Τουρκικά όπλα

Τώρα έγραψες και κάτι σωστό δε έγραψες το σημαντικότερο όμως αφού μπαίνεις σε τέτοιες λεπτομέρειες ότι σωστή ντουφέκια απότέλει ταίριασμα ταπας με αυλό και όγκο γόμωσης που μέσα στο όγκο οι διαφορές μικραίνουν όσο χονταινεις τα σκακιά προς το καλύτερο και όσο ψηλότερα αυξάνονται.Με βάση τα όσα γράφεις όμως θα δεχεσε λοιπόν ότι ασφαλή συμπερσμα με τέτοιου είδους δοκιμές δε βγάζεις ,άρα χρειάζεσαι μακροχρόνια αποτελέσματα σε πραγματικά πεδία με διαφορετικές γομωσεις συνθήκες τσοκαρισματα κτλ .Και ερχόμαστε στο διαταυτα ποιο ντουφέκι στο πέρασμα των χρόνων έχει ακουστεί ότι αποδίδει καλύτερα εκτός από μια ρεμινγκτον ,κανένα ,αν νομίζεις άλλο μάλλον δεν κυνηγάς ψαρεύεις.Τι αυλό έχει μια ρεμινγκτον 18.6 περιπου μεγαλύτερο όχι .Πως εσύ επιμένεις στο 18.2/18.3/18.4 και τώρα πηδάς χωρίς καν να έχεις δει ακόμη στον 19.6 .Δύο τινά υπάρχουν στην περίπτωση σου 1)Δεν έχεις γνώσεις 2) Έχεις πολύ μεγαλύτερες από χιλιάδες των κυνηγών και είσαι λάτρης της Ιταλίδας ή κάποιων συγκεκριμένων αρθογράφων αν και καταλαβαίνω ότι κοροϊδεύεις και αυτούς από τα γραφόμενα σου.Επομενως γράφε ότι θελεις χωρίς να προσβάλεις μόνο γιατί θα βρεθείς εκτός φόρουμ όπως κάποιο άλλοι ασεβείς γνωστές η μη του αντικειμένου.
Τα πραγματα ειναι απλα αλλα τα κανεις δυσκολα
Μιλας για μακροχρονια αποτελεσματα για πραγματικο τερεν
Σε τι θηραματα καταρχην ; Τσιχλα γουρουνια περδικες μπεκατσες ; Ποιο θηραμα θα σου πει ποια ειναι η καλυτερη κανη για ολα τα υπολοιπα;
Κανενα

Με τι φυσιγγια ;
Με αυτα που ειναι μια ετσι και μια γιουβετσι, μια γεμισμενα με ενα βυσμα και μια με ενα αλλο μια γεμισμενα με α ποιοτητας σκαγια και μια με αλλα, μια με μπαρουτι α και μια με β
Με μικρη γομωση με μεγαλη γομωση με τι σκαγια ;
Κανενα δεν θα σου πει ποια ειναι η καλυτερη κανη

Ποια ημερα ; Καθε ημερα τουφεκας το ιδιο ;
Οχι

Ποσες κανες θα δοκιμασεις και μαλιστα μακροχρονια την καθε μια 5, 10, 20

κτλ κτλ

Ουτε το τερεν λεει τιποτα αντιθετα δημιουργει και αυτο αυταπατες

Περιμενω να μου πεις η οποιος νομιζει οτι ξερει τι ειναι αυτο που πραγματικα μετραει στο κυνηγι και ποια ειναι η καλυτερη κανη οχι γενικα και απροσδιοριστα αλλα για καθε θηραμα συγκεκριμενα με συγκεκριμενο φυσιγγι
Θα δεις οτι δεν ειναι τοσο ευκολη η απαντηση

Το να καθισω να σας αραδιασω τι πιστευω εγω δεν εχει νοημα
Το θεμα ειναι να σκεφτειτε εσεις

Οσον αφορα το φορουμ αν δεν προσφερω και προσφερουν καποιοι αλλοι που λενε κοτσανες για κωνους στις μπενελι και κοψωφτερουγα ας με διωξετε και ακουστε τους ειδικους
Και δεν θα ζητησω και συγνωμη για το κοτσανες διοτι ειναι κοτσανες

