Φτύνει και τα κουκούτσια.Μασάι Μάρα Μπλάκ στα Τουρκικά είναι όπως λέμε εδώ... Μασάει η κατσίκα ταραμά?
Σπινιαρει η γάτα στο γιαούρτι?Φτύνει και τα κουκούτσια.
... κάνει και τούμπες ...Σπινιαρει η γάτα στο γιαούρτι?
Ακρίβυναν τα τούρκικα εργατικά χέρια και φτήνηναν τα ιταλικά ... ???Μασάι ή Μάρα 890€ και μπενελι Μ1 790€. Βρείτε το λάθος.
Όταν ξεκίνησα με περιορισμένο μπατζετ για όπλο κοιτούσα και εγώ τα τουρκικά αλλά μέχρι το πολύ 600€!!! Όταν πας σε αυτά τα χρήματα πας σε κάτι επώνυμο κι αξιόπιστο όπως Benelli M1 και beretta belmonde 2. Αλλιώς μέχρι 600€ πας στης επιλογές που είναι δουλεμένες και αξιόπιστες impala plus,ATA,stoeger.Οκ φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Εγω ρωτησα εδω την παρεα αν εχει κανεις αυτο https://www.avramidisopla.gr/retay?pgid=klgp3qw11-1cd22592-15d1-4938-b73a-f6076af353a7
Βάι Βάι Βάι μπρε γίνονται αυτά τα πράγματα;Ακρίβυναν τα τούρκικα εργατικά χέρια και φτήνηναν τα ιταλικά ... ???
Ξυπνήσαμε τους τούρκους προλετάριους.Βάι Βάι Βάι μπρε γίνονται αυτά τα πράγματα;
Α γεια σου. Το τουρκικό όπλο από λύση ανάγκης μερικών έγινε επιλογή πολλών. Απέκτησε brand name και πουλάνε ακριβότερα. Αμ πως!Ξυπνήσαμε τους τούρκους προλετάριους.
Αφερίμ !!!
Για να βρεις αν υπάρχει λάθος θα πρέπει να κυκλοφορεί καμία 20 αετιά η masai και μετά να συγκρίνεις βλητικα που μπορεί να είναι και καλύτερη από μ1 .Γιατί αν είναι αξιόπιστη δεν υπάρχει λάθος .Το μόνο λάθος είναι ότι φτιάχνεται από τους κωλοπουστους που είναι αχωνευτοι , εχθροί προσωπικά το μόνο που με χαλάει.Μασάι ή Μάρα 890€ και μπενελι Μ1 790€. Βρείτε το λάθος.
Είσαι σίγουρος ότι σε μια δεκαετία θα βρεις ανταλλακτικά ;Για να βρεις αν υπάρχει λάθος θα πρέπει να κυκλοφορεί καμία 20 αετιά η masai και μετά να συγκρίνεις βλητικα που μπορεί να είναι και καλύτερη από μ1 .Γιατί αν είναι αξιόπιστη δεν υπάρχει λάθος .Το μόνο λάθος είναι ότι φτιάχνεται από τους κωλοπουστους που είναι αχωνευτοι , εχθροί προσωπικά το μόνο που με χαλάει.
Γιατί ο δούκας του μοντεφελτρο βγαίνει πιο ακριβός για εμάς τους αριστερούς.γιατι μ1 και οχι μοντεφελτρο;;την προηγουμενη λεω, οχι την καινουρια
Κωστα μην ασχολησαι με την μαζα τους δεξιοχειρες Εμεις ειμαστε διανοουμενοι ασε τους πτωχουςΓιατί ο δούκας του μοντεφελτρο βγαίνει πιο ακριβός για εμάς τους αριστερούς.
Ναι ο Αβραμίδης φέρνει retay,αλλά είναι ακριβουτσικες και όχι δοκιμασμένες στο τερέν...Καλη σου μερα Τακη
Ειχαμε μιλησει στο τηλ για τον κωνο τελικα ακολουθησα τη συμβουλη σου αλλα δεν το εχω κυνηγησει ακομη το οπλο.Δεν ενδιαφερομαι να αγορασω απο κυνηγετικο ενδιαφερον ρωτησα μηπως το εχει καποιος.Κριμα παντως γιατι για τουρκικο ειναι ακριβουτσικο σε τι τιμη την ειχε γιατι στο site του πο κοιταξα δεν τις εχει απο οτι ξερω τις φερνει ο αβραμιδης https://www.avramidisopla.gr/retay
Γι'αυτό είπα να δοκιμαστεί για χρόνιαΕίσαι σίγουρος ότι σε μια δεκαετία θα βρεις ανταλλακτικά ;
Αυτό τον προβληματισμό είχα και εγώ για αυτό σκεφτόμουν την stoeger γιατί ήξερα ότι θα έχει ανταλλακτικά και αντιπρόσωπο και μετα από χρόνια.Είσαι σίγουρος ότι σε μια δεκαετία θα βρεις ανταλλακτικά ;