Τουρκικά όπλα

Βρες καμια πυκνη ρεματια να το πεταξεις για να μην μπορεις να το βρεις αν το μετανοιωσεις.
Και παρε ενα οπλο της προκοπης.
Αν θες την πυκνοτερη κατανομη παρε ΑΙ θες δυναμη μακρια παρε ΑΙ
Οτι φυσιγγι μα της βαλεις εχεις για πλακα 20 μετρα μακρυτερη τουφεκια απο ολα τα συμβατικα χρεπια
Aftermarket τσοκ έχουν βγει για την ΑΙ? Πιστεύω ότι θα αποδίδει καλά, αλλά και με ένα φρενατο τσοκ, ίσως πηγαίνει ακόμα καλύτερα!!

Βρες καμια πυκνη ρεματια να το πεταξεις για να μην μπορεις να το βρεις αν το μετανοιωσεις.
Και παρε ενα οπλο της προκοπης.
Αν θες την πυκνοτερη κατανομη παρε ΑΙ θες δυναμη μακρια παρε ΑΙ
Οτι φυσιγγι μα της βαλεις εχεις για πλακα 20 μετρα μακρυτερη τουφεκια απο ολα τα συμβατικα χρεπια
Για βαλε συγκριτικες βλητικες δοκιμες με αλλα οπλα συμβατικα με μολυβδινα 30-32γρ. να δουμε.

Εγω απορω γιατι σφαζεστε για τις καννες?Δωστε σε ενα καλο σκοπευτη ενα μετριο οπλο παλι καλυτερος θα ειναι απο ολους εμας τους κυνηγους με τις υπερκαννες.Οι εταιρειες βγαζουν συνεχως προιοντα που πρεπει να πουλησουν, για να γινει αυτο πρεπει να κεντρισουν το ενδιαφερον του υποψηφιου κοινου-αγοραστη.Ποιος ειναι αυτος ο αγοραστης; Αυτος που συνηθως ειναι μετριος κυνηγος και ευελπιστει στο θαυμα που ισως ερθει αλλα οχι για την σπουδαια καννη αλλα γιατι ισως τα μετρα του κοντακιου ειναι πιο κοντα στα απαιτουμενα μετρα του χρηστη.Αφηστε τις καννες και καντε καμια ξηρη επωμιση😝😇.
μιλαμε ότι το θεμα σκοπευσης το εχουμελιμεν ο η σταθερο τεσπαντων τοζητημα είναι με σκοπευση και φουσεκι σταθερα ποια κανη κοβει καλύτερα και πιο μακρια δεν ειναι ολες ιδιες κι αυτα τα εχουμε δει στην πραξη οχι θεωρίες κανη καλή θελομε αρκη να μπορουμε να την υποστηριξουμε σκοπευτικά

Αφού τον 19.7 δεν τον γνωρίζουμε ακόμη πως θα αναφέρω υποθέτω γιατί δεν είδα και ιδιαίτερα ενθουσιώδη τον Κοσκινά .Εάν έρθει και είναι η καλύτερη κανη επειδή έχω ανθρώπους που έχουν μεγάλη τρέλα και θα την πάρουν και 5000 να κάνει και θα την ξεσκίσουν και το πουν γιατί θα κυνηγήσω και παρέα τους να ξέρεις η δική μου τρέλα δε πάει πίσω θα την πάρω και εγώ και ας έχω πει ότι θεωρώ υπερβολή τα τόσα λεφτά για αυτογεμες με καβαλάει ο διάολος όταν βλέπω κάτι δυνατό το θέλω ,αλλά ακόμη δε έχω ολοκληρώσει το πραγματικό κυνηγετικό τεστ της guerini και όπως είχα γράψει άμα δε γουστάρω κάτι θα τη δώσω και θα πάρω v3 που μέχρι στιγμής βλητικως δεν έχει μέτρο σύγκρισης για μένα αν έρθει η νέα μπενελι και τις ξεπερνάει όλες καλώς ήρθε δε κολάω με τίποτε μόνο με το καλύτερο εξάλλου είχα 4 από δαυτες και κυνηγούσα το μόνο ότι πλήρωνα πάντα για να τους φτιάξω τα κοντάκια όπως κάνω πάντα δηλαδή .Εξάλλου αυτό που γράφεις στο τέλος δε σημαίνει ότι όσο αναιβενει ο αυλός ανεβαίνει και η ταχύτητα άλλιως γιατί να έχει και καθόλου κώνο ας ξεκινάει από τη θαλάμη κατευθείαν και ας βρεθεί μηχανισμός μετά να ανταποκριθεί στις μειωμένες πιέσεις για επανάσταση του κλείστρου δεν είναι έτσι .Πολύ μεγάλος αυλός που αποσκοπεί σε μεγάλα φορτία αυτής της άποψης είμαι μακάρι να με βγάλει ψεύτη .Αλλά μπορεί και να είναι έτσι η δυνατότερη κανη χαρά θα είναι για όλους γιατί αδράνειας και πρωτιά βλητικα θα είναι το ιδανικό ντουφέκι για όλους πλέον.

