Τουρκικά όπλα

.Η λογική όλοι είναι ίδιοι και τίποτε δεν αλλάζει δεν είναι λογική , είναι απλά μια πλάνη που διαιωνίζεται από συγκεκριμένους κύκλους και δυστυχώς ηχεί καλά στα αυτιά των πολλών ανόητων και άσχημα στων λίγων δυστυχώς που βλέπουν δάση και όχι δέντρα
συμφωνω απόλυτα, κράτα την ελπίδα αλλά μια ενσταση. ΔΕΝ νομίζω να χουμε ελευθερωθεί ποτέ..... καλημέρα

Τι σχέση έχουν οι Γερμανοί, οι Ιταλοί και οι Βούλγαροι με το γεγονός ότι ενώ μπορείς να αγοράσεις οποίο τουφέκι γουστάρεις από οποιαδήποτε χώρα παράγει και σφραγίζει , εσύ θες να πάρεις τουρκικό ,ασφραγιστο με μπουργκα και φαρμακερη κανη και στραβοβιδωμενα τσοκ;
Το παίρνεις, με γεια σου και χαρά σου αλλά μη προσπαθείς να το κάνεις αυτό κανονικότητα.
Και αν μπορείς πούλησε το μετά , να δούμε την παντρεύτηκες η όχι την νύφη με την μπουργκα...

Τι σχέση έχουν οι Γερμανοί, οι Ιταλοί και οι Βούλγαροι με το γεγονός ότι ενώ μπορείς να αγοράσεις οποίο τουφέκι γουστάρεις από οποιαδήποτε χώρα παράγει και σφραγίζει , εσύ θες να πάρεις τουρκικό ,ασφραγιστο με μπουργκα και φαρμακερη κανη και στραβοβιδωμενα τσοκ;
Το παίρνεις, με γεια σου και χαρά σου αλλά μη προσπαθείς να το κάνεις αυτό κανονικότητα.
Και αν μπορείς πούλησε το μετά , να δούμε την παντρεύτηκες η όχι την νύφη με την μπουργκα...
Νομίζω μεγάλη σχέση έχει το βιοτικό επιπεδο. Αν μπορείς να πάρεις οπλο με 2000 δεν θα επιλέξεις τουρκικό με 499. Αλλες πωλήσεις έχουν στη Γερμανία και άλλες στη Ρωσία. Αλλο να παίρνεις 400 ε το μηνα και άλλο 4500!!!!

Λόγο τιμής κοιτάζει ο κόσμος τούρκικα, γιατί να το πουλήσεις για να πιάσεις 200-300€ στην καλύτερη ; άστο για δεύτερο-τρίτο. Για στραβοκομενα τσοκ συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες,έλεγχος πριν την συμπλήρωση της αδειας αγοράς ολου του οπλου,εμένα πάντως είναι απολύτως ομοκεντρα και πολύ καλές βλητικά κάννες.

Πως δεν έχουν σχέση όλοι αυτοί...
Γιατι όσοι αντιπαθούν τα Τουρκικα το πάνε πατριωτικά το θέμα....
Αν έγραφαν το κλασσικό made in Italy μια χαρά θα τα κοιταζαν...

Τι μπορεί να αγοράσει ο καθένας κ τι όχι κ πως μπορει να σκέφτεται μόνο αυτός το ξέρει...
Ένα παραδειγμα...
Ο τάδε δεν γουστάρει τα μεταχειρισμενα όπλα κ δεν φτάνει να αγοράσει μια πχ καινουργια beretta, γιατί να μην κοιτάξει την stoeger που πισω απο αυτή υπάρχει η beretta κ είναι αξιόπιστο κ δοκιμασμένο όπλο με σαφώς πολυ χαμηλότερη τιμη....

Άλλος έχει αρκετά όπλα κ επειδή είναι λατρεις των οπλων γουστάρει κ 1-2 τουρκικα...
Άλλος το θέλει σαν εφεδρικό κ.ο.κ.....

Η μη υπαρξη σφραγιδων σε χωρες όπως είναι η Τουρκία, η Αμερική, η Βραζιλία κλπ εμένα δεν μου λέει τίποτα ως προς την ασφάλεια του χρήστη εφόσον χρησιμοποιεί τα κατάλληλα πυρομαχικα...

Ατέλειες κ δυσλειτουργίες έχουν υπάρξει κ σε πολυ ακριβότερα οπλα βγαλμενα μέσα από..φημισμένα εργοστασια...
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να επιβάλλει στον άλλο να παρει τουρκικο η οποιο άλλο όπλο....

Όλα πουλιούνται κ ολα αγοράζονται...

Συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι, έχει με 300-400-500 ευρώ μεταχειρισμένα έτη φωτός μπροστά απ τα γαλιά
Ότι τραβάει η ψυχή σου έχει.
Αλλά όποιος θέλει να παντρευτεί το παλιοσίδερο, τί να κάνουμε τώρα ...βίον ανθοσπαρτον!

Συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι, έχει με 300-400-500 ευρώ μεταχειρισμένα έτη φωτός μπροστά απ τα γαλιά
Δεν θέλει να πάρει μεταχειρισμένο, τα τούρκικα για τις χώρες που έχουν τράπεζα σφραγιζονται .Στην Αμερική και σε άλλες χώρες οι κάτοχοι είναι ευχαριστημένοι.

