Οδηγος σε γκρειντερ εισαι??????Η graistone η μπερετα που βαρουσαν περιστερια σε αγωνες 18,2 ειχε τα μπαικαλ 18,2 που κλαριζουν μακρια.
Παρτο χαμπαρι φιλε.
Θες συγκεντρωση παιρνεις 18,2 θες δυναμη παιρνεις 19,7 θες να ξοδεψεις λεφτα τζαμπα πας στο 18,6 18,8
Κάθε χρόνο εδώ και μια 10 ετια με 24 και 28 γρ νο 8 κυνηγάω τα τριγωνια μια χαρά τα καίω! κοίτα εγώ κυνηγάω στην υπεθρο όχι στο πληκτρολόγιο !! Είμαι από χωριό τις β. Ελλάδας όχι από την Αθήνα αυτά πες τα στους κυνηγούς του σκ όχι σε μένα ! Είμαι 42 χρόνων και κυνηγάω κανονικά ήδη 28 χρόνια και όχι τσίχλες !!!Μπορείς να κυνηγάς και με χαλίκια αλλά μην προτρέπεις τους άλλους γιατί μετά θα σε κυνηγάνε όταν θα καταφέρεις ντουφέκιες 35/40 μέτρα σε τρυγονες με 28 γρ μετά πας στα χαλίκια μη βιάζεσαι γιατί θα απογοητευτείς γρήγορα..
Σε λιγο θα μας πεις οτι το οπλο που ανεμιζει τα σκαγια και δεν τα παει μασουρι σκοτωνει ακαριαια πιο μακριαΘα σου πω κάτι να καταλάβεις από αυτό είμαι στο σχιστό και ρίχνω με της ssport στον πίνακα και είναι και ένας πασίγνωστος σε όλους σχεδόν σκοπευτής φίλος και μου λέει έλα να ρίξουμε και ρίχνει με το σκοπευτικό .Αποτέλεσμα κάνω μια ντουφέκια ποιο μαζεμένη αλλά όχι σωστής κατανομής και κανει μια ντουφέκια λίγο ποιο ανοιχτή αλλά μπάλα για φωτογραφία .Συμπέρασμα η δική μου βλέποντας θα έλεγες έχει 10 μέτρα ακόμη πρόσεξε εκείνη θα έλεγες ότι στα 5 το πολύ θα έχει σκορπίσει .Ποιος είναι κερδισμένος από τη ντουφέκια κατά μέσο όρο στο κυνήγι ξέρεις ?
Με κανενα παλιοσιδερα θα εριχνε ο αλλος σιγουρα,Σε λιγο θα μας πεις οτι το οπλο που ανεμιζει τα σκαγια και δεν τα παει μασουρι σκοτωνει ακαριαια πιο μακρια
Αν παρεις εσυ κανενα οπλο με 18,2 αυλο δεν θα σκοτωνεις τιποτα και θα παραπονιεσαιΜε κανενα παλιοσιδερα θα εριχνε ο αλλος σιγουρα,
πιο καλο το benelli.....
Στα Browning πετάνε τα ινβεκτορ+ και στην ιμπάλα πάνε γάντι;οπλαρα ναι τα ηνβεκτορ+ τεριαζουν αν εχεις μπραουνικ θα την πεταξεις μολις πάρεις το ήμπαλα
Πάρε ιμπάλα πάρε ιμπάλα και τα σκάγια πάνε μπαλαααα.Η πάρε benelli που το πνίγει το κουνέλι.Στα Browning πετάνε τα ινβεκτορ+ και στην ιμπάλα πάνε γάντι;
Δεν ξερουν στη browning απο κανες, τα τσοκ κατι λενε....Στα Browning πετάνε τα ινβεκτορ+ και στην ιμπάλα πάνε γάντι;
Καναν κουταμαρα αυτοι με τον κωνο αλλα το ψιλοδιορθωσανΔεν ξερουν στη browning απο κανες, τα τσοκ κατι λενε....
Περιστεροβολια στο συνταγμα και 18,2 δαγκωτο !!Πες ένα καλό σημείο να έχει πουλιά σιγουρακι και σου φέρνω εγώ ντουφέκι μην αγχώνεσαι .
Κωστα γιατι διαμετρημα ενδιαφερεσαι? 12 η 28? αν θελεις 28 παρε μια RAFAELLO CRIO CAL.28. Υπαρχει στο YouTube σε πολλα βιντεακια ενας ιταλος που εχει μεγαλη επιτυχια σε τρυγονια κ φασσες, με αυτο το οπλο εδω κ 10 συνεχομενα χρονια. αν ομως θελεις cal.12 μην παρεις RAFAELLO ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.Ρε αποφασίστε επιτέλους!!!!! Πρέπει να αγοραστεί ένα όπλο οπωσδήποτε πριν την έναρξη. Μου κανατε το μυαλό τζατζικι
Με 18,6 στο συνταγμα κανεις καλυτερη δουλειαΠεριστεροβολια στο συνταγμα και 18,2 δαγκωτο !!
Με 18,2 να εχουμε και εναν βαθμο δυσκολιας.Με 18,6 στο συνταγμα κανεις καλυτερη δουλεια
Μικρες αποστασεις και πολλα περιστερια διασπορα αρα περισοτερα στον ντορβα
Με 18,2 αν δεν σημαδεψεις καλα μπορει να βαρεσεις καμια θειτσα στο απεναντι τεραγωνο
Θελει χερια το 18,2 δεν ειναι για ΑΜΕΑ
Πάρε φυσοκάλαμο , εδώ η λογική έχει παραιτηθεί.Ρε αποφασίστε επιτέλους!!!!! Πρέπει να αγοραστεί ένα όπλο οπωσδήποτε πριν την έναρξη. Μου κανατε το μυαλό τζατζικι
Εσυ δεν μπορεις να σκοτωσεις με μπενελι με 18,3 18,4 θες και 18,2 ?Με 18,2 να εχουμε και εναν βαθμο δυσκολιας.