Τουρκικά όπλα

Εγώ φίλε δεν αγοράζω τούρκικο για πολλούς λόγους αλλά ένας είναι ο βασικός ... δεν έχει σφραγίδες δοκιμής πιέσεων από ανεξάρτητο φορέα.
γιατί τα ατυχήματα με σπασμένα όπλα, διερρηγμένες κάννες και κυρίως κλείστρα που τα βάζεις; .hair.

.hair. .hair. .hair. .hair.

γιατί τα ατυχήματα με σπασμένα όπλα, διερρηγμένες κάννες και κυρίως κλείστρα που τα βάζεις; .hair. .hair. .hair. .hair. .hair.
Λεπτομέρειες .very funny.και κακοήθη ψέματα .sarcastic..

Αν δεν πάθεις ο ίδιος, πως θα μάθεις ... επειδή τα έπαθαν οι άλλοι, οι άσχετοι ;;;

Huglu σας λέω ... οπλάρα !!!
Η αιχμή της τεχνολογίας και η επιτομή της σύγχρονης οπλοκατασκευής μαζεμένη σε ένα όπλο 399€.
Πιο value for money πεθαίνεις ...

ps
beer

Εγω ειδα και ξερω....Εχω δει Τουρκικα οπλα....κομμενα στην μεση σαν αγγουρια ....και οχι απο
μπουρλοτο φυσιγγιο.....
Αλλα απο αστοχια υλικων του οπλου!!!

ΥΓ. Και για του λογου το αληθες....εχω στειλει φωτο σε φιλους !!!

Λεπτομέρειες .very funny.και κακοήθη ψέματα .sarcastic..

Αν δεν πάθεις ο ίδιος, πως θα μάθεις ... επειδή τα έπαθαν οι άλλοι, οι άσχετοι ;;;

Huglu σας λέω ... οπλάρα !!!
Η αιχμή της τεχνολογίας και η επιτομή της σύγχρονης οπλοκατασκευής μαζεμένη σε ένα όπλο 399€.
Πιο value for money πεθαίνεις ...

ps
beer
Εμένα πάντως μ εψησες‼️ παρήγγειλα χουγκλου‼️ Γλου γλου γλου‼️

Ένα μπράβο πάντως οι Τούρκοι το αξίζουν,διότι κατάφεραν να αντιγράψουν ένα όπλο( κ 2 κ 3 κ 4 παιδιαααααα‼️....)σαν αυτό της Μπένελι που σύμφωνα με τις αδιασειστες εδώ μαρτυρίες‼️ΔΔΔΔΔΔΕΝ σκοτώνει‼️αυτοί κατάφεραν να το κάνουν να σκοτώνει‼️

Εγω ειδα και ξερω....Εχω δει Τουρκικα οπλα....κομμενα στην μεση σαν αγγουρια ....και οχι απο
μπουρλοτο φυσιγγιο.....
Αλλα απο αστοχια υλικων του οπλου!!!

ΥΓ. Και για του λογου το αληθες....εχω στειλει φωτο σε φιλους !!!
Ε δείξε μας κι εμάς βρε Νίκο....

Μόλις τελειώσει μια κατάσταση που βιώνω με ένα μη τουρκικό όπλο καταξιωμένης και ιστορικής ευρωπαϊκής εταιρίας θα σας εξιστορήσω τα πάντα. Περιμένω πως θα καταλήξει για να μην αδικήσω κανέναν. Ούτε την εταιρία ούτε τον αντιπρόσωπο ούτε τον οπλουργο.

Μόλις τελειώσει μια κατάσταση που βιώνω με ένα μη τουρκικό όπλο καταξιωμένης και ιστορικής ευρωπαϊκής εταιρίας θα σας εξιστορήσω τα πάντα. Περιμένω πως θα καταλήξει για να μην αδικήσω κανέναν. Ούτε την εταιρία ούτε τον αντιπρόσωπο ούτε τον οπλουργο.
Μεταχειρισμένο το πήρες ή καινούργιο ?
Δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά πες το μας.

Μεταχειρισμένο το πήρες ή καινούργιο ?
Δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά πες το μας.
Βασίλη μόλις τελειώσει φίλε. Θέλω να το βγάλω κι εγω από μέσα μου. Μόνο ο Βάγγος το ξερει. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά ταλαιπωρία

Back