3 shogtuns domestic production, one of which is an imported Winchester sx3
ThanksGüzel komsu.
The "Trust" shotgun is a copy of winchester;I also have 3 other shogtuns
yes copy of maxus all parts fit together,"Güven" av tüfeği, winchester'ın bir kopyasıdır;
Και εμένα μου αρέσει.Το μόνο τουρκικό που έχω ζηλέψει είναι το τσρτσιλ 512ς πλάγιο ειλικρινά αν ήταν ιταλικό θα έκανε πάνω από 2000 για πλάκα.
A'nın çok çeşitli av tüfekleri ülkemizde üretilmekte ve çoğu yurt dışına ihraç edilmektedir. Eskiden ucuz ve basit av tüfekleri üretilirdi ama artık firmalar ciddi yatırımlar yaptılar.Gıpta olmak tek olmak Türk, Churchill'n yantlaml oln, altalyan stalıd i ıçlın ıçelin ğzel 2000n 2000z 2000
We Turks are very successful in copying, of course, a Benelli cannot be a Beretta in terms of quality, but it would be the best choice according to the unit price.[KULLANICI = 1645] @Ainos [/ KULLANICI]
Erdem Türk yapımı av tüfeklerinin orijinalleri ile aynı güvenilirliğe sahip olduğunu düşünüyor musunuz?
Sana soruyorum, çünkü Atina'da gördüğüm bir Türk atalet silahının bir kopyası, benelli pompalı tüfekler gibi aynı metal kaplamaya sahip değildi.
Bu belki bir çeşit mermi ile operasyonu etkiler, belki de etkilemez.
Size göre en güvenilir türk otomatik yüklemeli av tüfeği markası hangisidir?
Lütfen bazı silahlardan ve ülkenizdeki maliyetinden bahsedin.
Very good price1 Euro= 10,72 TL
Πολύ ωραίο όπλο.Αν και δεν είμαι φαν της αγοράς των συγκεκριμένων όπλων κάποια όπλα όντως τραβάνε το ενδιαφέρον για πολλούς λόγους και βάζουν σε σκέψεις ακόμη και τον πιο περίεργο.Εχω αναφέρει κάπου ότι έχω ζηλέψει μόνο ένα τουρκικό όπλο το οποίο είναι το Τσώρτσιλ 512ς .Για όσους δεν το ξέρουν 62 εκ κανες ρίγα όχι Τσώρτσιλ εναλλασσόμενα τσοκ μόνη μηχανική σκανδάλη με επιλογέα ατσάλινη βάση πλαγιοκανο με 2700 βάρος.Και μαγκουμ που είναιαχρειαστο και κακώς βγήκε άποψη μου σε μαγκουμ .Τιμή κοντά στα 800 .Αν ήταν από άλλη χώρα πόσο θα κόστιζε και γιατί δεν βρίσκω κάποιο άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά και το ψάχνω αρκετό καιρό τώρα επειδή έχω σκαλωσει με αυτό το πλάγιο καθαρά για κυνήγια Φέρμας .Που έχει πάει η ευρωπαϊκή τεχνογνωσία και δεν υπάρχει δικανο ελαφρύ ατσαλένιο και σπανίζει η μηχανική σκανδάλη στα όπλα της σειράς ?
Αν και το πιο γλυκο κανταιφι που εχω δοκιμασει ειναι ενα Θεσσαλονικιωτικο!Υπαρχουν τοσες επιλογες οπλων που αδιαφορω τελειως για τα τουρκικα.
Θα θελα να δοκιμασω ομως κανενα τουρκικο γλυκο, μπακλαβα, κανταιφι!!