137€ βγάλαμε και εμείς την άδεια μας τοπική.. .
Και του χρονου !137€ βγάλαμε και εμείς την άδεια μας τοπική.. .
Και του χρονου φιλε, με υγεια.143 τοπική και δύο ευρώ για κουπόνια για στρογγυλοποίηση. Δώρο καπέλο περτικαλή πλασικούρα με τη στάμπα του συλλόγου για εθνόσημο.
Αυτο ΄σηκωνει¨τσιπουρο και μεζε φιλε !
Εννοείται!!!! Γι αυτό πήγα την πήρα σήμερα!!!!!! Χωρίς όμως προκάτ έτσι;;;Αυτο ΄σηκωνει¨τσιπουρο και μεζε φιλε !
Tοματα, αγγουρακι, τυρακι, ελιτσα, καπαρη, γαυρο μαρινατο, και εισαι κομπλε !Εννοείται!!!! Γι αυτό πήγα την πήρα σήμερα!!!!!! Χωρίς όμως προκάτ έτσι;;;
Και μελιτζάνα τουρσί που τις κάναμε το περασμένο Σάββατο και αύριο θα είναι έτοιμες,,,,,Tοματα, αγγουρακι, τυρακι, ελιτσα, καπαρη, γαυρο μαρινατο, και εισαι κομπλε !
Στον ΚΣ Θεσσαλονίκης η περιφερειακή 152€ και δώρο ένα πορτοκαλί φλις μπουφαν πολύ ωραίο. Είχαν και παλιά δώρο ένα κόκκινο φλις επίσης ωραίο αλλά ρε παιδιά μύριζε λάδι μηχανής. (Το δικό μου τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν ήταν γενικό το κακό. )Τις εφαρμογές Κένταυρος και την άλλη για την δήλωση των θηραμάτων φαντάζομαι τις δίνουν όλοι οι Σύλλογοι. Και μου ζήτησαν και μένα άδεια κατοχής σε ισχύ. Με πονήρεψε αυτό . Της λέω της κοπέλας έχω εξη όπλα πιό απ' ολα να βάλω; με κοιταξε χωρίς να πει τίποτα και τελικά αρκέστηκε στο ότι πάνω στην άδεια θήρας ήταν σημειωμένη η άδεια κατοχής κάποιου όπλου μου. Για να πω την αλήθεια ούτε που ξέρω για ποιό όπλο πρόκειται. Πρέπει να το ψάξω μην είναι κανενός όπλου που πουλήθηκε.Ήρθε μήνυμα πριν καμιά ώρα από τον Κ.Σ. Χανίων
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI APXIΣE H EKΔOΣH AΔEIΩN ΘHPAΣ 2024-25 TOΠIKH 138,60 ΠEPIΦEPEIAKH 158,60 ΓENIKH 188,60 YΠOXPEΩTIKA ΠPOΣKOMIZOYME AΔEIA OΠΛOKATOXHΣ ΣE IΣXY
Εμένα την έβγαλε φωτοτυπία την ακκο.Στον ΚΣ Θεσσαλονίκης η περιφερειακή 152€ και δώρο ένα πορτοκαλί φλις μπουφαν πολύ ωραίο. Είχαν και παλιά δώρο ένα κόκκινο φλις επίσης ωραίο αλλά ρε παιδιά μύριζε λάδι μηχανής. (Το δικό μου τουλάχιστον δεν ξέρω αν ήταν γενικό το κακό. )Τις εφαρμογές Κένταυρος και την άλλη για την δήλωση των θηραμάτων φαντάζομαι τις δίνουν όλοι οι Σύλλογοι. Και μου ζήτησαν και μένα άδεια κατοχής σε ισχύ. Με πονήρεψε αυτό . Της λέω της κοπέλας έχω εξη όπλα πιό απ' ολα να βάλω; με κοιταξε χωρίς να πει τίποτα και τελικά αρκέστηκε στο ότι πάνω στην άδεια θήρας ήταν σημειωμένη η άδεια κατοχής κάποιου όπλου μου. Για να πω την αλήθεια ούτε που ξέρω για ποιό όπλο πρόκειται. Πρέπει να το ψάξω μην είναι κανενός όπλου που πουλήθηκε.
Ξέρει κανένας γιατί ζητάνε ΑΚΚΟ;
Α και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Είναι στις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εκδόσει άδεια το δασαρχείο. Παλαιότερα μου έχει τύχει να μην προσέξουν στον σύλλογο όταν πλήρωσα ότι η ΑΚΚΟ που υπήρχε στην άδεια έχει λήξει και να με πάρουν τηλέφωνο τις επόμενες ημέρες να μου ζητήσουν να τους δώσω τα στοιχεία της νέας ΑΚΚΟ για να εκδοθεί η άδεια γιατί χωρίς αυτά το δασαρχείο δεν υπέγραφε.Στον ΚΣ Θεσσαλονίκης η περιφερειακή 152€ και δώρο ένα πορτοκαλί φλις μπουφαν πολύ ωραίο. Είχαν και παλιά δώρο ένα κόκκινο φλις επίσης ωραίο αλλά ρε παιδιά μύριζε λάδι μηχανής. (Το δικό μου τουλάχιστον δεν ξέρω αν ήταν γενικό το κακό. )Τις εφαρμογές Κένταυρος και την άλλη για την δήλωση των θηραμάτων φαντάζομαι τις δίνουν όλοι οι Σύλλογοι. Και μου ζήτησαν και μένα άδεια κατοχής σε ισχύ. Με πονήρεψε αυτό . Της λέω της κοπέλας έχω εξη όπλα πιό απ' ολα να βάλω; με κοιταξε χωρίς να πει τίποτα και τελικά αρκέστηκε στο ότι πάνω στην άδεια θήρας ήταν σημειωμένη η άδεια κατοχής κάποιου όπλου μου. Για να πω την αλήθεια ούτε που ξέρω για ποιό όπλο πρόκειται. Πρέπει να το ψάξω μην είναι κανενός όπλου που πουλήθηκε.
Ξέρει κανένας γιατί ζητάνε ΑΚΚΟ;
Α και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
εμης εδω φιλεμου παναγιωτη η τοπικη πηγε 145 απο 138 περσυ,,,σου λεη εχαιτε κυνηγια εδω πληρωστεεεεε θα αναιβης φετως;;;; σε περιμενω φιλε οκ οκ122 εδώ η τοπικη