Μόνο κατανομή είχε αντιπαραβάλλει.Είχε κάνει ο γκουρού.
Μονοκανο βαικαλ, ίδια κατανομή και διάτρηση με perazzi.
Μόνο κατανομή είχε αντιπαραβάλλει.Είχε κάνει ο γκουρού.
Σωστό.Μόνο κατανομή είχε αντιπαραβάλλει.
Γιαννη μου sory δεν μπορεσα να διαβασω ολο αυτο το κατεβατο.Δεν έχουν περάσει τράπεζα δοκιμών ούτε τα αμερικανικά, θέλεις να κάτσεις καμία ιταλική δίπλα σε v3 μη το κάνεις θα στεναχωρηθείς...
Γιάννη να γελάσω τώρα η μετά αν λέμε για το ίδιο μια τουφεκιά επιφανειακά κοιτάξτε ίδια φένεται αν είναι έτσι οι γκουρού των όπλων κάτι σκοπευτές κυνηγοί που δοκιμάζουν ότι υπάρχει και έχουν και τις ικανότητες και τις δυνατότητες τι είναι θεοί .Έχουμε πήξει από τους γκουρού σε τούτη τη χώρα ,σα τους γκουρού τους ξένους που όλα έχουν βρεθεί και δοκιμαστεί εδώ και 100 χρόνια και τελείωσε η εξέλιξη από βλητικής άποψης του λειόκανου ,το υποστήριζαν και κάποιο που έχουν διωχθεί από το φόρουμ.Είχε κάνει ο γκουρού.
Και αυτή λάθος εκτίμηση ήτανΜόνο κατανομή είχε αντιπαραβάλλει.
Αυτοί που την έχουν δοκιμάσει η την έχουν στην κατοχή τους δεν νιώθουν την ανάγκη να την βάλουν σε αγγελίαΣτην πραγματικη πραγματικοτητα τωρα και στην ρεαλιστικη ρεαλιστικοτητα...οσοι πηραν Rem την πουλησαν αρον αρον μετα βαιων και κλαδων και οσοι εβαλαν αγγελια να πουλησουν τουρκικο δεν βρισκεται αγοραστης ουτε τα εξοδα των χαρτιων να δωσει.
Και οσοι τα υποστηριζετε δεν βλεπω να τρεχετε να τα αγορασετε....μενετε στα λογια και περιμενετε να πεσουν οι αλλοι στην λουμπα.
Εβαλαν αγγελια και καταλαβαν οτι ¨ους ο αλαχ συνεζευξεν, ανθρωπος μη χωριζετω ¨Αυτοί που την έχουν δοκιμάσει η την έχουν στην κατοχή τους δεν νιώθουν την ανάγκη να την βάλουν σε αγγελία
Αν δεν αλλάζεις αυτοκίνητα σαν τα πουκαμισα το ίδιο και τα όπλα τι σε νοιάζει;Έχει να κάνει με το κριτήριο του κάθε ενός .Το ποιο ασφαλή αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή μετά από δοκιμασίες αστέρια ανά αυτοκίνητα είναι η volvo αν θυμάμαι καλά οποίος το πάρει το παντρεύεται και ξέχνα την μεταπωλητική αξία όπως ήταν και η Saab.Δυστυχώς περίεργα πράγματα .
Εγώ μασέρ ΤαϊλάνδοςΣε άλλη ζωή έμπορος όπλων, όπλο διορθωτής και κατασκευαστής φυσιγγίων θα γίνω.
Κάτι ξέρεις και το κρύβειςΕγώ μασέρ Ταϊλάνδος
Ε καλά μην συγκρίνουμε Κορεάτες με Τούρκους όμως , ιεροσυλίαΚάποτε εμφανίζετε ως δια μαγείας ένα αυτοκίνητο ευτυχώς όχι τουρκικό το Hyundai φθηνό το πήραν κάποιοι που ήξερα κάποιοι γελούσαν και τώρα γελάει όλος ο πλανήτης με αυτούς που γελούσαν στη αρχή γιατί έχει κατακλύσει τους δρόμους η Hyundai.Ευτυχώς που δεν είναι τουρκικό ξαναλέω ,Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τη Samsung αν θυμάμαι το 1992 πάει ένα ξάδελφος στη γειτονιά σε ένα μαγαζί με ηλεκτρικά και του δίνει μια τηλεόραση Samsung εμείς είχαμε nordende,filips και του λέγαμε τι ναι αυτή μαλακά σε έπιασε και τώρα ?.Ευτυχώς που δεν είναι τουρκική και αυτή, ξαναλέω .Προσέξτε μόνο γιατί σε βάθος χρόνου έτσι όπως εξελίσσετε η οικονομία ή οι beneli και οι beteta θα πρέπει φτάσουν στο 1000 βαριά βαριά αλλιώς σε μερικά χρόνια κάποιοι θα λουστούν αυτά που κοροϊδεύουν ,το μόνο στενάχωρο είναι ότι τα νέα αντίγραφα θα είναι τουρκικά που θα κατακλύσουν την αγορά.
Πίστεψέ με σε λίγο καιρό θα διδάσκουν οι Κινέζοι .Η τεχνολογία δεν διδάσκετε αγοράζετε .Σκέψου για πόσα χρόνια πίσω μιλάω τότε τι δίδασκαν ? Μετά καταλάβαμε ότι διδάσκουν όντως.Ε καλά μην συγκρίνουμε Κορεάτες με Τούρκους όμως , ιεροσυλία
Οι πρώτοι διδάσκουν τεχνολογία παγκοσμίως
Είσαι τυχερός, πολύ τυχερόςΠαιδιά μη νομίζετε ότι δεν έχω καταλήξει σε όπλο έχω αλλά απλά δεν υπάρχει,αν πιάσω το τζόκερ θα το παραγγείλω όμως σε όποιον μπορεί να το φτιάξει .Μηχανισμό benelli,ανάκρουση browning,κανη v3 Remington 71 εκ, πάπια σφηνοειδούς σχήματος τύπου Merkel κοντάκι ρυθμιζόμενο πλήρως και σκανδάλη 1.5 kg ,με βάρος όλα αυτά στα 3200 χωρίς ίχνος πλαστικού και αλουμινίου στα βασικά εξαρτήματα που τα θέλω από ανοξείδωτο ατσάλι με βαφή carakote το όπλο .Και αποκλειστικά 3 σφαιρο ...Δέχομαι και τώρα προσφορές αν υπάρχει κατασκευαστής θα πουλήσω ούτως η άλλως το τζιπάκι και κάνα ντουφέκι να μου το φτιάξει το εργαλείο.