Τουρκικά όπλα

Η graistone η μπερετα που βαρουσαν περιστερια σε αγωνες 18,2 ειχε τα μπαικαλ 18,2 που κλαριζουν μακρια.
Παρτο χαμπαρι φιλε.
Θες συγκεντρωση παιρνεις 18,2 θες δυναμη παιρνεις 19,7 θες να ξοδεψεις λεφτα τζαμπα πας στο 18,6 18,8

Η graistone η μπερετα που βαρουσαν περιστερια σε αγωνες 18,2 ειχε τα μπαικαλ 18,2 που κλαριζουν μακρια.
Παρτο χαμπαρι φιλε.
Θες συγκεντρωση παιρνεις 18,2 θες δυναμη παιρνεις 19,7 θες να ξοδεψεις λεφτα τζαμπα πας στο 18,6 18,8
Οδηγος σε γκρειντερ εισαι??????

Μπορείς να κυνηγάς και με χαλίκια αλλά μην προτρέπεις τους άλλους γιατί μετά θα σε κυνηγάνε όταν θα καταφέρεις ντουφέκιες 35/40 μέτρα σε τρυγονες με 28 γρ μετά πας στα χαλίκια μη βιάζεσαι γιατί θα απογοητευτείς γρήγορα..
Κάθε χρόνο εδώ και μια 10 ετια με 24 και 28 γρ νο 8 κυνηγάω τα τριγωνια μια χαρά τα καίω! κοίτα εγώ κυνηγάω στην υπεθρο όχι στο πληκτρολόγιο !! Είμαι από χωριό τις β. Ελλάδας όχι από την Αθήνα αυτά πες τα στους κυνηγούς του σκ όχι σε μένα ! Είμαι 42 χρόνων και κυνηγάω κανονικά ήδη 28 χρόνια και όχι τσίχλες !!!

Θα σου πω κάτι να καταλάβεις από αυτό είμαι στο σχιστό και ρίχνω με της ssport στον πίνακα και είναι και ένας πασίγνωστος σε όλους σχεδόν σκοπευτής φίλος και μου λέει έλα να ρίξουμε και ρίχνει με το σκοπευτικό .Αποτέλεσμα κάνω μια ντουφέκια ποιο μαζεμένη αλλά όχι σωστής κατανομής και κανει μια ντουφέκια λίγο ποιο ανοιχτή αλλά μπάλα για φωτογραφία .Συμπέρασμα η δική μου βλέποντας θα έλεγες έχει 10 μέτρα ακόμη πρόσεξε εκείνη θα έλεγες ότι στα 5 το πολύ θα έχει σκορπίσει .Ποιος είναι κερδισμένος από τη ντουφέκια κατά μέσο όρο στο κυνήγι ξέρεις ?
Σε λιγο θα μας πεις οτι το οπλο που ανεμιζει τα σκαγια και δεν τα παει μασουρι σκοτωνει ακαριαια πιο μακρια :D

Το δίκανο monte Carlo νορμάλ ουγαρεζικης κατασκευής της 10 ετιας του 60 αν θυμάμαι. 71 εκ κανες δισκανδαλο αυτόματους εξολξεις είχα κάπου διαβάσει ότι είχε πάρει το όνομα του από τους αγώνες περιστεροβολιας στην συγκεκριμένη περιοχή όπου είχε κερδίσει ο σκοπευτής με ένα τέτοιο .Αν ισχύει και λέω αν πληροφοριακά ήταν αχρωμιωτο με 18.5 αυλούς να ξέρεις γιατί έτυχε και είδα ένα από κοντά πρόσφατα Γι'αυτό μη δένεις κόμπο το θεμα στενου αυλού καλή η greystone δε ξέρω γιατί δε περπάτησε όσο έπρεπε όμως καλή η seazer guerini kaliston που έχω ακούω και γιαυτην όπως και για την greystone ότι οποίο τις έχουν δεν τις πουλάνε εγώ την έχω την μια έχω δει ωραία πράγματα αλλά όχι αυτά που πρέπει ακόμη για να πω αυτή είναι καλύτερη από όλες όσες είχα μέχρι στιγμής .Επομένως ωραία η κουβέντα αλλά το τερέν λέει αλήθειες και μόνο τίποτε άλλο εφόσον βέβαια τις παραδέχονται οι κάτοχοι,που προσωπικά ότι δε μου αρέσει το λέω γιατί δε με με πληρώνει κανένας εγώ τα πληρώνω και έχω ιδρώσει αγοράζοντας ένα κάρο από δαυτες .

Δεν ξερουν στη browning απο κανες, τα τσοκ κατι λενε....
Καναν κουταμαρα αυτοι με τον κωνο αλλα το ψιλοδιορθωσαν
Αν θες μπραουνιγκ και σφιχτη τουφεκια πας σε αλλα τσοκ
Ανεμοσκορπισματα τα δικα της
Γι αυτο την παιρνουν ολοι αυτοι με παρκινσον

Ρε αποφασίστε επιτέλους!!!!! Πρέπει να αγοραστεί ένα όπλο οπωσδήποτε πριν την έναρξη. Μου κανατε το μυαλό τζατζικι
Κωστα γιατι διαμετρημα ενδιαφερεσαι? 12 η 28? αν θελεις 28 παρε μια RAFAELLO CRIO CAL.28. Υπαρχει στο YouTube σε πολλα βιντεακια ενας ιταλος που εχει μεγαλη επιτυχια σε τρυγονια κ φασσες, με αυτο το οπλο εδω κ 10 συνεχομενα χρονια. αν ομως θελεις cal.12 μην παρεις RAFAELLO ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Περιστεροβολια στο συνταγμα και 18,2 δαγκωτο !!
Με 18,6 στο συνταγμα κανεις καλυτερη δουλεια
Μικρες αποστασεις και πολλα περιστερια διασπορα αρα περισοτερα στον ντορβα
Με 18,2 αν δεν σημαδεψεις καλα μπορει να βαρεσεις καμια θειτσα στο απεναντι τεραγωνο
Θελει χερια το 18,2 δεν ειναι για ΑΜΕΑ

Με 18,6 στο συνταγμα κανεις καλυτερη δουλεια
Μικρες αποστασεις και πολλα περιστερια διασπορα αρα περισοτερα στον ντορβα
Με 18,2 αν δεν σημαδεψεις καλα μπορει να βαρεσεις καμια θειτσα στο απεναντι τεραγωνο
Θελει χερια το 18,2 δεν ειναι για ΑΜΕΑ
Με 18,2 να εχουμε και εναν βαθμο δυσκολιας.
Οσο για τις θειτσες, απλα παραπλευρες απωλειες...

Με 18,2 να εχουμε και εναν βαθμο δυσκολιας.
Εσυ δεν μπορεις να σκοτωσεις με μπενελι με 18,3 18,4 θες και 18,2 ?
Παρε κανα σκορποχωρι 18,6 18,8 να βρεις την υγεια σου
Καλα δεν σου λεω για 19,7 μιας και εχεις προβλημα και με τα κοντινα απ οτι φαινεται :D

Back