Σκοτώνει όντως..Εδώ ένα καταπληκτικό όπλο που <<σκοτώνει>> .......
https://www.abc.net.au/news/2016-09-17/farmers-call-for-ban-of-imported-shotgun/7851508
Σκοτώνει όντως..Εδώ ένα καταπληκτικό όπλο που <<σκοτώνει>> .......
https://www.abc.net.au/news/2016-09-17/farmers-call-for-ban-of-imported-shotgun/7851508
Αυτό το ΜΚΕ που αναφέρεις είναι μάρκα πυρίτιδας ;οχι μπουφερ αλλ αβρωμαλεβρο 4αρια δεν πολυδουλευω 5αρια6αρια τοπολυ7αρια όχισκληρα ειναι α κριβά ότι σατσμες να βάλης τα παητρενο αμα εχης η μπάλα κι αλεβρωμενω 5ασταδιακό με διβασική για την ηγρασια ή ΜΚΕ καλοσεταπ και μαλακες σατσμες τις προστατεβεη τοαλεβρι και κοβουν μακριαμε σοστηκανη καιτσοκ παντα με 7αρια βαρεσα φασες στα 65και βαλε μέτρα παρταλια της εκ ανεημπαλα
Όπως και η <<μαλακία>> ή μη.To ηθικό και ανήθικο είναι τελείως υποκειμενικά.
Το μονο που δεν επικροτω είναι το κυνήγι στο καρτέρι της μπεκάτσες αν και το 98. % αν περάσει και ξέρουν ότι δε θα γίνει αντιληπτό θα της ρίξουν ,τώρα ωραίο είναι το γράψιμο αλλά το τι συμβαίνει εγώ δεν έχω μάθει να γίνομαι αρεστός στα αυτιά κανενός έχω μάθει να λέω ότι βλέπω και το τι πραγματικά συμβαίνει το οποίο είναι καθαρά θέμα παιδείας και φιλοσοφίας ζωής .Αλλά θα σου τονίσω για τη μπεκατσα συγκεκριμένα γιατί το να τουφεκισεις μια φασα ή ένα παπί καθιστό στο νερό που κιόλας μεγαλύτερο βαθμού δυσκολίας καταβολής ειδικά αν δεν είναι κοντά καθιστό διότι ντουφεκας το 1/4 του στόχου ενώ για τη φασα είναι ήδη πουλί που δύσκολα καταφέρνεις κοντινές τουφεκιες εξού και άνευ οριου.Μην αναφερθώ και σε άλλα δεν υπάρχει λόγος Δε βλέπω να κατηγορεί κάνεις τα κυνήγι της μπεκετσας σε βιντεάκια όμορφα δε λέω με σκύλους που ψάχνουν ένα χιλιόμετρο γύρω γύρω μην τυχόν είναι κάπου και δε τη βρω και gps επάνω και ντουφεκακι χωνί με φυσίγγι Χρυσή μπεκάτσα 38/40 σε λίγο και 50γρ θα φτάσουν αρκεί να τη βρω οποσδηποτε ανιχνεύοντας όλο το δάσος με 5σκυλους που δεν ξέρω καν που βρίσκονται την περισσότερη ώρα μόνο το στίγμα τους βλέπω και αν σηκωθεί θα της ρίξω 3χουφτες σκακια στα 10/15/20/25 μετρα βία γιατί πρέπει οποσδηποτε να τη σκοτώσω .Αυτό είναι ηθικό όπως και τα Μπίμπερ με τη φωνή Γερακίου σε Φέρμα ώστε να χέζεται από το φόβο της και να μην ποδαρωνει .Λοιπόν γι'αυτό σου λέω ότι όλα είναι υποκειμενικά και στο γραπτό λόγο η προφορικό είναι όλοι καλοί η πράξη τα χαλάει πάντα κάτι ανάλογο γίνετε και με την ψήφο κανείς δεν ψηφίζει ρε γαμωτο το κάθε νέο πρωθυπουργό .Το κυνήγι έχει άγραφους και γραμμένους νόμους.