οι αυλοι δεν παιζουν τοσο ρολο οχι ότι δεν πεζουν καθόλου αλλά μπροστα στην γεομετρια της κανης στο ατσαλι στην μοριακη δομη στηνδιαταξη των κρυσταλλων του και στην κατεργασία του και στις ιδιοσυχνοτητες συντονισμου σελιγο ολοι θα πανε σε ντερυα ημπαλα ΑΤΑ θυμισου τα λόγια μου

τα γεροντια με αλτσχαιμερ να παρουν κανενα χουγλου που σκοτωνει κοντα μακρυα και διορθωνη τα σκοπευτικα λάθη

ακου τισε λεω βαζεις τα παλιοτσοκ τα ηνβρεκτρο στην η μπαλα και μεταμορφονοντε θα τοδεις στηνπραξη καιθα τριβεις τα ματια σου

ΣΩΣΤΟΣ !!!! ακολουθούν τα τουρκικα και σε αξιοπηστια έτσι πάνε

ξερανε μέχρι που αρχισανε να τις χρωμιόνουν η sx3-4 γιατι σκοτωνει καλύτερα από την μαξους;

βρε χωμα να τις βαλεις φωτια θατο ξ ερασει όπως τα ρεμι και τα βερετα ενα πραμα αντε κι οι φλαμπαρμ αν εισαι ευχαριστιμενος από το μπραουνικ από το η μπαλα θα θελεις πάνες συνεχεια με το σιμπαθ ιο τα b&P καλαφουσε κια αλλα σαν την ιδιογομοδη δεν εχει εχω 5σταδακια απο καβαδια και βγαζω αλεβρομενα που τα κενε τα παπια και τις φασες στα 60 μετρα ανετα με την ημπάλα αλλά θελει σκοπευση σωστη όχι αστεια
Στα 60 μέτρα με ιδιογόμωσης και buffer κόβει τόσο καλά το impala?! Με τι νούμερο σκάγια? Να φανταστώ ν4 και κάτω και μάλιστα σκληρά επιμεταλλωμένα?

οι αυλοι δεν παιζουν τοσο ρολο οχι ότι δεν πεζουν καθόλου αλλά μπροστα στην γεομετρια της κανης στο ατσαλι στην μοριακη δομη στηνδιαταξη των κρυσταλλων του και στην κατεργασία του και στις ιδιοσυχνοτητες συντονισμου σελιγο ολοι θα πανε σε ντερυα ημπαλα ΑΤΑ θυμισου τα λόγια μου

τα γεροντια με αλτσχαιμερ να παρουν κανενα χουγλου που σκοτωνει κοντα μακρυα και διορθωνη τα σκοπευτικα λάθη

ακου τισε λεω βαζεις τα παλιοτσοκ τα ηνβρεκτρο στην η μπαλα και μεταμορφονοντε θα τοδεις στηνπραξη καιθα τριβεις τα ματια σου

ΣΩΣΤΟΣ !!!! ακολουθούν τα τουρκικα και σε αξιοπηστια έτσι πάνε

ξερανε μέχρι που αρχισανε να τις χρωμιόνουν η sx3-4 γιατι σκοτωνει καλύτερα από την μαξους;

βρε χωμα να τις βαλεις φωτια θατο ξ ερασει όπως τα ρεμι και τα βερετα ενα πραμα αντε κι οι φλαμπαρμ αν εισαι ευχαριστιμενος από το μπραουνικ από το η μπαλα θα θελεις πάνες συνεχεια με το σιμπαθ ιο τα b&P καλαφουσε κια αλλα σαν την ιδιογομοδη δεν εχει εχω 5σταδακια απο καβαδια και βγαζω αλεβρομενα που τα κενε τα παπια και τις φασες στα 60 μετρα ανετα με την ημπάλα αλλά θελει σκοπευση σωστη όχι αστεια
Είναι μαλακία η όλη φάση. Τώρα, αν δεν έχετε κάτι άλλο να ασχοληθείτε, μπείτε και γράψτε, αλλά είναι μαλακία να ειρωνεύεσαι.

