Η impala που σου ανέφερε παραπάνω ο συνάδελφος και έχω ακούσει ένα δύο ου την έχουν ευχαριστημένη είναι ,προσωπικά αγαραζα όπλο με βάση το δικό μου γούστο δε ρωτούσα ποτέ όταν πήρα την bernadeli το 2003 δεν ήξεραν ότι υπάρχει οι περισσότεροι ,πρωτοπηρα την ssport μόλις ήρθε μπαίνοντας στον καλκατζακο και επωμίζονται την ,είχα αγοράσει βραζιλιάνικη mazteg αν το γράφω σωστά ,είχα πάρει την lu mar την οποία είχα ξεσκίσει στις ντουφέκιες και μόνο ελατήριο επανάστασης είχα αλλάξει όταν έκανε εμπλοκή γιατί κατάλαβα ότι ήταν από αυτό το οποίο ήταν περιμετρικά της αποθήκης και μου είχε επιτρέψει να δώσω όση κλίση χρειάστηκε σε οπλουργο φτιάχνοντας το τέλειο κοντάκι σε μετρα μιλάω για το 1996 που κάποιο τότε δεν ήξεραν τι είναι η μεροληψία σε όπλο.Ποτε δε ρώτησα πληροφορία για ένα όπλο που πήρα αν είναι καλό η κακό πήρα την browning fusion evolve με 76 άρα κανη επειδή στο κατάστημα φίλου κάποιος την παράγγειλε και δεν την πήρε ποτέ τρομερό όπλο τουφεκιές αλλά μου έκανε εμπλοκές στο πρώτο χρόνο με διαφορετικά φυσίγγια και πεντακάθαρο και το έφαγε το μαύρο σκοτάδι χωρίς να το πάω καν σε οπλουργο αν και ήταν κάποιο θέμα με το πιστόνι και διορθονωταν ,αλλά εκνευρίστηκα τόσο που τη πούλησα.Τοτε πρώτο κατάλαβα ότι δε μου κάνει ο διευρυμένος αυλός ιδιαίτερα επειδή πάντα έριχνα 32 έως 36 γρ και είχα διαπιστώσει ότι το όπλο ήθελε ένα τσοκ σφιχτοτερο για να αποδώσει το ίδιο με ένα με αυλό μέχρι 18.5 και αναλογιζομουν γιατί η browning έφυγε από τον 18.5 που είχε σε αυτογεμη αερίων από το 1970 αν θυμάμαι καλά ενώ είχε δυνατές διατρήσεις δεν είχε σφιχτές ντουφέκιες.Τελος πάντων γι'αυτό έγραψα ότι θα έπαιρνα μια Τουρκάλα αδράνειας 18.7 αφού η πανέξυπνη benelli δεν έφτιαξε παρά ελάχιστες κανες με έστω 18.5 (ιδανικό αυλό για μένα) και περίμενε τις βελτιώσεις του Σωτηροπούλου και του κάθε ανθρώπου που του κοβε.Γιατιωαπλα δεν ενδιαφερόταν για το βλητικο κομμάτι τώρα που σφίξανε τα γαλατα και μειώθηκε το θήραμα βελτιώθηκε το φυσίγγι ξύπνησε ο κόσμος και δοκιμάζει παραψαχνετε σου λέει πρέπει να φτιάξω και κανη.