Όσοι θέλουν να ονομάζονται κυνηγοί και όχι κρεατοσυλλέκτες οφείλουν καταρχήν να τους ξέρουν και να τους εφαρμόζουν.
Το κυνήγι επίσης δεν είναι σπορ, σε άλλες χώρες μπορεί να είναι.
Δεν διαφέρει σε τίποτα το να σκοτώνεις θηράματα στο μοναδικό νερό της περιοχής από το να τουφεκάς μπεκάτσες στο καρτέρι.
Το ηθικό και το ανήθικο είναι όντως υποκειμενικά αλλά το να μην δίνεις την ευκαιρία στο θήραμα να ξεφύγει είναι ανήθικο για έναν κυνηγό.
Για έναν που δεν έχει μεγάλη σχέση με το κυνήγι μπορεί να φαίνεται ότι ανήκει στην γκρίζα ζώνη ή στο εντάξει δεν τρέχει τίποτα αλλά δεν είναι έτσι.
Έχω δει κλείστρο να γίνετε έτσι live από ένα "ποιοτικό" almar...Εδώ ένα καταπληκτικό όπλο που <<σκοτώνει>> .......
καμμια σχεση ολα αυτα που λες.Δε βλέπω να κατηγορεί κάνεις τα κυνήγι της μπεκετσας σε βιντεάκια όμορφα δε λέω με σκύλους που ψάχνουν ένα χιλιόμετρο γύρω γύρω μην τυχόν είναι κάπου και δε τη βρω και gps επάνω και ντουφεκακι χωνί με φυσίγγι Χρυσή μπεκάτσα 38/40 σε λίγο και 50γρ θα φτάσουν αρκεί να τη βρω οποσδηποτε ανιχνεύοντας όλο το δάσος με 5σκυλους που δεν ξέρω καν που βρίσκονται την περισσότερη ώρα μόνο το στίγμα τους βλέπω και αν σηκωθεί θα της ρίξω 3χουφτες σκακια στα 10/15/20/25 μετρα βία γιατί πρέπει οποσδηποτε να τη σκοτώσω .Αυτό είναι ηθικό όπως και τα Μπίμπερ με τη φωνή Γερακίου σε Φέρμα ώστε να χέζεται από το φόβο της και να μην ποδαρωνει .Λοιπόν γι'αυτό σου λέω ότι όλα είναι υποκειμενικά και στο γραπτό λόγο η προφορικό είναι όλοι καλοί η πράξη τα χαλάει πάντα κάτι ανάλογο γίνετε και με την ψήφο κανείς δεν ψηφίζει ρε γαμωτο το κάθε νέο πρωθυπουργό .
Ότι και να γράψεις το να περιμένεις τα πουλιά στο μοναδικό νερό της περιοχής είναι κατακριτέο για εμένα.Το μονο που δεν επικροτω είναι το κυνήγι στο καρτέρι της μπεκάτσες αν και το 98. % αν περάσει και ξέρουν ότι δε θα γίνει αντιληπτό θα της ρίξουν ,τώρα ωραίο είναι το γράψιμο αλλά το τι συμβαίνει εγώ δεν έχω μάθει να γίνομαι αρεστός στα αυτιά κανενός έχω μάθει να λέω ότι βλέπω και το τι πραγματικά συμβαίνει το οποίο είναι καθαρά θέμα παιδείας και φιλοσοφίας ζωής .Αλλά θα σου τονίσω για τη μπεκατσα συγκεκριμένα γιατί το να τουφεκισεις μια φασα ή ένα παπί καθιστό στο νερό που κιόλας μεγαλύτερο βαθμού δυσκολίας καταβολής ειδικά αν δεν είναι κοντά καθιστό διότι ντουφεκας το 1/4 του στόχου ενώ για τη φασα είναι ήδη πουλί που δύσκολα καταφέρνεις κοντινές τουφεκιες εξού και άνευ οριου.