν το κάνει...
Αν μπορούν να το τσεκάρουν κι άλλοι για να δούμε.
Το ότι μας έχουν γραμμένους στα αρχιδια τους και δεν απαντάνε στα μέιλ είναι δεδομένο πάντως.
Εσύ τι είδες το σκ και το κράταγες πατημένο?εγω ειδα το σκ πως αμα το κρατας πατημενο γραφει και γρηγορα γιατι μου εσπασε και εμενα τα νευρα.
Αρτοποιήματα και σφολιατοειδήΕσύ τι είδες το σκ και το κράταγες πατημένο?