Τουρκικά όπλα

Σήμερα το ανέβασε στο fb
View attachment 85228
Εμένα κάτι δεν μου κολλάει σε αυτά που λέει και αν κάνεις ζουμ στην αρχή της κάννης έχει φαι χτύπημα βαθούλωμα η ρίγα μιπως έπεσε και τα έσπασε μόνος του και δεν είναι από τουφέκια

Μάλλον κόπηκε τελείως στην εφαρμογή της με την βάση.
Αυτό εννοεί λέγοντας "μου έσπασε στα δύο..." - άν κοπεί σύριζα (φτού, φτού) η αποθήκη το όπλο αποσυναρμολογείται βίαια.
Αυτο είχε συμβεί κάποτε στην franchi ενός φίλου, την έστειλε σε οπλουργο κ την επισκεύασε(νέα αποθήκη) ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/franchi-team.158/page-11

Φαίνεται να κόπηκε ακριβώς εκεί που εφαρμόζει η κάνη με την βάση.Τοσο ελλατωματικη ήταν?Και impala plus που θεωρείτε το καλύτερο τουρκικό αυτογεμες.
Τι να πεις....
Όπως φαίνεται κόπηκε η αποθήκη μπορεί μα μην την είχε σφίξει σωστά μπορεί και από περίεργα φυσίγγια

Εμένα κάτι δεν μου κολλάει σε αυτά που λέει και αν κάνεις ζουμ στην αρχή της κάννης έχει φαι χτύπημα βαθούλωμα η ρίγα μιπως έπεσε και τα έσπασε μόνος του και δεν είναι από τουφέκια
Πάντως το να μην αναγνωρίσει τίποτα η αντιπροσωπεία μου κάνει εντύπωση πιστεύω ότι δεν έριχνε τα φυσίγγια που γράφει η έριχνε τίποτα δικά του δυναμίτες η τίποτα ΑΤ γιατί είναι και το μοντέλο με την 10αρα αποθήκη δεν είναι το κανονικό.

Φαντάζομαι ότι τα εργοστάσια που παράγουν όπλα σε 'τριτες' χώρες έχουν κάποιον ποιοτικό έλεγχο, κάποια στάνταρ , κάποιες πιστοποιήσεις.
Και όλα τα παραπάνω μπορεί κάποιος να τα βρει.
Έτσι είναι, η είναι όπως οι οικοδομές στην Τουρκία που τα μπετά δεν είχαν σίδερα και έκοβαν τις κολώνες στο ισόγειο για να κάνουν καταστήματα;;

Φαντάζομαι ότι τα εργοστάσια που παράγουν όπλα σε 'τριτες' χώρες έχουν κάποιον ποιοτικό έλεγχο, κάποια στάνταρ , κάποιες πιστοποιήσεις.
Έτσι είναι, η είναι όπως οι οικοδομές στην Τουρκία που τα μπετά δεν είχαν σίδερα και έκοβαν τις κολώνες στο ισόγειο για να κάνουν καταστήματα;;
Μήπως το μήνυμά σου πρέπει να αντιγραφεί και στα ανέκδοτα ; :rolleyes:

Να έχεις μόλις αγοράσει το ίδιο , και να βλέπεις αυτό και να σου παγώνει η χαρά...
Να το σκέφτεσαι να πατήσεις τη σκανδάλη.
Και μόλις το αγόρασα 😂 Έχω δει βέβαια και 1 ακόμα στη ρωσία που είχε το ίδιο θέμα με το σωλήνα της ουράς βέβαια.

Η μόνη πιστοποίηση που παίρνουν αυτα τα όπλα είναι στην Ρωσία από την εθνική τράπεζα δοκιμών τους. Διαφορετικά δεν μπορούν να πωληθούν στην ρώσικη αγορά. Μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνεται και το χαρτί από την τράπεζα δοκιμών.

Η μόνη πιστοποίηση που παίρνουν αυτα τα όπλα είναι στην Ρωσία από την εθνική τράπεζα δοκιμών τους. Διαφορετικά δεν μπορούν να πωληθούν στην ρώσικη αγορά. Μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνεται και το χαρτί από την τράπεζα δοκιμών.
Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται καθαρά οι Ρώσσικες σφραγίδες δοκιμής σε Τούρκικη καραμπίνα της Aselkon (στο 0.50΄ ακριβώς )

Δηλαδη μου λες ότι αν πάρω όπλο από την Τουρκία έχω ακουμπήσει την σωματικη μου ακεραιότητα στα χέρια του βιομηχάνου;
Αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε όπλο βάλεις φτηνιαρικο μη ασφαλές φυσιγγι και ξεπεράσεις τα όρια.

Αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε όπλο βάλεις φτηνιαρικο μη ασφαλές φυσιγγι και ξεπεράσεις τα όρια.
Αυτο ειναι ενα αλλο κομματι ομως.
Το οτι μπορει εγω να βαλω προβληματικο φυσιγγι, η οτι μπορει να τουφεκισω ενω ειναι η κανη γεματη λασπη δεν σημαινει οτι ο κατασκευστης εχει αλλοθι για το προιον του.

Αυτο ειναι σημαντικο.

Back