κάνει οικονομία στο ατσάλι ...Γιώργο το είδες ότι είναι μονόκανο ...
Για τραπ λέει ;;;;;
Έλα ..... στον τόπο σου.
κάνει οικονομία στο ατσάλι ...Γιώργο το είδες ότι είναι μονόκανο ...
Για τραπ λέει ;;;;;
Έλα ..... στον τόπο σου.
Νομίζω στην Αμερική παίζουν Τραπ η τουλάχιστον κάποια παραλλαγή Τραπ με μονοκαννοΓιώργο το είδες ότι είναι μονόκανο ...
Για τραπ λέει ;;;;;
Έλα ..... στον τόπο σου.
Εγώ θα βάζω την ξετάπωτη 10άρα αποθήκη ...Νομίζω στην Αμερική παίζουν Τραπ η τουλάχιστον κάποια παραλλαγή Τραπ με μονοκαννο
Έτσι. Το αμερικανικό Τραπ έχει διαφορές από το international ή Ολυμπιακό Τραπ που ξέρουμε εμείς εδώ. Όταν π.χ. στην κατηγορία singles επιτρέπεται μόνο μία βολή ανά δίσκο, δεν είναι απαραίτητο το δίκαννο. Έτσι όλες οι εταιρείες, οι αμερικανικές κυρίως, A.H.Fox, Parker, Stevens, Ithaca, Remington, Browning κλπ. αλλά και κάποιες ευρωπαϊκές, από παλιά έβγαζαν και μονόκαννα τραποτούφεκα, από λιτά και φτηνά μοντέλα μέχρι πανάκριβα.Νομίζω στην Αμερική παίζουν Τραπ η τουλάχιστον κάποια παραλλαγή Τραπ με μονοκαννο
Και η Baikal βγάζει το μονοκαννο με ρίγα και μοντεκαρλο κοντάκι ίσως γι'αυτό τον λόγο .Για εμάς όμως δεν που δεν ασχολούμαστε με το αμερικανικό Τραπ ,προτιμάμε το πλάγιο με λίγα ευρώ παραπάνω.Έτσι. Το αμερικανικό Τραπ έχει διαφορές από το international ή Ολυμπιακό Τραπ που ξέρουμε εμείς εδώ. Όταν π.χ. στην κατηγορία singles επιτρέπεται μόνο μία βολή ανά δίσκο, δεν είναι απαραίτητο το δίκαννο. Έτσι όλες οι εταιρείες, οι αμερικανικές κυρίως, A.H.Fox, Parker, Stevens, Ithaca, Remington, Browning κλπ. αλλά και κάποιες ευρωπαϊκές, από παλιά έβγαζαν και μονόκαννα τραποτούφεκα, από λιτά και φτηνά μοντέλα μέχρι πανάκριβα.
Δεν το έβγαλε λοιπόν ο Τούρκος τυχαία το παραπάνω, ήξερε που απευθύνεται ... ή μπορεί και να του το ζήτησε κάποια αμερικανική εταιρεία ...
Ναι.. Ένα που είχα δει στην μια πλευρα της βάσης ειχε σκαλισμενα δυο δισκακια σκοπευτηριου....Και η Baikal βγάζει το μονοκαννο με ρίγα και μοντεκαρλο κοντάκι ίσως γι'αυτό τον λόγο.
Θα έλεγα καλύτερα σε δοκιμασμένα να πας impala-ATA-STOEGERΑυτο το εχει πιασει κανας συναδελφος στα χερια του ή κανας φιλος του να μας πει εντυπωσεις?View attachment 52494
Το Μασάι (ταραμά) είναι;Αυτο το εχει πιασει κανας συναδελφος στα χερια του ή κανας φιλος του να μας πει εντυπωσεις?View attachment 52494
Αυτο ακριβώς.Θα έλεγα καλύτερα σε δοκιμασμένα να πας impala-ATA-STOEGER
Εχω ΑΤΑ φιλε μου το πρωτο μοντελο που ηρθε Ελλαδα πριν 20 και κατι χρονια(ATA PRINCE ARMY).Δεν ενδιαφερομαι να αγορασω(προς το παρον...)εχω οπλα.Απλα επειδη εχει κατι καινοτομιες για τουρκικο (κωνος μαμα, αντι-κλικ,σκανδαλοθηκη με κουμπι απελευθερωσης χωρις πυρο συγκρατησης κλπ) ρωταω απο φιλολογικο ενδιαφερον...Θα έλεγα καλύτερα σε δοκιμασμένα να πας impala-ATA-STOEGER
https://www.retayusa.com/Το Μασάι (ταραμά) είναι;
Καλό φαίνεται.
Τσακμάκι είναι με ωραία ξύλα, πάρτο Μάριε να μας πεις και εμάς ...Καλό φαίνεται.
Για να μην παραπονιέσαιΤι έγινε ρε παιδιά; Ακόμα να βγει κάποιος να κράξει;
Μαλλον εμεις θα πρεπει να αυτοκραχτουμε που τοσα χρονια ειμαστε ανικανοι να παραξουμε ενα κυνηγετικο οπλο με τοσους εκατονταδες χιλιαδες κυνηγους(καποτε...)...Τι έγινε ρε παιδιά; Ακόμα να βγει κανας φιλολογος να κράξει;
Τον σεσημασμενο τον μαζεψανεHallo? Για τουρκικά όπλα μιλαμε
Καταλαβα ποιον λες. Η πολυφωνια ειναι πολυ εποικοδομητική, αλλα εκεινος οταν διαφωνουσε ηταν πολυ προκλητικος και προσβλητικος στα σχολια του. Θεωρουσε πολλους συνομιλητές του μαθητουδια ανεπίδεκτα μαθησεως. Τελος παντων, καλα να ειναι και μακαρι να τον ξανακουσουμε. Εγω τον ειχα συνηθίσει.Τον σεσημασμενο τον μαζεψανε