Όσο μένουν μόνο στο κεφάλι θα συνεχίζουμε να ανακυκλώνουμε τα ίδια θέματα.Απο την στιγμή που κάποιες φορές πέφτει τσακωμός το καλύτερο είναι να γίνει πράξη.
Τι πιο λογικό.
Ρε παιδιά τότε τι γίνεται χαμός τσάμπα?Άρα όλα είναι θέμα φυσιγγίου και όχι κάννης.Απο τα γραφόμενα σας μερικές φορές αναιρείται αυτά που λέγατε.
Πάμε για άλλα
Δεν το κατάλαβες το γράφω απλά όλες οι κανες φτάνουν στο ζενίθ τους με κάποια φυσίγγι κάποιες αποδίδουν το ζενίθ σε μεγαλύτερη γκάμα φυσιγγίων εννοείται ότι παίζει ρόλο το φυσίγγι αλλά όχι μόνο αυτό είναι μια λεπτομέρεια αυτή δεν αναιρεί το ένα το άλλο.Καμθα κανη δε τραβάει όλα τα φυσίγγια κάποιες όμως τραβάνε 5 στα 10 και κάποιες 8 στα 10 αυτή είναι η διαφορά της κοινής από τη καλή κανη και πάμε τώρα στο γιατί 8 στα 10 και όχι 5 στα 10 και εκεί ερχετε η εσωτερική διαμορφωση και το μέταλο με την επεξεργασία που έχει δεχθεί ,δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε ,δεν είναι όλα κανη ούτε όλα φυσίγγι είναι ένας συνδυασμός .

Τα πραγματα ειναι απλα αλλα τα κανεις δυσκολα
Μιλας για μακροχρονια αποτελεσματα για πραγματικο τερεν
Σε τι θηραματα καταρχην ; Τσιχλα γουρουνια περδικες μπεκατσες ; Ποιο θηραμα θα σου πει ποια ειναι η καλυτερη κανη για ολα τα υπολοιπα;
Κανενα

Με τι φυσιγγια ;
Με αυτα που ειναι μια ετσι και μια γιουβετσι, μια γεμισμενα με ενα βυσμα και μια με ενα αλλο μια γεμισμενα με α ποιοτητας σκαγια και μια με αλλα, μια με μπαρουτι α και μια με β
Με μικρη γομωση με μεγαλη γομωση με τι σκαγια ;
Κανενα δεν θα σου πει ποια ειναι η καλυτερη κανη

Ποια ημερα ; Καθε ημερα τουφεκας το ιδιο ;
Οχι

Ποσες κανες θα δοκιμασεις και μαλιστα μακροχρονια την καθε μια 5, 10, 20

κτλ κτλ

Ουτε το τερεν λεει τιποτα αντιθετα δημιουργει και αυτο αυταπατες

Περιμενω να μου πεις η οποιος νομιζει οτι ξερει τι ειναι αυτο που πραγματικα μετραει στο κυνηγι και ποια ειναι η καλυτερη κανη οχι γενικα και απροσδιοριστα αλλα για καθε θηραμα συγκεκριμενα με συγκεκριμενο φυσιγγι
Θα δεις οτι δεν ειναι τοσο ευκολη η απαντηση

Το να καθισω να σας αραδιασω τι πιστευω εγω δεν εχει νοημα
Το θεμα ειναι να σκεφτειτε εσεις

Οσον αφορα το φορουμ αν δεν προσφερω και προσφερουν καποιοι αλλοι που λενε κοτσανες για κωνους στις μπενελι και κοψωφτερουγα ας με διωξετε και ακουστε τους ειδικους
Και δεν θα ζητησω και συγνωμη για το κοτσανες διοτι ειναι κοτσανες
Σωστό αυτό! Όλα είναι σχετικά καθώς η σταθερότητα δεν είναι εγγυημένη. Ειδικά όταν μιλάμε για φυσίγγια του εμπορίου. Άλλωστε, λίγες είναι οι εταιρείες που έχουν αποδείξει στην πάροδο του χρόνου ότι τα προϊόντα τους αποδίδουν σε όλες σχεδόν τις συνθήκες.

