Δε ξέρω ποιος πιάνει κορόιδο ποιον πλέον φίλε και προσωπικά παρακολουθώ πολλά δεδομένα για να βγάλω συμπέρασμα για όπλο,εξάλλου προσωπικά η τουρκική αγορά δε με ενδιαφέρει.Κοιταξτε μόνο γιατί έτσι λέγαν και για τα κορεατικά Hyundai, Kia αυτοκίνητα και κορόιδευαν πολλοί όταν βγήκαν και είναι καλύτερα από τα περισσότερα ευρωπαϊκά και από πολύ ακριβότερα,και ήταν έτσι από την πρώτη μέρα .Έχει ένας στο χωριό μια stoeger από τις πρώτες που είχαν βγει χρόνια πίσω μιλάμε έχει κάει στο φυσίγγι και ακόμη μια χαρά είναι.Δε ξέρω τι κάνουν τα νέα τους όπλα και δε προδικαζω τίποτε και ούτε κάνω το πονηρό με το αν με πιάνει η πιάνω κότσο κάποιον,αλλά σίγουρα κάποιοι που συνεχίζουν να χρυσοπληρωνουν κάποια ιταλικά κότσοι πιάνονται σίγουρα σε σχέση με το τι αποδίδουν στο τόπο του εγκλήματος κοινώς πραγματικό τερέν .Προσωπικά θέλω όπλο να σκοτώνει όπως πρέπει όχι να το έχω μια ζωή και να μη κάνει ποτέ εμπλοκή ,καθώς το όπλο δεν αποτέλεσε ποτέ προέκταση του πρεστίζ και της οικονομικής μου επιφάνειας.Ο κάθε ένας όπως το βλέπει αν συναντήσω ντουφέκι των 100€ και σκοτώνει όπως θέλω με αυτό θα κυνηγάω.Αμα θέλω να μη ξεβαψει πότε θα του κάνω cerakot,αν θέλω χρυσαφικά τα φοράω ο ίδιος όχι το ντουφέκι και αν θέλω ξύλο grede5 βάζω μια τραπεζαρία στο σπίτι μου των 3000€ ξύλινη όχι στο κοντάκι του εργαλείου γιατί το όπλο είναι απλά εργαλείο για μένα που θέλω να μου προσφέρει ακριβώς αυτό για το οποίο προορίζεται να σκοτώνει σωστά,άσε όμορφος και με καλά ρούχα και παπούτσια να είμαι εγώ και αυτό γιατί εγώ θα νιώθω καλά όχι γιατί θα με κοιτούν οι άλλοι Ζαμάν φου η γνώμη τους .Γι'αυτό χαρειτε ο κάθε ένας ότι γουστάρει και ότι μπορεί με βάση τα θέλω του με μια βασική σκέψη όλα κάνουν μπαμ αλλά τα ακριβά δε σημαίνει ότι σκοτώνουν καλύτερα ειδικά στα αυτογεμη.Οσο για την ελληνική πονηραδα γιατί δεν είναι όλες οι πονηραδες και σωστές σκέψου αν μπορείς να το ισχυριστεί κάποιος αυτό για ρωσικό όπλο,μόνο αν είναι ηλίθιος.