Αν πάρει κανείς ΑΙ πάμε να ρίξουμε στην έναρξη κόντρα με την Α400 στοίχημα άδειες αυτοκινητων
Μιλάς σαν να την έχεις δει στη πράξη για να είσαι τόσο σίγουρος.Αν την έχεις δει καλό είναι να μας ενημερώσεις αν θέλεις

Μιλάς σαν να την έχεις δει στη πράξη για να είσαι τόσο σίγουρος.Αν την έχεις δει καλό είναι να μας ενημερώσεις αν θέλεις
Όχι δεν ειμαι σίγουρος.Απλα είμαι ριψοκίνδυνος.Εχω προτείνει 3 φορές συνάντηση με οπλα για μια τυπική κόντρα μεταξύ τους.Αλλα σιγή ασυρματου.Εγω δεν ξέρω από δοκιμές.🤪

Ανέβασα ένα βιντεάκι με τον μπεκακο που είναι φίλος κιόλας σε κυνήγι τρυγονιου το 23 ρίχνει με την Α,400 στο συγκεκριμένο κυνήγι και όχι με τη v3 οι ντουφέκιες στις τρυγονες είναι με 28 γρ που βλέπετε.Τα ίδια και χειρότερα κάνει η v3 μακρύτερα σκοτωματα ακαριαία με 28 γρ και τα όπλα είναι 18.6 και τα δύο δεν σου αναφέρω τι αλλά όπλα υπάρχουν τριγύρω και έχουν δοκμαστει σε τέτοια τερέν και όχι μονο σίγουρα και power bore ,δυνατή αλλά δεν φτάνει τις δύο που προανέφερα και μιλάμε για ντουφέκιες με 28 γρ πάντα όταν αναιβουνε τα γρ αυξάνεται η διαφορά στο χοντρά υπάρχουν μικρότερες διαφορες και δε το γράφω μόνο γιατί το λέει ο ένας σκοπευτής η ο άλλος το έχω δει και ο ίδιος.Μην ξεχνάς ότι ιδανικός αυλός 12αριου είναι ο 18.5 βάση μετρήσεων Μικρότερο αυλό τα αυτογεμη άρχισαν να βγάζουν αργά μετά την κατασκευή τους ακόμη και η ρωσική τοζ ελατηριου που στα δίκανα είχαν τότε 18.2 είχε 18.5 την είχε ο πατέρας μου και την έχει και φίλος τώρα που την πουλάει γιατί απλά δεν είναι κυνηγός .Οι Αμερικάνοι δεν είχαν πάντα μαγκνουμ και αυλό 18.3/18.4 δεν βάζουν σε όπλο και έχουμε ακούσει όλοι για είτε μας αρέσει είτε όχι για το μύθο της ρεμινγκτον που για μένα δεν είναι μύθος το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά πανάκριβα όπλα παλιά νέα δεν είναι τυχαίο αυλοί τύπου 18.3/18.4 είχαν συχνές εφαρμογές στα πρώτα αυτογεμη της benelli και της bereta και γενικά στα αδράνειας όπλα που από τότε που έφτιαξε η bereta την optima μεταμορφώθηκε βλητικως αποδεδειγμένο και αποδεκτό από την πλειοψηφία όχι από εμένα .Αυτό προσωπικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα βύσματα πρώτα και έπειτα με τις διαμορφώσεις εσωτερικά .Γι'αυτό και βλέπουμε κάποια φυσίγγια ψαγμενων εταιριών με δικά τους βύσματα και κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε κανη κάτι όμως που δεν αναιρεί ότι ο ποιο ταιριαστός αυλός για ευρεία γκάμα φυσιγγίων είναι αυτος που ανέφερα γιατί δεν είναι όλα βύσμα είναι και όγκος γόμωσης.Συνθετο πράγμα.Προσπαθησα να σου εξηγήσω γιατί αυτός ο αυλός και όχι ο στενότερος
Τα μπαικαλ δηλαδη δεν σκοτωνουν τρυγονια και τσιχλες μακρυα εεε
Για αυλο μιλαω
Μαλλον δεν κυνηγας εντατικα φιλε και ακους τι σου λενε
Ρωτα οσους εχουν μπαικαλ απο τα παλια με τον 18,2
Το 18,6 18,8 ειναι οπλα οικολογικα
Απλος συμβιβασμος μεταξυ του 18,2 και του 19,7
Οτι πιο αχρηστο εχει βγει τα τσοκ τα σωζουν
Σε λιγο καιρο ολοι στο 19,7 θα πανε και θυμισου την κουβεντα μου

