Τουρκικά όπλα

Είναι άξιο απορίας πως μπορούμε να τα ακουμπάμε στους Τούρκους.Εδω σε μας πολλοί πάνε στα κατεχόμενα για βενζίνες και όχι μόνο.Δυστυχως γι'αυτό φροντίζει η κυβέρνηση που δεν ρίχνει το κόστος λόγω φορολογίας έτσι ώστε να το αποτρέψει.Οσοι έρθετε καμιά φορά στην Κύπρο ελάτε στη Λευκωσία να δείτε στην είσοδο της πόλης το μεγαλύτερο έκτρωμα που δεν είναι άλλο από την σημαία του ψευδοκράτους που βρίσκεται στον Πενταδάκτυλο που είναι εκεί για να μας θυμίζει ποιους έχουμε απέναντι μας.

Όποιος κι αν μπει με το σύστημα και την κοινωνία που επικρατεί μιά απ τα ίδια θα είναι, μην ελπίζεται σε ιδεολογίες και πρόσωπα.
Όταν αλλάξουμε εμείς, θα αλλάξουν κι αυτοί. Όποιος και να είναι πάνω, αν δει συσπειρωμένη κοινωνία, σεβασμό στον διπλανό μας, θέσεις αναπήρων στους ανάπηρους- μπάρες επίσης, σειρά στο φανάρι, σκουπίδια στους κάδους, πεζοδρόμια στους πεζούς, παιδιά που δεν κανιβαλίζουν σχολεία, σεβασμό σε φύση και θάλασσα και άλλα πολλά που δεν περιγράφονται έτσι απλά...
Όποιος πολιτικός αρχηγός δει κάτι τέτοιο, εκεί ναι θα τρομάξει πραγματικά
Υπέροχα όλα αυτά που λες φίλε μου, αλλά αν μας πήρε 200 χρόνια ελεύθεροι να φτάσουμε σ΄αυτή τη κατάντια που πολύ σωστά περιγράφεις, σκέψου πόσα θα χρειαστούν για να την αποβάλλουμε.
Αυτούς που περιγράφεις παραπάνω έχουν ίδια δύναμη ψήφου με τους (δυστυχώς) λιγότερους που δεν είναι έτσι.
Και ποιος θα βοηθήσει να αντιστραφεί το κλίμα; Oι ανύπαρκτες οικογένειες, τα σχολεία, το διαδίκτυο, ο δυτικός μιμητισμός, ο ξιπασμός, η απανταχού διαφθορά;
Οι πολιτικοί βρίσκουν και κάνουν. Επαγγελματίες είναι, πολλοί δεν έχουν ούτε ένα ένσημο.....

Σωστος ο φιλος απο πανω, ας συνεχισουμε στο κυριως θεμα.
Εμενα προσωπικα με απετρεψε το ποστ ενος φιλου εδω για να μην αγορασω τελικα την Stoeger.
Ανελυε σε ενα βιντεακι ο αμερικανος την λεπτομερεια που κανει τη διαφορα.

(Αν κι εγω δεν εχω δει ποτε την Stoeger να κολλαει)
Ενω και η Benelli (M2) και η Stoeger (M3K) ειναι μαζικης παραγωγης και οχι χειροποιητες κατασκευες, δεν μπορω να δεχτω το γεγονος
στην χειροτερη ποιοτητα που επηρεαζει την λειτουργια.
Κυριοι υπαιτιοι ο εξωλκεας και το ελατηριο του.
Δειτε διαφορα στην ποιοτητα, στην Benelli μυτερο σαν ξυραφι για να αρπαζει τον καλυκα και στην Stoeger ακατεργαστος με αποτελεσμα πολλες φορες (λεει) να μην αρπαζει το φυσιγγι σωστα.
Επίσης στο ελατηριο δεν φαινεται στις φωτο, αλλα στο βιντεο, της Benelli μοιαζει με ελατηριο χαμηλωματος αυτοκινητου και της Stoeger απο φθηνό στυλό.
Το αστειο ειναι οτι ειναι εναλλαξιμα.
Δλδ. με ενα μικρο κοστος βαζεις της Benelli στην Stoeger, αλλα και παλι, η αμφιβολια και για υπολοιπα θεματα ριζωσε μεσα μου 😅

View attachment 95428

View attachment 95429

View attachment 95430
View attachment 95431
View attachment 95432
Από όλους εμάς που γράψαμε σ΄αυτή την ενότητα, η δική σου ( κατά τη ταπεινή μου γνώμη ) είναι η καλύτερη ανάρτηση. Απόλυτα εντός θέματος.
Το θέμα είναι "Τουρκικά όπλα", απλά δόθηκαν εθνικές διαστάσεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΕΣ, αλλά για άλλη ενότητα.

