Πάτησα love όχι γιατί χάρηκα με αυτό..
Γιατι αυτός οι αυτοί που αγόρασαν τέτοια όπλα μπορεί να τους βγήκε η ψυχή στην δουλειά για να τα αγοράσουν....
Να ήταν μεροκαματιάρηδες που πληρωνουν ακριβά τα παθη τους....
Όταν ομως εχω δεχθεί το bulling της ζωής μου(σε φόρουμ κ εκτός)εξαιτίας της τρέλας μου με τα Baikal κ μάλιστα από άτομα τα οποια οχι μόνο δεν έχουν πιασει τέτοιο οπλο στα χέρια τους αλλά κρίνουν κ κατακρίνουν ένα όπλο μόνο από την χρηματική του αξία, τα σκαλισματα του κ τα ωραία ξυλα του.....
Δεν γινόταν να μην το αφήσω ασχολίαστο...
Εγώ τα ελεγα καποτε γιατί ορισμένοι νόμιζαν πως επειδή αντιπαθώ τα ποζε κ βολευομαι με φθηνά όπλα δεν ακουω τι συμβαίνει.....
"Για να ακουσω πως όσα δεν φτάνει η αλεπου τα κανει κρεμαστάρια..."
Τάσο,για να φτάσει ένα όπλο η προϊόν,γενικότερα,να πωλείται σε πολλαπλάσια τιμή ενός άλλου ομοίου σημαίνει ότι σε κάποια η πολλά σημεία είναι κατά πολύ καλύτερο του άλλου.
Σε υλικά,σε σχεδιασμό,σε εργατοώρες...
Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι το φθηνότερο δεν θα είναι χρηστικό,δεν θα κάνει την δουλειά του.
Εκεί που θα διαφέρει, ενδεχομένως,είναι η διάρκεια "ζωής" η λειτουργία,η εργονομία,η αισθητική,οι οποίες ζημιές μπορεί να παρουσιάσεικαι πάει λέγοντας...
Όπως λέμε"άλλο το γαϊδούρι κι άλλο το μουλάρι"!
Αυτό όμως από μόνο του δεν συνεπάγεται ότι το "γαϊδούρι"είναι για γκρέμισμα!
Η πιο σίγουρη κρίση για ΕΜΑΣ είναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μας.
Και εννοείται ότι η κρίση μας αφορά ΑΥΤΟ που κατέχουμε κι όχι κάποιο όμοιο που κατέχει κάποιος άλλος.
Άλλο αυτό κι άλλο το "άκουσα","μου είπαν","είπε ο τάδε στον τάδε"...
Το νήμα που συζητάμε έχει γίνει σήριαλ και οι περισσότερες κουβέντες αφορούν την χώρα παραγωγής και την άρνηση μας να αγοράσουμε προϊόντα από αυτήν.
Σεβαστό!!!
Οι λόγοι για να αγοράσουμε κάτι είναι και θα είναι προσωπικοί.
Υπάρχει η κριτική του προϊόντος αυτή καθαυτή,υπάρχει και η άρνηση απόκτησης του προϊόντος επειδή είναι κατασκευασμένο σε συγκεκριμένη χώρα.
Προφανώς είναι άλλο φαι το ένα κι άλλο φαι το άλλο.