Όχι δεν ειμαι σίγουρος.Απλα είμαι ριψοκίνδυνος.Εχω προτείνει 3 φορές συνάντηση με οπλα για μια τυπική κόντρα μεταξύ τους.Αλλα σιγή ασυρματου.Εγω δεν ξέρω από δοκιμές.🤪
Καλό αυτό εξάλλου μιλας για ένα πολύ δυνατό ντουφέκι νουμ 2 βλητικως στη κατάταξη 1) v3 2)A400 Παντα προσωπική άποψη .

Τα μπαικαλ δηλαδη δεν σκοτωνουν τρυγονια και τσιχλες μακρυα εεε
Για αυλο μιλαω
Μαλλον δεν κυνηγας εντατικα φιλε και ακους τι σου λενε
Ρωτα οσους εχουν μπαικαλ απο τα παλια με τον 18,2
Το 18,6 18,8 ειναι οπλα οικολογικα
Απλος συμβιβασμος μεταξυ του 18,2 και του 19,7
Οτι πιο αχρηστο εχει βγει τα τσοκ τα σωζουν
Σε λιγο καιρο ολοι στο 19,7 θα πανε και θυμισου την κουβεντα μου
Όλα σκοτώνουν δεν αναφέρω ποτέ ότι κάποιο δε σκοτώνει το θέμα είναι το πώς και έχω βαρεθεί να το γράφω άλλο να πέφτουν σαν στούκας η κόβοντας βόλτες και άλλο σα στουπια.Για μένα το περίεργο μάλλον παίζει ρόλο για την πλειοψηφία όχι τι άλλο να σου πω .Έχω κυνηγάει και με baikal πλάγιο ,ποζε ότι θες και όντως το 18.2 κάνεις εξωφρενικά πράγματα όταν είσαι εξωφρενικος σκοπευτής γιατί απλά δεν έχει σωστή κατανομή.Και θα σου αναφέρω ότι κυνηγά με 12 Άρι όπλο από την 6 δημ μόλις το τελείωσα το έχω ξαναπεί γιατί είχα την τύχη να μεγαλώσω στο χωριό όπως και να έχω κάτσει δίπλα σε κάποιους κύριους άλλοι ζουν άλλοι όχι που ερχόταν 4 τρυγόνια και τα σκότωναν και τα 4 κάτι αδιανόητο και τους σημερινούς σκοπευτές,επομένως επειδή δεν γνωριζόμαστε ας αφήσουμε τις υποθέσεις για την κυνηγετική εμπειρία του καθενός στην άκρη στόχος είναι η κουβέντα με την πλάκα και τις απόψεις μας απλά μήπως και μάθουμε κάτι παραπάνω ο ένας από τον άλλο .