κάποιες αποδίδουν το ζενίθ σε μεγαλύτερη γκάμα φυσιγγίων ... κάποιες όμως τραβάνε 5 στα 10 και κάποιες 8 στα 10
Δεν ισχυει αυτο που λες
Για να καταλαβεις ποσο απλο ειναι αν επιλεξω 10 αλλα φυσιγγια μπορει τα νουμερα να αντιστραφουν

Δεν ισχυει αυτο που λες
Για να καταλαβεις ποσο απλο ειναι αν επιλεξω 10 αλλα φυσιγγια μπορει τα νουμερα να αντιστραφουν
Άρα λοιπόν ο κάθε ένας ας κρίνει ας πάρει ότι φθηνότερο υπάρχει απλά να κάνει μπαμ και όλα καλά.Αλαζοντας φυσίγγια κάθε φορά που αλαζει ο άνεμος μια χαρά θα είναι

Όσο μένουν μόνο στο κεφάλι θα συνεχίζουμε να ανακυκλώνουμε τα ίδια θέματα.Απο την στιγμή που κάποιες φορές πέφτει τσακωμός το καλύτερο είναι να γίνει πράξη.
Εγω παντως πλακα κανω και ελπιζω να μην προσβαλω καποιον.
Αν προσβαλω να μου το πει.
Ουτε να δω πιο ειναι καλυτερο τουφεκι θελω ουτε τιποτα.
Τα εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.

Εγω παντως πλακα κανω και ελπιζω να μην προσβαλω καποιον.
Αν προσβαλω να μου το πει.
Ουτε να δω πιο ειναι καλυτερο τουφεκι θελω ουτε τιποτα.
Τα εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.
Προς θεού.Οι περισσότεροι πλάκα κάνουμε αλλά κάποιοι ξεφεύγουν.
Από την στιγμή που κάποιος έχει δει τι κάνει το όπλο του και τον καλύπτει είναι όλα καλά.
Η χαζομάρα είναι να προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη για ΔΙΚΟ ΣΟΥ όπλο.

Δεν ισχυει αυτο που λες
Μου φένεσαι σαν παλιός ρεμινγκτονακιας που αλαξοπιστισε και το έχει μετανιώσει μάλλον αλλά δεν μπορεί να συνχωρησει τον εαυτό του και να παραδεχτεί το λάθος του .

Μου φένεσαι σαν παλιός ρεμινγκτονακιας που αλαξοπιστισε και το έχει μετανιώσει μάλλον αλλά δεν μπορεί να συνχωρησει τον εαυτό του και να παραδεχτεί το λάθος του .
δεν μπορει να απαντήσει εχει μπαν. Γιάννη με τι ασχολείσαι και ξερεις τοσα γύρω από τα όπλα?

δεν μπορει να απαντήσει εχει μπαν. Γιάννη με τι ασχολείσαι και ξερεις τοσα γύρω από τα όπλα?
Δεν είναι το επάγγελμα μου συναφή αλλά αν υπήρχε σχολή στη χώρα θα γίνουν οπλουργος έχω από μικρός μεγάλη τρέλα με τα όπλα .Πες ότι το μεγάλος πάθος και οι συναντήσεις με τους κατάλληλους και πολλούς ανθρώπους + η μεγάλη εμπειρία που θεωρώ ότι έχω κυνηγώντας και αλλάζοντας αρκετά όπλα μα αρκετά στα πάνω από 35 χρόνια που κυνηγάω με 12 αρι και το πολύ διάβασμα που έχω ρίξει Και να πω η περιέργεια να ψάχνω συνέχεια το τι εμφανίζεται .Βάλε και την ιδιογομωτικη τρέλα την οποία έχω εγκαταλείψει.Πιατευω πως κάτι έχω μάθει .Με βασικό έναν άνθρωπο που δεν εργάζεται πλέον παλιό οπλουργο που έκανε τα πάντα επάνω σε ένα οπλο και το δοκίμαζε και μπροστά σου όταν επισκεύαζε κάτι ρίχνοντας σε ένα σύστημα όπως τους Αμερικανούς μέσα σε βαρέλι .Εκεί έχω δει πάρα μα πάρα πολλά να σκεφτείς ήξερε 7 βαφές για κανες όπλων και μου είχε βάψει και μια κανη ματ .Όταν οι σημερινοί να αφήσουμε έξω κερακοτ κτλ ξέρουν 2 το πολύ.