Μην αναφερθώ και σε άλλα δεν υπάρχει λόγος Δε βλέπω να κατηγορεί κάνεις τα κυνήγι της μπεκετσας σε βιντεάκια όμορφα δε λέω με σκύλους που ψάχνουν ένα χιλιόμετρο γύρω γύρω μην τυχόν είναι κάπου και δε τη βρω και gps επάνω και ντουφεκακι χωνί με φυσίγγι Χρυσή μπεκάτσα 38/40 σε λίγο και 50γρ θα φτάσουν αρκεί να τη βρω οποσδηποτε ανιχνεύοντας όλο το δάσος με 5σκυλους που δεν ξέρω καν που βρίσκονται την περισσότερη ώρα μόνο το στίγμα τους βλέπω και αν σηκωθεί θα της ρίξω 3χουφτες σκακια στα 10/15/20/25 μετρα βία γιατί πρέπει οποσδηποτε να τη σκοτώσω .Αυτό είναι ηθικό όπως και τα Μπίμπερ με τη φωνή Γερακίου σε Φέρμα ώστε να χέζεται από το φόβο της και να μην ποδαρωνει .Λοιπόν γι'αυτό σου λέω ότι όλα είναι υποκειμενικά και στο γραπτό λόγο η προφορικό είναι όλοι καλοί η πράξη τα χαλάει πάντα κάτι ανάλογο γίνετε και με την ψήφο κανείς δεν ψηφίζει ρε γαμωτο το κάθε νέο πρωθυπουργό .
Σεβαστή η άποψη σου αλλά εξαρτάται για το θήραμα μιλάς και σε πιοα τοποθεσία γιατί συνάδελφε όταν το θήραμα είναι αποδημητικό και οι εμφανίσεις του ελάχιστες δεν είναι ίδια τα δεδομένα .Ίσως και να το κάνεις και κάποια φορά ,ελαφρυντικά υπάρχουν και στο φόνο να ξέρεις δεν είναι όλα ισιωμα Το τι κάνει ο κάθε ένας δεν σημαίνει ότι το γνωρίζει ο άλλος.Τωρα άσε εμένα να ξέρω τι κάνω και πράξει εσύ όπως νομίζεις ελπίζω να έχουν περάσει όπως εμένα σκυλιά όλων των ειδών από τα χέρια σου που κυνηγούσαν και χιλιόμετρο και που κυνηγούσαν και στα 30.Οποίος είναι μάγκας φιλαράκι έχει ένα σκυλάκι της τάξεως των 70/80 μέτρων το πολύ με ένα κουδουνάκι η και σκέτο και μας δείχνει τι μπεκάτσες βαράει με ένα κανονικό ντουφεκακι και με κανονικά φυσίγγια .Και μη πιάνεσαι για το μοναδικό νερό που περιμένεις το πουλί και κουραφέξαλα που κανείς δε σου είπε τέτοιο πράμα .Απλά ειπώθηκε ότι ντουφεκάω σε κάποιες περιπτώσεις και καθιστό θα τύχει και θα το κάνω ,Αλλά ντουφεκάω μπεκάτσες με κύλινδρο και 71 πόντους και κανονικό φυσίγγι και με σκύλο σκέτο που τον έλεγχο πάντα και αν δε τη πάρω χαμπάρι δε τη πήρα στο καλό εγώ δεν είναι κρεατοσυλλέκτης Ζαμάν φου αν θα πάρω η δε θα πάρω πουλί στη τελική δεν αρρωσταίνω γιατί δίνω μεγαλύτερη σημασία στις δικές μου ικανότητες και αντίληψη επάνω στον τρόπο του κυνηγιού παρά στα εργαλεία στον οπλο δίνω μόνο για τις μακρινές βολές που μου αρέσουν ιδιαίτερα .Προτιμώ να πάω εγώ το σκύλο και να τον απολαύσω Φέρμα πόντα παρά να γρεμοτσακιστώ στο τρέξιμο μόλις δω τη Φέρμα στο gps .Δεν κατηγορώ κάτι απλά τοποθέτηση σου κάνω γιατί βλέπω και θίχτεικες ο κάθε ένας κυνηγάς βάση επιτρεπόμενου τρόπου που καθορίζει η ρυθμιστική τα ηθικά ανήθικα είναι υποκειμενικά και καλό είναι ο κάθε ένας να τα κρατεί για τον εαυτό του γιατί αν στο αναλύσω παρακάτω μπορώ να σου βγάλω ανήθικη όλη την ζωή κάποιων και δεν υπάρχει λόγος ,.