Χανιά
138 τοπική
158 περιφερειακή.με τις υγείες μας
138 τοπική
Ναι αλλά κυνηγάς και στην παλιά πόλη...Χανιά
138 τοπική
Respect!!!Έχω κι εγώ 2 γιούς και μια κόρη.
Ο μεγάλος 19 με ακολουθούσε 3 χρόνια στο χωριό τον Οκτώβριο για φάσσα και του άρεσε όλη η διαδικασία, πρωινό ξύπνημα, καφές ελληνικός, φαγητό στο καρτέρι, θέαμα κοπαδιών.
Πέρυσι έβγαλε πρώτη φορά άδεια, πήρε και 2 φασσες και πετρελαϊκές, ενώ εδώ γύρω στην Αθήνα χτύπησε περπατήσουν μέχρι 9 τσίχλες σε μια έξοδο και το ευχαριστιεται.
Δυστυχώς τα χρήματα δεν επαρκούν για 2 αδειες αυτή την περίοδο κι έτσι μετά από 28 χρόνια δεν θα μπορέσω να βγάλω τώρα και να πηγαίναμε και για κανένα τρυγόνι στην έναρξη.
Ελπίζω μέχρι τον Οκτώβριο να καταφέρω με περικοπές να βγάλουμε άδεια.
Ο μικρός 16 ούτε που τον ενδιαφέρει να πιάσει όπλο, μόνο για βόλτα στο βουνό έρχεται καμιά φορά.
Καλή κυνηγετική σεζόν για όλους με προσοχή και σεβασμό στο θήραμα και στον συνάνθρωπο.
Κι όπως λέει κι ένα ρητό που έχει βάση και για όταν είμαστε στο βουνό::
Καλοχαιρετα το πεζό όταν καβαληκεψεις, για να σε χαιρετα κι αυτός όταν θα ξεπαιζεψεις.
Παλιά αυταΝαι αλλά κυνηγάς και στην παλιά πόλη...
Αν το έκανα εγώ αυτό θα μου έβγαινε 18 ευρώ πιο φθηνά .Γεια σας παιδιά.
Για όποιον θέλει άδεια απευθείας στο δασαρχείο, εκτός ΚΣ δηλαδή, οι τιμές είναι:
Τοπική: 116,30
Περιφερειακή: 136,30
Γενική: 166,30
και περιλαμβάνουν τα πάντα(άδεια, και ασφάλεια δηλαδή)
πίστεψε με κανείς δεν το κάνει για τα λεφτά αλλά για την αηδία προς το κυνηγητικό κατεστημένοΑ
Αν το έκανα εγώ αυτό θα μου έβγαινε 18 ευρώ πιο φθηνά .
Προσωπικα προτιμώ να στηρίξω τον σύλλογο παρά να εξοικονομησω δύο κουτιά φυσίγγια.
Αυτές οι τιμές παντού είναι ή μόνο στην Κρήτη.Γεια σας παιδιά.
Για όποιον θέλει άδεια απευθείας στο δασαρχείο, εκτός ΚΣ δηλαδή, οι τιμές είναι:
Τοπική: 116,30
Περιφερειακή: 136,30
Γενική: 166,30
και περιλαμβάνουν τα πάντα(άδεια, και ασφάλεια δηλαδή)
Αλλάζει ο τρόπος ζωής Χρήστο.Μην το ψαχνετε πολυ ζημια κανουν οι γυναικες στο να μην γινουν τα παιδια κυνηγοι.Και οσο επρνανε τα χρονια και τεινουμε ολοι να γινουμε φιλοζωοι,ευαισθητοι κτλ, αστο...Και ποσα αλλα...Ενα κινητακι στο χερι και αγιος ο θεος
Ας ήταν υποχρεωμένος να κολλάει εργόσημο και να πληρώνει κανονικό ημερομήσθιο με όλα δηλωμένα μέχρι το τελευταίο λεπτό εργασίας και τότε πες μου ποιοί θα πάνε για δουλειά και πόσοι ξένοι;Αλλάζει ο τρόπος ζωής Χρήστο.
Για να κινητοποιηθείς, για να ιδρώσεις πρέπει να 'πεινασεις' .
Από την στιγμή που είσαι "χορτατος" δεν έχεις κίνητρο
Και το κυνήγι ,θέλει κόπο.
Δεν είναι τυχαίο που πλέον σαν τεχνίτες δουλεύουν κυρίως οι μετανάστες.
Κοίτα εδώ , τρύγος...20 Πακιστανοί, μία αλβανίδα και μια φοιτήτρια που κάνει πρακτική. :
View attachment 89693
Παίζει να είναι απο τους πιο ακριβούς.ΚΣ Σιδηροκάστρου
Τοπική 143,08,
Περιφερειακή 163,08
Γενική 193,08
Ευαίσθητοι και φιλοζωοι είμαστε κι εμείς, η επαλήθευση είναι ότι μας αρέσουν οι γυναίκεςΜην το ψαχνετε πολυ ζημια κανουν οι γυναικες στο να μην γινουν τα παιδια κυνηγοι.Και οσο επρνανε τα χρονια και τεινουμε ολοι να γινουμε φιλοζωοι,ευαισθητοι κτλ, αστο...Και ποσα αλλα...Ενα κινητακι στο χερι και αγιος ο θεος
Ωραία παροιμία,κρητικιά!Ο πατέρας μου έλεγε ότι τη λένε κυρίως για τους πολιτικούς που ''τη βλέπουν αλλιώς'' μόλις εκλεγούν...Respect!!!
παντου με ομαδικη ασφαλεια μεσω ανεξαρτητου κσΑυτές οι τιμές παντού είναι ή μόνο στην Κρήτη.
Η ασφάλεια ομαδική ή ατομική;