Προφεσορες οι Τουρκοι στην κατασκευη οπλων!!
Τετοια τρυπηματα ουτε η Perazzi...
Ασχετο, αυτη που τη θυμηκες παλι????Προφεσορες οι Τουρκοι στην κατασκευη οπλων!!
Ειδωλο...Ασχετο, αυτη που τη θυμηκες παλι????
Ευτυχως δεν πινω τιποτα, θα με επνιγες!!!!Ειδωλο...
Το τι κάνουν τα αλεζουαρ ελέγχονται ανα κάποιες κάννες και πάλι δεν βλέπω κάτι επίσημο και συγνώμη που επιμένω γιατί αν μείνουν μόνο φήμες θα είναι κακό για όλους μας και φυσικά για όποιον μπει στο μέλλον για πληροφορίες.Εκεί πουν κοιτούν την κάνη μεσα δεν είναι μόνο οπτική επαφή αλλά υπάρχει υπολογιστής που ελέγχει την κάνη και δίνει το αποτέλεσμα.
Και υπάρχουν διάφορες και όποιον Οπλουργο ρωτήσεις θα στο πει αλλοιώς δουλεύουν τα αλεζουαρ στην κάνη όταν είναι καινουρια και αλλιώς στην μέση και στο τέλος της ζωής τους όπως είναι φυσιολογικο να συμβαίνει σε όλα τα κοπτικα μηχανήματα.
Μεγάλη κα...κυρία.Ειδωλο...
Σοσιαλισμός ,τι δεν καταλάβαμε;;Μεγάλη κα...κυρία.
Ο Γιωργάκης,την είχε φυτέψει κι αυτή.
Βολεύτηκε η ακτιβίστρια...
https://www.insurancedaily.gr/η-χαρισάμενη-ζωή-της-κολλητής-του-γιωρ/
Το πόσο ελέγχεται και τι το ξέρουν μόνο οι εταιρίες που κατασκευάζουν κάνες.Οπως και αυτές που γεμίζουν φυσίγγια επώνυμες ιδίως αν ελέγχει κάποιας τη μηχανή στις χιλιάδες των φυσιγγίων που πρέπει η όποτε γουστάρει όπως και οι κατασκευαστές σκαγιων αν αλλάζουν κάποια πράγματα όταν έχουν φθαρεί έτσι ώστε να αρχίζουν να βγάζουν αυγά αντί για σκακια και να τα πωλούν εκεί που τους παίρνει αυτά .Στην Ελλάδα στη αγορά του πονηρού, μαλακά γιατί συνήθως εδώ πωλούνται αυτά που δεν υπάρχει κράτος δικαίου που για να καλυφθεί αυτό έχει 1.000.000 νόμους.Οσο για την οφθαλμική επεξεργασία που βλέπουμε στα βίντεο του ελέγχου καποιων προϊόντα όπως οι κανες με την τεχνολογία που υπάρχει τη θεωρώ αστεία να στηρίζεται η εταιρία και το όνομα της στο μάτι ενός ατόμου για ποιοτικό έλεγχο ευθυγράμμισης ,ομαλής κυκλικοτητας ,μιας κάνης ,όταν έχουν βρεθεί κανες που δε βιδωνουν τα τσοκ μπροστά και δεν το είδε κανείς γιατί δεν το δοκίμασε.Και αν ο μπάρμαν Μήτσος έχει πάθει αστιγματισμό η έχει καταρράκτη πάει το ντουφέκι για τον καταρράκτη μετά.Το τι κάνουν τα αλεζουαρ ελέγχονται ανα κάποιες κάννες και πάλι δεν βλέπω κάτι επίσημο και συγνώμη που επιμένω γιατί αν μείνουν μόνο φήμες θα είναι κακό για όλους μας και φυσικά για όποιον μπει στο μέλλον για πληροφορίες.