Έχουν γραφτεί περίπου 200 σελίδες για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα όπως: 1. Ανάλογα τα μέτρα του όπλου σκοτώνουμε όλοι διαφορετικά. 2. Ακόμη κι απ' το ίδιο κουτί θα βρείτε διαφορά στα φυσίγγια.3. δέκα ίδια όπλα... μεγάλη πιθανότητα διαφορετική κανη.Ενα τρυπάνι μετά τις τρεις η τέσσερις κανες αλλάζει. 4. Μόνο με αντικειμενικές και επίπονες δοκιμές θα βγει κάποιο συμπέρασμα. 5. Στο κυνήγι σωστά συμπερασματα δεν γίνεται να βγουν γιατί καμιά κυνηγετική μέρα δεν είναι ίδια. 6. Πολλοί από εμάς δεν είναι αντικειμενικοί γιατί υποστηρίζουν την επιλογή τους δίχως αύριο..... 7......8......9.....10...... νομίζω πως μπορώ να γράψω πολλά.....ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.. χαρειτε το κυνήγι χαρείτε την παρέα χαρείτε το οπλάκι σας και μην ασχολείστε τόσο πολύ. Θα μας διαβάσει κανένας από την beretta ή από την benelli ή δεν ξέρω και εγώ από πού και θα σκίσουν τά διπλωματα τους. Στο τέλος θα μας κάνουν πρόταση για να πηγαίνουμε να φτιάχνουμε όπλα και κάνες.

Δεν είναι το επάγγελμα μου συναφή αλλά αν υπήρχε σχολή στη χώρα θα γίνουν οπλουργος έχω από μικρός μεγάλη τρέλα με τα όπλα .Πες ότι το μεγάλος πάθος και οι συναντήσεις με τους κατάλληλους και πολλούς ανθρώπους + η μεγάλη εμπειρία που θεωρώ ότι έχω κυνηγώντας και αλλάζοντας αρκετά όπλα μα αρκετά στα πάνω από 35 χρόνια που κυνηγάω με 12 αρι και το πολύ διάβασμα που έχω ρίξει Και να πω η περιέργεια να ψάχνω συνέχεια το τι εμφανίζεται .Βάλε και την ιδιογομωτικη τρέλα την οποία έχω εγκαταλείψει.Πιατευω πως κάτι έχω μάθει .Με βασικό έναν άνθρωπο που δεν εργάζεται πλέον παλιό οπλουργο που έκανε τα πάντα επάνω σε ένα οπλο και το δοκίμαζε και μπροστά σου όταν επισκεύαζε κάτι ρίχνοντας σε ένα σύστημα όπως τους Αμερικανούς μέσα σε βαρέλι .Εκεί έχω δει πάρα μα πάρα πολλά να σκεφτείς ήξερε 7 βαφές για κανες όπλων και μου είχε βάψει και μια κανη ματ .Όταν οι σημερινοί να αφήσουμε έξω κερακοτ κτλ ξέρουν 2 το πολύ.
Και βαφές με του εμπορίου ψηχρες???

Αυτή είναι η ποίο απλή τύπου Μπλουμ έτσι την λέγανε βουτά στο καζάνι και σε δύο λεπτά βαμμένο η ματ ήταν δύσκολη απλά γιατί ήθελε μέσα κάτι για να γίνει ματ που ήταν επτασφράγιστο μυστικό .Αυτή τη ξέρουν όλοι η κλαική που δίνει αυτό το βαθύ μπλε είναι αργή και θέλει προσοχή.