Το οτι ειναι ολα εδω στη χωρα μας στραβα και αναποδα δεν σημαινει οτι θα καταπιουμε αμασητο το οτι τα τουρκικα οπλα ειναι ΧΩΡΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ.
Να μιλουσαμε για τουρκικο μπακλαβα, θα ελεγα ας παει στα κομματια, ας τον φαμε 😆

Last edited:
Το οτι ειναι ολα εδω στη χωρα μας στραβα και αναποδα δεν σημαινει οτι θα καταπιουμε αμασητο το οτι τα τουρκικα οπλα ειναι χωρις ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ.
Να μιλουσαμε για τουρκικο μπακλαβα, θα ελεγα ας παει στα κομματια, ας τον φαμε 😆
Και άν βάζουν κατσαριδοζουμο ;;

ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ το εχουμε πει εκατο φορες...
Μη συγκρινουμε πατατες με μαρουλια. δεν βγαζει καπου.
Στην Αμερικη αν γινει ατυχημα και φταις σε πηδ@νε και στην Τουρκια πεφτουν οι πολυκατοικιες γιατι δεν εχουν σιδερα στα μπετα και δεν κουνιεται φυλλο γιατι κατασκευαστης ειναι ο κουμπαρος του προεδρου.
Ας αφησουμε τις δικαιολογιες, προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.

Στην Αμερικη αν γινει ατυχημα και φταις σε πηδ@νε και στην Τουρκια πεφτουν οι πολυκατοικιες γιατι δεν εχουν σιδερα στα μπετα και δεν κουνιεται φυλλο γιατι κατασκευαστης ειναι ο κουμπαρος του προεδρου.
Οτι πεις...

Παναγιώτη στην Αμερική όπως λες! Στην Ελλάδα έχεις δει καμία αποζημίωση ή χρήση εγγύησης στα αμερικανικά όπλα; Όπως και σε πολλά άλλα σου βγάζουν το λάδι της περισσότερες φορές. Επίσης έχεις πάει τελευταία στην Τουρκία καλύτερα μην πας γιατί θα κλάψεις όχι για αυτούς αλλά για μας θα σε πιάσει στεναχώρια για το ποσο πίσω είμαστε εμείς δυστυχώς. Σήμερα πάλι μιλούσα με τον φίλο μου το ίδιο πράγμα μου έλεγε εργοστάσια και ναυπιγοκατασκευαστικη ζώνη 20 ναυπηγεία στην σειρά και εδώ ο ιδιώτης που πήρε τα ναυπηγεία σκαραμαγκα δεν μπορεί να τα δουλέψει γιατί τον σταματάει ο δήμος χαϊδαριου γιατί έχει δικαιώματα και αυτός. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μας φταίνε οι Τούρκοι εμείς φταίμε για την κατάντια μας. Και τα τουρκικά όπλα έχουν φτάσει σε καλό επίπεδο όχι σαν τα ιταλικά αλλά σε μια δεκαετία τα χτυπάνε στα ίσια.

Πάτησα love όχι γιατί χάρηκα με αυτό..
Γιατι αυτός οι αυτοί που αγόρασαν τέτοια όπλα μπορεί να τους βγήκε η ψυχή στην δουλειά για να τα αγοράσουν....
Να ήταν μεροκαματιάρηδες που πληρωνουν ακριβά τα παθη τους....

Όταν ομως εχω δεχθεί το bulling της ζωής μου(σε φόρουμ κ εκτός)εξαιτίας της τρέλας μου με τα Baikal κ μάλιστα από άτομα τα οποια οχι μόνο δεν έχουν πιασει τέτοιο οπλο στα χέρια τους αλλά κρίνουν κ κατακρίνουν ένα όπλο μόνο από την χρηματική του αξία, τα σκαλισματα του κ τα ωραία ξυλα του.....
Δεν γινόταν να μην το αφήσω ασχολίαστο...