Έτυχε και πήρε κάποιος όπλο με στραβη κάννη η που δεν βιδωναν τα τσοκ και δεν του το αλλαξαν μεσα στην εγγύηση;Το πόσο ελέγχεται και τι το ξέρουν μόνο οι εταιρίες που κατασκευάζουν κάνες.Οπως και αυτές που γεμίζουν φυσίγγια επώνυμες ιδίως αν ελέγχει κάποιας τη μηχανή στις χιλιάδες των φυσιγγίων που πρέπει η όποτε γουστάρει όπως και οι κατασκευαστές σκαγιων αν αλλάζουν κάποια πράγματα όταν έχουν φθαρεί έτσι ώστε να αρχίζουν να βγάζουν αυγά αντί για σκακια και να τα πωλούν εκεί που τους παίρνει αυτά .Στην Ελλάδα στη αγορά του πονηρού, μαλακά γιατί συνήθως εδώ πωλούνται αυτά που δεν υπάρχει κράτος δικαίου που για να καλυφθεί αυτό έχει 1.000.000 νόμους.Οσο για την οφθαλμική επεξεργασία που βλέπουμε στα βίντεο του ελέγχου καποιων προϊόντα όπως οι κανες με την τεχνολογία που υπάρχει τη θεωρώ αστεία να στηρίζεται η εταιρία και το όνομα της στο μάτι ενός ατόμου για ποιοτικό έλεγχο ευθυγράμμισης ,ομαλής κυκλικοτητας ,μιας κάνης ,όταν έχουν βρεθεί κανες που δε βιδωνουν τα τσοκ μπροστά και δεν το είδε κανείς γιατί δεν το δοκίμασε.Και αν ο μπάρμαν Μήτσος έχει πάθει αστιγματισμό η έχει καταρράκτη πάει το ντουφέκι για τον καταρράκτη μετά.
Αν δεν κανω λαθος, κατι ειχε γραφτει για τσοκ που στραβωβιδωνανε, αλλα λογικα αλλαχτηκανε στην εγγυηση.Έτυχε και πήρε κάποιος όπλο με στραβη κάννη η που δεν βιδωναν τα τσοκ και δεν του το αλλαξαν μεσα στην εγγύηση;
Ποιος λεει αυτες τις κοτσανες για κανες διαλογης στα φθηνα μοντελα ;Aυτη η επιλογη κανης για τα πιο ακριβα benelli(αν ισχυει), εχει ακουστει μονο για αυτη την εταιρεια, δλδ με τον τροπο κατασκευης και διαμορφωσης των κανων της δεν διασφαλιζεται η ομοιομορφια των προιοντων της και αναγκαζεται να κανει διαλογη, στα πιο φθηνα μοντελα (που δεν ειναι και τοσο φθηνα) τι γινεται, οτι κατσει?.Μηπως να ξεκινησει να εισαγει απο την Τουρκια να της ερχεται και πιο φθηνα?
Μου κανεις επιθεση ή μου φαινεται, κατσε διαβασε τι γραφουν και ασε τις εξυπναδες,, με ξερεις και απο χθες?????Ποιος λεει αυτες τις κοτσανες για κανες διαλογης στα φθηνα μοντελα ;
Η μπενελι το ειπε και αυτο γραφτηκε στον τυπο η το ακουσες απο κανεναν ασχετο ξερολα ;
Δεν νομίζω ότι το είπε για σένα Γιώργο.Μου κανεις επιθεση ή μου φαινεται, κατσε διαβασε τι γραφουν και ασε τις εξυπναδες,, με ξερεις και απο χθες?????
Εγώ το είπα και είναι υποθέσεις σιγά μην σου έλεγε κάποια εταιρία ότι της μέτριες κάνες από την διαλογή της βάζω στα φθηνότερα μοντέλα!!! Εσυ θα έπαιρνες μια Μ1 αν ήξερες ότι έχει Γ διαλογής κάνη η μια Μ2 αν είχε Β διαλογής; Εγώ πάντως όχι…Ποιος λεει αυτες τις κοτσανες για κανες διαλογης στα φθηνα μοντελα ;
Η μπενελι το ειπε και αυτο γραφτηκε στον τυπο η το ακουσες απο κανεναν ασχετο ξερολα ;
Μακαρι, δεν ξερει τι εχει γραφτει πιο πριν απο μενα και απανταει σε μενα με υφος του τυπου -αποδειξεις εχεις?-Δεν νομίζω ότι το είπε για σένα Γιώργο.
