που το στηρίζεις αυτό? Ποιος κινδυνεύει εκτός από το πουλι.?ΔΕΝ πυροβολούμε θηράματα καθήμενα στα καλώδια μεταφοράς ρεύματος. ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
που το στηρίζεις αυτό? Ποιος κινδυνεύει εκτός από το πουλι.?ΔΕΝ πυροβολούμε θηράματα καθήμενα στα καλώδια μεταφοράς ρεύματος. ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Είχε βάλει καλής ποιότητας αλεύρι μέσα για αυτό7αρια στα 65 μέτρα?!???!!Αυτό μόνο με TSS γίνεται, όχι με μολύβι!!
Υπάρχει και η ποίο φθηνή λύση του επαναληπτικού Mossberg 835 ultimag. 12ga με αυλό 19,7 ή 0,775"το οποίο πρωτοβγηκε το 1988Πλακα εκανα Αλεκο, επειδη ειναι δεκαρι με τον αντιστοιχο αυλο που εχει να πηγαινα κοντρα στον αυλο της benelli al.
Κινδυνεύει να πληγωθεί το καλώδιο. Περσι αν θυμάμαι καλά σκοτώθηκε νεαρός στην Κρήτη που έριχνε σε γάμο και έκοψε το καλώδιο.που το στηρίζεις αυτό? Ποιος κινδυνεύει εκτός από το πουλι.?
Ναι ... μόνο που εκεί δεν έριχναν με λειόκαννα και ψιλά σκάγια !!!Κινδυνεύει να πληγωθεί το καλώδιο. Περσι αν θυμάμαι καλά σκοτώθηκε νεαρός στην Κρήτη που έριχνε σε γάμο και έκοψε το καλώδιο.
Φαντάζομαι κάνεις πλάκα....που το στηρίζεις αυτό? Ποιος κινδυνεύει εκτός από το πουλι.?
το λένε για να μην πυροβολούν πανω στις κολώνες που ειναι οι μονωτήρες και αλλα υλικά. Αν σε γραμμη που ειναι σαν συρματόσχοινο παθαιναν ζημια με ψιλα σκαγια (από 300 ισως 4-5 βρουν πάνω στο σύρμα) πάθαιναν ζημια τότε με το χιονι, τις αλλαγες θεμοκρασίας το καλοκαιρι και τους ανεμους θα έπρεπε να κοβονταν συνεχως. Αυτό βέβαια δεν σημαινει ότι θα έπρεπε να επιτρέπεται. Σιγουρα δεν πρέπει να τραυματίζουμε με κανενα τρόπο τα υλικά που έχουν μόνωσηΦαντάζομαι κάνεις πλάκα....
Σωστοτατος (αποψη μου)Και πέρα από τα αυτονόητα,δεν τουφεκάμε, καθιστά πουλιά.
Δεν θα διαφωνήσω στην προκειμένη περίπτωση αλλά και τα ψιλά σκάγια αν είναι στοχευμένα το κόβουν άνετα το καλώδιο. Το έχω δει και το λέω. Και αν δεν το κόψουν το πληγώνουν έτσι που με την έντονη υγρασία δημιουργείται βραχυκύκλωμα και βγαίνει η γραμμή εκτός.Ναι ... μόνο που εκεί δεν έριχναν με λειόκαννα και ψιλά σκάγια !!!
![]()
Έχεις άδικο το καλώδιο πληγώνεται και με τον αέρα, το χιόνι, την υγρασία και τις λοιπές συνθήκες θα δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι ανόητο να μείνουν άνθρωποι χωρίς ρευμα μια νύχτα του χειμώνα και να τρέχει ο τεχνίτης να αλλάξει το καλώδιο γιατί κάποιοι δεν έχουν με τι να παίξουν.το λένε για να μην πυροβολούν πανω στις κολώνες που ειναι οι μονωτήρες και αλλα υλικά. Αν σε γραμμη που ειναι σαν συρματόσχοινο παθαιναν ζημια με ψιλα σκαγια (από 300 ισως 4-5 βρουν πάνω στο σύρμα) πάθαιναν ζημια τότε με το χιονι, τις αλλαγες θεμοκρασίας το καλοκαιρι και τους ανεμους θα έπρεπε να κοβονταν συνεχως. Αυτό βέβαια δεν σημαινει ότι θα έπρεπε να επιτρέπεται. Σιγουρα δεν πρέπει να τραυματίζουμε με κανενα τρόπο τα υλικά που έχουν μόνωση.
Σωστος....Υπάρχει και η ποίο φθηνή λύση του επαναληπτικού Mossberg 835 ultimag. 12ga με αυλό 19,7 ή 0,775"το οποίο πρωτοβγηκε το 1988κόστος κάπου στα 500€. Το Remington sp-10 πάντα μου άρεσε αλλά τα φυσίγγια του είναι πραγματικά δυσεύρετα και πανάκριβα.
έτσι μπραβο δοσε πόνο. αν έγραφα τι εχο δει εγώ με 5ασταδιακα αλεβρομενα και η μπαλα και ρεμ1100 θα αρχινουσαν τα σχόλια η στερημενι μπενελακηδες.Είναι κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει όποιος έχει υπομονή μετράς 65 από ένα δένδρο που κάθονται τίποτε καρακάξες η αλλά κορακοειδη και με ένα καλό 7αρακι και φουλ αναμένεις ότι κάτσει ρίχνεις θα δεις ότι αν το πάρουν σκακια θα πέσει .Έχουν πέσει θηράματα όπως τρυγονες καθιστές σε καλώδια σε μεγαλύτερες αποστάσεις το σκάκι έχει την δύναμη να τα περάσει μέχρι φασα το θέμα είναι αν θα το βρεί .
Ούτε σε νερόΚαι πέρα από τα αυτονόητα,δεν τουφεκάμε, καθιστά πουλιά.
Αν έρθει μια φασα και κάτσει δίπλα σου διωξτην εγώ θα της αλλάξω τα πέταλα.Προσπαθω να είμαι sportsman αλλά μαλάκας δε θα γίνω μετά συνχωρησεως χωρίς παρεξήγηση.Ούτε σε νερό
ΚατάλαβαΑν έρθει μια φασα και κάτσει δίπλα σου διωξτην εγώ θα της αλλάξω τα πέταλα.Προσπαθω να είμαι sportsman αλλά μαλάκας δε θα γίνω μετά συνχωρησεως χωρίς παρεξήγηση.