Εγώ τα ελεγα καποτε γιατί ορισμένοι νόμιζαν πως επειδή αντιπαθώ τα ποζε κ βολευομαι με φθηνά όπλα δεν ακουω τι συμβαίνει.....
"Για να ακουσω πως όσα δεν φτάνει η αλεπου τα κανει κρεμαστάρια..."
καλημερα,τα baikal τα μετα Σοβιετικης Ενωσης ειναι εφαμυλλα των baikal της Σοβιετικης Ενωσης?Δηλαδη αξιζει να αγορασει καποιος?

καλημερα,τα baikal τα μετα Σοβιετικης Ενωσης ειναι εφαμυλλα των baikal της Σοβιετικης Ενωσης?Δηλαδη αξιζει να αγορασει καποιος?
Εφαμυλλα και σε κάποια σημεία καλύτερα,όπως ξύλα, αυλοί 18.4 τσοκακια κλπ.

Ναι, και καλύτερα, στα ποζέ τουλάχιστον που είχα και των δύο εποχών.

Ναι σίγουρα αξίζει...
Το αν θα επιλεγεί Σοβιετικό η Ρωσικό όπλο έχει να κάνει με το τι αρέσει καλύτερα στον καθένα μιάς κ δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά σε όλα τα σημεία....

Εμένα πχ τα Σοβιετικά μου αρέσουν περισσότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι..

Ναι σίγουρα αξίζει...
Το αν θα επιλεγεί Σοβιετικό η Ρωσικό όπλο έχει να κάνει με το τι αρέσει καλύτερα στον καθένα μιάς κ δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά σε όλα τα σημεία....

Εμένα πχ τα Σοβιετικά μου αρέσουν περισσότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι..
18.2 με μια καλή επιμήκηνσή κώνου έφτιαξες beteta gray srone.

18.2 με μια καλή επιμήκηνσή κώνου έφτιαξες beteta gray srone.
Φίλε Γιάννη μακριά από εμένα κ ας είναι και 6 πόντοι (ο κώνος)....😂😂😂

Δεν ψάχνω να βρω την καλυτερη κάννη του κόσμου κ αν κάποιος την έχει βρει να μου το πει να το γνωριζω, αλλά να είναι σίγουρος για αυτό...
....Μην μετά από κανα μηνα δοκιμάσει άλλο όπλο κ αλλάξει γνωμη.......

Ουτε κ αναζητώ μεσουράνιες καταβολές θηραμάτων.....

Από πιτσιρικας κυνηγώ με τα ίδια όπλα κ δεν έχω σκοπό ουτε να τα "πειραξω" ουτε να τα αλλάξω....
Δεν θέλω τίποτα παραπάνω...
Το μόνο που ζητάω κ ευχομαι είναι να μπορέσει να κρατηθεί το κυνήγι μας γιατί ολοένα κ χάνεται κ δεν το λέω από θηραματικής άποψης....

Φίλε Γιάννη μακριά από εμένα κ ας είναι και 6 πόντοι (ο κώνος)....😂😂😂

Δεν ψάχνω να βρω την καλυτερη κάννη του κόσμου κ αν κάποιος την έχει βρει να μου το πει να το γνωριζω, αλλά να είναι σίγουρος για αυτό...
....Μην μετά από κανα μηνα δοκιμάσει άλλο όπλο κ αλλάξει γνωμη.......

Ουτε κ αναζητώ μεσουράνιες καταβολές θηραμάτων.....

Από πιτσιρικας κυνηγώ με τα ίδια όπλα κ δεν έχω σκοπό ουτε να τα "πειραξω" ουτε να τα αλλάξω....
Δεν θέλω τίποτα παραπάνω...
Το μόνο που ζητάω κ ευχομαι είναι να μπορέσει να κρατηθεί το κυνήγι μας γιατί ολοένα κ χάνεται κ δεν το λέω από θηραματικής άποψης....
Φίλε το πρώτιστο είναι να είμαστε καλά ,το δεύτερο να επιβιώνουμε με αξιοπρέπεια , το τρίτο να μπορούμε όντως να κάνομε το κέφι μας οποίο και αν είναι αυτό στη συγκεκριμένη το κυνήγι μας ή το ψάρεμα μας γιατί είναι και μέσα στον τρόπο ζωής μας ορισμένων ,το τέταρτο να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο (δηλ μια καλή κανη να μας συντροφεύει).,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

Last edited:
Back