Ξέρεις είναι σημαντικό να βλέπεις να ακούς από κάποιον που πιάνει το όπλο στα χέρια του και μπορεί να του φτιάξει κοντάκι ,πάπια να το βάψει να σου φτιάξει τσοκ να σου φτιάξει προέκταση αποθήκης να κολησει το οτιδήποτε στο όπλο ρίγα, ποτήρι, να σφίξει κλειδιά να αλλάξει πιρους να ευθυγραμμίσει η να ισιωσρι κανη να σου δώσει κλίση στο υπάρχον κοντάκι ακόμη και στραβωνοντας το σωληνάκι με το εκθετήριο επανάτασης να βλέπεις να φτιάχνει τους ψαθολόγους μόνος του ,και να ακούς τη μαλακιά του κάθε όπλου τα θετικά καποιου αλλου και να κυνηγάτε παρέα να περνάει μια φασα να τη ντουφεκαει μακρινή βολή αρκετά με browning και να μου λέει αν είχα τώρα τη ρεμινγκτον. Θα την είχα κρατήσει τη πουτανα.Ετσι για να γελάσουμε κιόλας λίγο και θα συμπληρώσω ότι είχε γνώσεις και για άλλες κατασκευές επάνω στο λειοκανο απλά δεν είχε εργαλεία και δεν τις επιδίωξε αν και είχα δει μια διότι δεν ήταν νομότυπα στη χώρα μας .

Last edited:
Αυτή είναι η ποίο απλή τύπου Μπλουμ έτσι την λέγανε βουτά στο καζάνι και σε δύο λεπτά βαμμένο η ματ ήταν δύσκολη απλά γιατί ήθελε μέσα κάτι για να γίνει ματ που ήταν επτασφράγιστο μυστικό .Αυτή τη ξέρουν όλοι η κλαική που δίνει αυτό το βαθύ μπλε είναι αργή και θέλει προσοχή.
Αυτήν την βαφή ψαχνο να μαθο αλααα και όσοι ξέρουν δεν μιλάνε

Έχουν γραφτεί περίπου 200 σελίδες για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα όπως: 1. Ανάλογα τα μέτρα του όπλου σκοτώνουμε όλοι διαφορετικά. 2. Ακόμη κι απ' το ίδιο κουτί θα βρείτε διαφορά στα φυσίγγια.3. δέκα ίδια όπλα... μεγάλη πιθανότητα διαφορετική κανη.Ενα τρυπάνι μετά τις τρεις η τέσσερις κανες αλλάζει. 4. Μόνο με αντικειμενικές και επίπονες δοκιμές θα βγει κάποιο συμπέρασμα. 5. Στο κυνήγι σωστά συμπερασματα δεν γίνεται να βγουν γιατί καμιά κυνηγετική μέρα δεν είναι ίδια. 6. Πολλοί από εμάς δεν είναι αντικειμενικοί γιατί υποστηρίζουν την επιλογή τους δίχως αύριο..... 7......8......9.....10...... νομίζω πως μπορώ να γράψω πολλά.....ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.. χαρειτε το κυνήγι χαρείτε την παρέα χαρείτε το οπλάκι σας και μην ασχολείστε τόσο πολύ. Θα μας διαβάσει κανένας από την beretta ή από την benelli ή δεν ξέρω και εγώ από πού και θα σκίσουν τά διπλωματα τους. Στο τέλος θα μας κάνουν πρόταση για να πηγαίνουμε να φτιάχνουμε όπλα και κάνες.
ο κόσμος, η φύση ειναι χαοτική. Το μυαλό του ανθρώπου μόνο μια δουλειά προσπαθεί να κάνει. Να βάλει τάξη στο χάος. Το κάνει με δυο τρόπους 1) κοινή λογική ( φιλοσοφία και ένα κομμάτι της η θρησκεία ) 2) πείραμα και απόδειξη (επιστήμη) .
Στις ακραίες πτυχές της κβαντικής θεωρίας , ένα οποιοδήποτε πράγμα όχι μόνο δεν έχει σταθερό σχήμα , ύλη , ταχύτητα ,μέχρι να παρατηρηθεί, αλλά πιθανά δεν υπάρχει καν . Σαν φιλοσοφική προέκταση αυτού φαίνεται ότι το σύμπαν - θεός έφτιαξε το ανθρώπινο μυαλό για να μπορέσει να υπάρξει ( να το παρατηρεί κάποιος για να υπάρχει )
ΥΓ θα μου πείτε , είναι σχετικό με το θέμα ; Μα στις 200 σελίδες ήταν όλα σχετικά 🙄🙄🙄🙄

Back