Επειδή έχω σκυλί όσο με θυμάμαι να ξέρεις αν δε το ξέρεις είναι ευκολότερο να εκπαιδεύσεις ένα σκυλί ανοιχτό αφού του επιτρέπεις να κινείται ανεξέλεγκτα βάση δικής του προσωπικής ευαισθησίας και αντίληψης στην μύτη και στο μυαλό παρά να το μάθεις χωρίς να χρειάζεται εντολή να μη υπερβαίνει κάποια μέτρα γιατι απλά πας αντίθετα στη φύση των περισσότερων ρατσών καθώς όλα τα σκυλιά η τάση τους είναι να κινούνται που θέλουν θέτοντας τάσης αφεντικού και όχι υπηρέτη του κυνηγού αφού είναι ζώα αγγέλης και είναι έμφυτη η τάση της αρχηγίας .Αυτά τα ολίγα περαιτέρω αναλύσεις δε χρειάζονται χάλασα και το θέμα να με συγχωρείτε .Μόνο τουρκικά εδώΌτι και να γράψεις το να περιμένεις τα πουλιά στο μοναδικό νερό της περιοχής είναι κατακριτέο για εμένα.
Για αυτό μιλούσαμε.
Και μην μου αναφέρεις τι κάνουν άλλοι για να δικαιολογήσεις δικές σου συμπεριφορές.
Ειδικά για την μπεκάτσα, φτιάξε σκυλιά και τρέξε να βρεις τα πουλιά και εσύ αν νομίζεις ότι είναι τόσο εύκολο, ακόμα και με gps.
Σεβαστή η άποψη σου αλλά δική σου.Το παληκαρισιο κυνήγι και οι έντιμες αναμετρήσεις με το θήραμα έχουν σταματήσει από τότε που μπήκε η τεχνολογία κάτι ανάλογο συμβαίνει με το ψάρεμα .Ο κάθε ένας έχει την οπτική του απλά εγώ δεν είμαι στην ενδιάμεση θέση ποτέ .καμμια σχεση ολα αυτα που λες.
Και αυτό να το μετακινήσεις moderatorΕφόσον την σήκωσες εσύ και εντός των χρονικών ορίων είσαι νόμιμος,θα μπορούσες να την καρπωθεί ς.
αφτο φιλοου ηνε προπαγανδα μιν τα πιστεβης εφκωλα αφτα. γνομη μουΕδώ ένα καταπληκτικό όπλο που <<σκοτώνει>> .......
μεταφιεσμενη δικτατουρα ηνε να ησε αντικεης ωμοφοβικως δηκε μουΠολιτική ορθότητα παντού.
Το στάδιο πριν τη δικτατορία ή ματεμφιεσμένη δικτατορία;
Προφανώς δεν μου το είπε κανείς εγώ ανέφερα το νερό ...Και μη πιάνεσαι για το μοναδικό νερό που περιμένεις το πουλί και κουραφέξαλα που κανείς δε σου είπε τέτοιο πράμα .
δεντην ξερης; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΚΕ;;;; κανένας;Αυτό το ΜΚΕ που αναφέρεις είναι μάρκα πυρίτιδας ;
Μήπως ήθελες να γράψεις ΝΙΚΕ άς πούμε - αυτή είναι πυρίτιδα γνωστή.
Την ΜΚΕ δεν την έχω ακούσει ποτέ - μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο τι εννοείς ;
Δεν ασχολούμαι με ιδιογόμωση και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα κι έτσι δεν ξέρω όλες τις πυρίτιδες που βγαίνουν και τους τύπους τους.δεντην ξερης; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΚΕ;;;; κανένας;
Σιγα μη δεν την ηξερες, και στα κινεζικα να την εγραφε, θα το'βρησκες.....
Λες να μου φεβγανε οι τουρκικές???