ο καλυτεροςΚ.Σ. Κιάτου
Είμαστε large εμείς εδώ....ο καλυτερος
Δεν ήταν καλό τό μωράκι?Και τι πάει να πει αυτό της λεω
Για σένα μπορεί να 'ταν ξερολούκουμο, για εμένα όχι!Δεν ήταν καλό τό μωράκι?
@outlander άμα δεν τα ......από μικρά βγάζουν γλωσσιτσα τα ατιμουλικα....Για σένα μπορεί να 'ταν ξερολούκουμο, για εμένα όχι!
Και του χρόνου με υγειαΚαλησπέρα πήγαμε βγάλαμε Κ.Σ Ερέτριας:
Τοπική 133,50 μαζί με το παράβολο που θα πάει +2 ευρώ, 135,50 και στρογγυλοποιηση 136.Μπλουζάκι πάλι μαύρο φέτος....
Από πέρυσι τους λέω βγάλτε πορτοκαλί δεν τα φοράνε λέει...Και τι πάει να πει αυτό της λεω; Ενώ τα μαυρα που τα φορανε οταν πανε για κουπες;....
την εβγαλα χθες δε προσκομισα καμια αδεια οπλοκατοχηςΉρθε μήνυμα πριν καμιά ώρα από τον Κ.Σ. Χανίων
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI APXIΣE H EKΔOΣH AΔEIΩN ΘHPAΣ 2024-25 TOΠIKH 138,60 ΠEPIΦEPEIAKH 158,60 ΓENIKH 188,60 YΠOXPEΩTIKA ΠPOΣKOMIZOYME AΔEIA OΠΛOKATOXHΣ ΣE IΣXY
Ουτε εγω γιατι το ειδε στον υπολογιστη οτι εχω σε ισχύ.την εβγαλα χθες δε προσκομισα καμια αδεια οπλοκατοχης
Η μας λένε συνέχεια ότι υπάρχει μείωση για κάποιο λόγο! Και εγώ αύξηση βλέπω ειδικά στο κυνήγι του αγριογούρουνου, πολλά νέα παιδιά.Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μάλλον ο αριθμός των κυνηγών δεν έχει μειωθεί, απλώς ίσως κάποιοι κυνηγούν χωρίς άδειες.
μάγος είσαι ή βοηθός φακίρη?€184,45 η γενική άδεια στον ΚΣ Καλλιθέας. Καλά να είμαστε να κυνηγήσουμε και φέτος.
................................................. απλώς ίσως κάποιοι κυνηγούν χωρίς άδειες.
Τα κυνηγοτοπια πάνω κάτω είναι ίδια και πάνε όλοι εκεί.Και όσα βρίσκεις μόνος σου αν δεν μαζεύεις κάλυκες εύκολα σε προδίδουν.€184,45 η γενική άδεια στον ΚΣ Καλλιθέας. Καλά να είμαστε να κυνηγήσουμε και φέτος.
Ως προς τη λεγόμενη μείωση των αδειών κάθε χρόνο, ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας αν παρατηρείτε αντίστοιχη μείωση και των κυνηγών στους κυνηγοτόπους. Γιατί εγώ όπου πηγαίνω πάντα γίνεται πόλεμος. Στην Τανάγρα το 2018, σε μέρος που ανακάλυψα μόνος μου από google maps, κυνηγούσαμε δύο άνθρωποι σε τεράστια έκταση και τώρα γίνεται χαμός, με κυνηγούς, παγάνες και κίνηση στους χωματόδρομους! Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μάλλον ο αριθμός των κυνηγών δεν έχει μειωθεί, απλώς ίσως κάποιοι κυνηγούν χωρίς άδειες.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο της μείωσης κόστους μετακίνησης διόδια βενζίνες κτλ€184,45 η γενική άδεια στον ΚΣ Καλλιθέας. Καλά να είμαστε να κυνηγήσουμε και φέτος.
Ως προς τη λεγόμενη μείωση των αδειών κάθε χρόνο, ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας αν παρατηρείτε αντίστοιχη μείωση και των κυνηγών στους κυνηγοτόπους. Γιατί εγώ όπου πηγαίνω πάντα γίνεται πόλεμος. Στην Τανάγρα το 2018, σε μέρος που ανακάλυψα μόνος μου από google maps, κυνηγούσαμε δύο άνθρωποι σε τεράστια έκταση και τώρα γίνεται χαμός, με κυνηγούς, παγάνες και κίνηση στους χωματόδρομους! Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μάλλον ο αριθμός των κυνηγών δεν έχει μειωθεί, απλώς ίσως κάποιοι κυνηγούν χωρίς άδειες.