Last edited:
Θέλω μια γνώμη για το impala plus nero. Το έχει κανείς? Τα τσοκακια invector plus ταιριάζουν? Όπως έχω γράψει πριν καιρό σε αντίστοιχα θέματα, έχω τα patternmaster anaconda mid & long καθώς και το code black duck. Τα τσοκ αυτά σε συνδυασμό με τον μεγάλο κώνο συναρμογής, λογικά θα αποδίδουν πολύ σφιχτές κατανομές, που είναι και το ζητούμενο στο καρτέρι τσίχλας, φασσας και υδροβίων.
οπλαρα ναι τα ηνβεκτορ+ τεριαζουν αν εχεις μπραουνικ θα την πεταξεις μολις πάρεις το ήμπαλα

Όλα σκοτώνουν δεν αναφέρω ποτέ ότι κάποιο δε σκοτώνει το θέμα είναι το πώς και έχω βαρεθεί να το γράφω άλλο να πέφτουν σαν στούκας η κόβοντας βόλτες και άλλο σα στουπια.Για μένα το περίεργο μάλλον παίζει ρόλο για την πλειοψηφία όχι τι άλλο να σου πω .Έχω κυνηγάει και με baikal πλάγιο ,ποζε ότι θες και όντως το 18.2 κάνεις εξωφρενικά πράγματα όταν είσαι εξωφρενικος σκοπευτής γιατί απλά δεν έχει σωστή κατανομή
πεςτα φιλος μπας και καταλαβουν τα αυτονοητα

Έχω κυνηγάει και με baikal πλάγιο ,ποζε ότι θες και όντως το 18.2 κάνεις εξωφρενικά πράγματα όταν είσαι εξωφρενικος σκοπευτής γιατί απλά δεν έχει σωστή κατανομή
Ααα μπραβο ερχεσαι στα λογια μου το 18,6 μπροστα στο 18,2 ειναι για αποστασεις λουναπαρκ
Για σκοπευταραδες μιλαμε τα γεροντια με αλτσχαιμερ να παρουν κανενα 18,6 να ανεμιζει κανενα σκαγι μπας και χτυπησουν τιποτα

οπλαρα ναι τα ηνβεκτορ+ τεριαζουν αν εχεις μπραουνικ θα την πεταξεις μολις πάρεις το ήμπαλα
Τέτοιο χαος από πλευράς απόδοσης και ποιότητας?! Ειλικρίνεια, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!!!

Ααα μπραβο ερχεσαι στα λογια μου το 18,6 μπροστα στο 18,2 ειναι για αποστασεις λουναπαρκ
Για σκοπευταραδες μιλαμε τα γεροντια με αλτσχαιμερ να παρουν κανενα 18,6 να ανεμιζει κανενα σκαγι μπας και χτυπησουν τιποτα
Θα σου πω κάτι να καταλάβεις από αυτό είμαι στο σχιστό και ρίχνω με της ssport στον πίνακα και είναι και ένας πασίγνωστος σε όλους σχεδόν σκοπευτής φίλος και μου λέει έλα να ρίξουμε και ρίχνει με το σκοπευτικό .Αποτέλεσμα κάνω μια ντουφέκια ποιο μαζεμένη αλλά όχι σωστής κατανομής και κανει μια ντουφέκια λίγο ποιο ανοιχτή αλλά μπάλα για φωτογραφία .Συμπέρασμα η δική μου βλέποντας θα έλεγες έχει 10 μέτρα ακόμη πρόσεξε εκείνη θα έλεγες ότι στα 5 το πολύ θα έχει σκορπίσει .Ποιος είναι κερδισμένος από τη ντουφέκια κατά μέσο όρο στο κυνήγι ξέρεις ?

Back