Γιατι δυστυχως?..., έχοντας συγχρόνως Affinity & Impala Plus, τολμώ να πω ότι η τουρκάλα (δυστυχώς) μου άρεσε κυνηγητικά περισσότερο από την όμορφη ιταλίδα.
Γιατι δυστυχως?..., έχοντας συγχρόνως Affinity & Impala Plus, τολμώ να πω ότι η τουρκάλα (δυστυχώς) μου άρεσε κυνηγητικά περισσότερο από την όμορφη ιταλίδα.
Η καταγωγή φίλε μου. Αυτό με στεναχωρεί που θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση τους....Γιατι δυστυχως?
Από τη μεριά μου δεν υπάρχει περίπτωση να "κραξω" την επιλογή κανενός σε ότι αφορά τα όπλα!Ξέρω ότι θα με κράξετε, αλλά καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, έχοντας συγχρόνως Affinity & Impala Plus, τολμώ να πω ότι η τουρκάλα (δυστυχώς) μου άρεσε κυνηγητικά περισσότερο από την όμορφη ιταλίδα.
Μπορώ να πω ότι από όταν πήρα το ατα έχω πουλήσει μια μοντεφελτρο και ένα έλος σχεδόν καινούργια και τα δύο.Ξέρω ότι θα με κράξετε, αλλά καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, έχοντας συγχρόνως Affinity & Impala Plus, τολμώ να πω ότι η τουρκάλα (δυστυχώς) μου άρεσε κυνηγητικά περισσότερο από την όμορφη ιταλίδα.
Τα σκληρά κερδισμένα του λεφτά και εφόσον δεν βλάπτει κανένα, ο καθένας τα δίνει όπου γουστάρει και οι επιλογές του αφορούν μόνο αυτόν. Άλλο να λες την άποψη σου (εφόσον σου ζητηθεί και γνωρίζεις) και άλλο να κατακρίνεις.Ξέρω ότι θα με κράξετε, αλλά καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, έχοντας συγχρόνως Affinity & Impala Plus, τολμώ να πω ότι η τουρκάλα (δυστυχώς) μου άρεσε κυνηγητικά περισσότερο από την όμορφη ιταλίδα.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Δεν κατέκρινα καμία επιλογή κανενός.Τα σκληρά κερδισμένα του λεφτά και εφόσον δεν βλάπτει κανένα, ο καθένας τα δίνει όπου γουστάρει και οι επιλογές του αφορούν μόνο αυτόν. Άλλο να λες την άποψη σου (εφόσον σου ζητηθεί και γνωρίζεις) και άλλο να κατακρίνεις.
Ναι βέβαια δεν την βάζω δίπλα στην franchi είναι πολύ ποιο πάνω ποιοτικά! Απλά είπα ότι έχει τον ίδιο μηχανισμόΠανο εχουν μια μεγαλη διαφορα στην βαφη της βασης.αλλο 450ε κ αλλο 850ε.επειδη τις ειχα κ τις δυο (STOEGER K AFINITTY) η βαση της τουρκαλας γρατσουνιοταν κ με το νυχι πραγμα που δεν γινοταν με την ιταλιδα.
Γιάννη το αντίθετο εννοώ. Μιλάω για όσους κατακρίνουν αυτούς που έχουν αγοράσει τούρκικα όπλα. Μάλλον το εξέφρασα λάθος.Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Δεν κατέκρινα καμία επιλογή κανενός.
Απλά κατέθεσα την άποψή μου, επειδή έχω άμεση σχετική εμπειρία, μήπως βοηθηθεί κάποιος ενδιαφερόμενος.
Αυτό είναι και το νόημα του σχετικού forum.
Και εγώ λάθος το εξέλαβα.Γιάννη το αντίθετο εννοώ. Μιλάω για όσους κατακρίνουν αυτούς που έχουν αγοράσει τούρκικα όπλα. Μάλλον το εξέφρασα λάθος.
Που οφειλεται αυτο?Οταν δουλευουν είναι φοβερα τα τουρκικα αυτογεμη
Τουλαχιστον διπλασια διατρηση με τα ευρωπαικα χρεπια
Η συγκεκριμένη εταιρία βγάζει πιστά αντίγραφα benelli (κλώνους).Και σε αυτογεμη.Τούτο το 828, αλά τούρκα , το ξέρετε?
Δεν έχουμε δει το μηχανισμό κλειδώματος.Η συγκεκριμένη εταιρία βγάζει πιστά αντίγραφα benelli (κλώνους).Και σε αυτογεμη.
στο 70% πληθωρισμόΓια να βγει κατι φθηνο αυτος που το παραγει κατι πρεπει να κοψει.
Ο Ρωσσος κοβει απο τον σχεδιασμο τα ξυλα & το φινιρισμα.
Ο Τουρκος απο που κοβει?
Γιατι, απο τι διαβαζω , εχουν καλα ξυλα, καλα μεταλλα, καλες εφαρμογες, καλη βλητικη αποδοση και καλη τιμη!
Ο λακος που ειναι?
Στην φάβα!Ο λακος που ειναι?
Μόνο για τα Τουρκικά ισχύει αυτό;στο 70% πληθωρισμό