Και ο leo κατι ειχε πει οτι εχουν καποια διαφορα στις ss που ειδε οταν πηγε επισκεψη στο εργοστασιο αλλα δεν μπορουσε(δεν ηθελε για καποιο λογο) να μας πει.Εγώ το είπα και είναι υποθέσεις σιγά μην σου έλεγε κάποια εταιρία ότι της μέτριες κάνες από την διαλογή της βάζω στα φθηνότερα μοντέλα!!! Εσυ θα έπαιρνες μια Μ1 αν ήξερες ότι έχει Γ διαλογής κάνη η μια Μ2 αν είχε Β διαλογής; Εγώ πάντως όχι…
Magtech το σωστό.Η impala που σου ανέφερε παραπάνω ο συνάδελφος και έχω ακούσει ένα δύο ου την έχουν ευχαριστημένη είναι ,προσωπικά αγαραζα όπλο με βάση το δικό μου γούστο δε ρωτούσα ποτέ όταν πήρα την bernadeli το 2003 δεν ήξεραν ότι υπάρχει οι περισσότεροι ,πρωτοπηρα την ssport μόλις ήρθε μπαίνοντας στον καλκατζακο και επωμίζονται την ,είχα αγοράσει βραζιλιάνικη mazteg αν το γράφω σωστά ,είχα πάρει την lu mar την οποία είχα ξεσκίσει στις ντουφέκιες και μόνο ελατήριο επανάστασης είχα αλλάξει όταν έκανε εμπλοκή γιατί κατάλαβα ότι ήταν από αυτό το οποίο ήταν περιμετρικά της αποθήκης και μου είχε επιτρέψει να δώσω όση κλίση χρειάστηκε σε οπλουργο φτιάχνοντας το τέλειο κοντάκι σε μετρα μιλάω για το 1996 που κάποιο τότε δεν ήξεραν τι είναι η μεροληψία σε όπλο.Ποτε δε ρώτησα πληροφορία για ένα όπλο που πήρα αν είναι καλό η κακό πήρα την browning fusion evolve με 76 άρα κανη επειδή στο κατάστημα φίλου κάποιος την παράγγειλε και δεν την πήρε ποτέ τρομερό όπλο τουφεκιές αλλά μου έκανε εμπλοκές στο πρώτο χρόνο με διαφορετικά φυσίγγια και πεντακάθαρο και το έφαγε το μαύρο σκοτάδι χωρίς να το πάω καν σε οπλουργο αν και ήταν κάποιο θέμα με το πιστόνι και διορθονωταν ,αλλά εκνευρίστηκα τόσο που τη πούλησα.Τοτε πρώτο κατάλαβα ότι δε μου κάνει ο διευρυμένος αυλός ιδιαίτερα επειδή πάντα έριχνα 32 έως 36 γρ και είχα διαπιστώσει ότι το όπλο ήθελε ένα τσοκ σφιχτοτερο για να αποδώσει το ίδιο με ένα με αυλό μέχρι 18.5 και αναλογιζομουν γιατί η browning έφυγε από τον 18.5 που είχε σε αυτογεμη αερίων από το 1970 αν θυμάμαι καλά ενώ είχε δυνατές διατρήσεις δεν είχε σφιχτές ντουφέκιες.Τελος πάντων γι'αυτό έγραψα ότι θα έπαιρνα μια Τουρκάλα αδράνειας 18.7 αφού η πανέξυπνη benelli δεν έφτιαξε παρά ελάχιστες κανες με έστω 18.5 (ιδανικό αυλό για μένα) και περίμενε τις βελτιώσεις του Σωτηροπούλου και του κάθε ανθρώπου που του κοβε.Γιατιωαπλα δεν ενδιαφερόταν για το βλητικο κομμάτι τώρα που σφίξανε τα γαλατα και μειώθηκε το θήραμα βελτιώθηκε το φυσίγγι ξύπνησε ο κόσμος και δοκιμάζει παραψαχνετε σου λέει πρέπει να φτιάξω και κανη.
Αγαπώ Τίνα!Ειδωλο...
Σημάδια έχει ότι δεν έπρεπε να συμβεί όχι αν στην άλλαξαν δίνεις 1300/1500€ κάτι για το οποίο κοστίζει κατασκευή ούτε 400 ενώ οι περισσότεροι θα δουλεύουν 2 μήνες για να την πληρώσουν και προσωπικά απαιτώ ούτε στραβή κανη να έχει ούτε τσοκ να σταβοβιδωνουν δε λέω για ένα πιρακι που κόβετε ούτε για ένα πιστόνι που τυχόν βγήκε με κάποιο ελάττωμα αλλά η καρδιά του όπλου η κανη πρέπει να είναι σωστοτατη δεν δέχομαι κανένα λάθος γιατί σημαίνει ελλιπής έλεγχος στο σοβαρότερο εξάρτημα του όπλου το όπιο το καθιστά και άχρηστο απευθείας εάν δεν το διορθώσεις δεν είναι εμπλοκή που θα πεις συνδυασμός πολλών μπορεί να συμβεί είναι μια και μοναδική σωλήνα με τσοκ .Έτυχε και πήρε κάποιος όπλο με στραβη κάννη η που δεν βιδωναν τα τσοκ και δεν του το αλλαξαν μεσα στην εγγύηση;