Εγώ πάντως πιο πολύ από τις δικές του αντιδράσεις πείθομαι ότι πρέπει να είναι και γαμω τα όπλα....Το troll θα την βγάλει λάδι;
Εγώ πάντως πιο πολύ από τις δικές του αντιδράσεις πείθομαι ότι πρέπει να είναι και γαμω τα όπλα....Το troll θα την βγάλει λάδι;
Καί συνεχίζοντας στο δια ταύτα που αφορά αυτό καθ'αυτό το όπλο σας ερωτώ εσας κ. διαχειριστά αλλά κι'όλους υπάρχουν άλλα όπλα που χάνουν τόσο πολύ σε περίπτωση μεταπώλησης ;(Δεν εξετάζω τους λόγους )Παλικάρια παρακαλώ πολύ να επανέλθουμε στο τοπικ που έχει να κάνει με τα τουρκικά όπλα.Καθε άποψη σεβαστην αρκεί να έχει να κάνει με το όπλο σαν όπλο,συνεχίζουμε!
Θα δεκτώ χάριν συζήτησης ότι ισχύει (που δεν ισχύει) αυτό που λέτε σ'αυτές τις μάρκες .Ξέρετε που είναι η διαφορά ;Σε ποιό όπλο δεν κάνουν τα μισά φτερά?686? 692? 525?..
Ισχύει. Γιατί οι τιμές που βλέπουμε στις αγγελίες είναι οι τιμές που ΘΕΛΟΥΝ να πουληθούν.αλλα δεν..Θα δεκτώ χάριν συζήτησης ότι ισχύει (που δεν ισχύει) αυτό που λέτε σ'αυτές τις μάρκες .Ξέρετε που είναι η διαφορά ;
Ότι σ'αυτές τις μάρκες έστω και δύσκολα θα βρείτε αγοραστή -πελάτη .
Κοίτα να μην γελάσουμε σε 1-2 χρόνια να παραμείνει στιβαρό σε αντίθεση με το πρωτότυπο του....Επωμισα το sporting εδώ με 76αρες κανες και το βρήκα πολύ στιβαρό όπλο με ρυθμιζόμενη σκανδάλη και κοντάκι και ξύλα πολύ καλύτερα από τα ακριβά λεγόμενα όπλα στα 850 ευρω
Δεν αμφιβαλωΚοίτα να μην γελάσουμε σε 1-2 χρόνια να παραμείνει στιβαρό σε αντίθεση με το πρωτότυπο του....
Λοιπόν επειδή κάποια πράγματα πρέπει να τίθενται όπως πρέπει κ επειδή φαίνεται ότι κατέχεις απο όπλα .Σε ποιό όπλο δεν κάνουν τα μισά φτερά?686? 692? 525?.. Και είναι πολλά "μισά" αυτά.
Υπάρχουν κάποια όπλα όπως το 682 που αναφέρεις που έχουν χτίσει όνομα αν και δεν θάπρεπε και κρατούν τιμή.Λοιπόν επειδή κάποια πράγματα πρέπει να τίθενται όπως πρέπει κ επειδή φαίνεται ότι κατέχεις απο όπλα .
Το 682 gold to γνωρίζεις ,έτος πρωτοεμφάνισης κ τιμή πώλησης τότε ;
Έτος 1995 με τιμή πώλησης 1600 ευρώ τότε .
Πρίν 2 μήνες το πούλησα σε ένα αλαλούμ τηλεφωνημάτων 10-15 καθημερινά απο ενδιαφερόμενους .Ποιά τιμή έπρεπε να πιάσει αυτό το όπλο το οποίο έριξε χιλιάδες φυσίγγια αλλά ήταν σε άριστη κατάσταση με service Beretta italy ??
Λοιπόν κλείνοντας θα πώ ότι όταν το Porche κάνει €80.000 το Scoda κάνει το πολύ €20.000 κι'όχι €40.000 .Υπάρχουν κάποια όπλα όπως το 682 που αναφέρεις που έχουν χτίσει όνομα αν και δεν θάπρεπε και κρατούν τιμή.
Θα συμφωνήσω.
Εχουμε και το παράδειγμα από την άλλη πλευρά του B-25.
Καλό θα ήταν να δούμε νεώτερα όπλα τι απαξίωση έχουν μετα από 2-3χρόνια,γιατί κάποιο μοντ 725 σε 15 πχ χρόνια δεν ξέρουμε αν έχει τόσο λίγη απαξίωση σαν πχ του gp σήμερα ή του 682..
Και κάτι άλλο.Το έχω ξαναπεί ότι το 686s με αφαιρούμενους ώμους δεν έχει να ζηλέψει τπτ από το 682 με τους απλούς αυλούς.
Εκει να δείς απαξίωση σε σύγκριση με το πολύ καλό αλλά και πολυδιαφημισμένο 682.
Υπάρχουν και οπλόφιλοι που δεν τα χορταίνουν.Τα όπλα τα αγοράζεται για να τα ξαναπουλήσετε ή για να πάτε κυνήγι ή σκοπευτήριο??![]()
Γιατί κλείνεις.Λοιπόν κλείνοντας θα πώ ότι όταν το Porche κάνει €80.000 το Scoda κάνει το πολύ €20.000 κι'όχι €40.000 .
Καί ο νοών νοείτο .
σιγουρα σε αυτο που λες εχεις δικιο....αλλά δεν θα αγοραζα κατι βαση μεταπωλητικής αξίας....αμα εμενα μου κανει για τωρα χεστηκα τι θα κάνει μετα απο 5 - 10 χρονια....σαμπως ξερω αν θα ειμαι εγω για να με νοιαζει ποσο θα κοστιζει το όπλο τότε??Υπάρχουν και οπλόφιλοι που δεν τα χορταίνουν.
Αυτό που έχω διαπιστώσει όμως και μάλιστα το έλεγα πέρσυ στο george s k και γελούσε είναι ότι όπως και στις γυναίκες,στα αυτοκίνητα,έτσι και στα όπλα, όταν τα "καβαλήσεις"κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα απομυθοποιούνται.
Πρεφαδορος πρεφαδορος?Το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι η ασφάλεια εκεί ειναι το θέμα. Και σε αυτό το θέμα δεν τους εμπιστεύομαι ακόμα τους γείτονες 100%.
Τώρα αν θα πιάσει 50% 60% όταν το πουλήσουμε δεν με απασχολεί έτσι και αλλιώς μέσα σόλο καπίκια είμαστε από τα χόμπι καλά να είμαστε να δουλεύουμε.