Νομίζω πως έχουμε ξεφυγει αρκετά κ κάνουμε σαν μικρά παιδιά ενώ είμαστε μεγάλα....

Θα το πω τελευταία φορά κ αν πιασει έπιασε...
Μου είναι απόλυτη σεβαστή η άποψη του οποιοδήποτε αντιπαθεί τα Τουρκικα οσο δεν παει άλλο..
Αυτό ειναι δικαιωμα του κ δεν του βάζει κανείς το μαχαίρι στον λαιμό για να τον αναγκάσει να το αγοράσει.....

Για τον Θεο, μην κράζετε τον κάθε συνάδελφο (που μπορεί αργότερα να είναι κ ο καλύτερος σας φίλος ή συγγενείς σας) κ μην τον στήνετε στον τοίχο για αυτή του την επιλογή....

Και αφου ειστε απόλυτα σίγουροι κ πεπεισμένοι ότι τα τουρκικά δεν θα αντέξουν κ θα βγάλουν βλάβες θα σας το πω κ αλλιώς....
Εγώ γουστάρω να παρω ενα όπλο που θα μου βγει ερείπιο, δεν επιβαρυνω κανέναν κ δεν προκειται να του ζητήσω δανεικά για να το φτιάξω....

... κ κάνουμε σαν μικρά παιδιά ενώ είμαστε μεγάλα....
Προσωπικα , δεν θεωρω οτι κανω σαν μικρο παιδι και ουτε με νοιαζει τι κανουν οι υπολοιποι.
Λεω την αποψη μου καθαρα - ξεκαθαρα την τεκμηριωνω και αυτο ειναι ολο.
Οποιοσδηποτε μπορει να αγορασει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ , και ευχομαι ΜΕ ΥΓΕΙΑ .
Εργαλειο απο το λιντλ θελει ? με γεια του και χαρα του!
Αλλα, το parkside δεν θα το βαφτιζει Hilti . 😆

Παρε, και κανε μας παρουσιαση να μας πεσουν τα σαγονια.
Έχει πάρει γνωστός και ρίχνει σαγόνια όντως .Όσον αφορά ξέρεις εγώ γράφω αλλά δεν παρουσιάζω σπάνια κιόλας φωτογραφίζω το έχω κάνει κάποιες φορές για κάποιους πονηρήδηδες που αναφέρανε ότι μάλλον δε κυνηγάω κιόλας όταν δεν τους αρέσουν τα γραφόμενα .Τώρα από εκεί και πέρα ο κάθε ένας είναι ελεύθερος στις επιλογές του αλλά καλό είναι οι απόψεις του καθενός να στηρίζονται σε υπαρκτά πράγματα και όχι σε υποψίες ,ακούσματα κτλ.
Ρίχνουν αρκετοί με τουρκικά όπλα και αποδίδουν και αρκετά καλά και καλύτερα 1/2 εταιριών από πολλά ιταλικά, τώρα άλλο Τούρκος -Ελληνας άλλο έχω παρωπίδες και δε βλέπω τίποτε άλλο εκτός από την άποψη μου που συνήθως είναι και περιορισμένης εμβέλειας.Δε με ενδιαφέρει τι αγοράζει ο κάθε ένας εξάλλου εγώ αγοράζω βάση κάνης όχι ντιζαιντ και συστημάτων και χώρων προέλευσης ,και έχω αναφέρει πως τα πρωτεία για μένα συνεχίζει να τα κρατά η Remington ,μπορεί όμως γιατί μου αρέσουν τα ντουφέκια να έχω αγοράσει η και να αγοράσω και μάρκας γάιδαρος θα το βιώσω και ανάλογος θα κρατηθεί η θα πωληθεί διότι πάντα αναζητώ το καλύτερο,που μπορεί για κάποιον άλλο να είναι το χειρότερο.Μου έχει κάνει ντουφέκι εμπλοκή σε φασα σε μπεκάτσα σε παπί ε και δεν το πεταξα ,βρήκα την αιτία και το έλυσα το θέμα .Η κανη είναι είναι το κομμάτι του όπλου που με ευχαριστεί,αν θέλω πάντα να ρίχνω σε γάμους πολυβολισμούς γιατί έτσι νιώθω σιγουριά το κάνω με άλλα πράγματα τα πυροβόλα όπλα τύπου λειόκανα είναι για πουλάκια και κάνα γουρουνάκι ,αυτή είναι η θέση του κατά κύριο λόγο και αυτό που το κάνει ποιο άξιο είναι τι βγαίνει από την κανη του , ούτε ποιος το έφτιαξε, ούτε αν είναι όμορφο ,ούτε αν δεν κάνει ποτέ καμία εμπλοκή ειδικά τα αυτογεμές.Λεω επειδή ίσως να διαβάζει και κανείς άλλος εδώ ότι ο κάθε ένας ας αγοράσει ότι θέλει, οποίος ενοχλείται με την αγορά του άλλου καλύτερα την επόμενη φορά να σκέφτετε τι ψηφίζει ,αν ψηφίζει. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο το τι ψηφίζει ο κάθε ένας και βλέπω όλο ντενεκέδες στο τιμόνι παρά τι ντουφέκι αγοράζει ,σκέψου το λίγο και θα δεις ποιος πραγματικά σου κάνει κακό.

...οι απόψεις του καθενός να στηρίζονται σε υπαρκτά πράγματα και όχι σε υποψίες ,ακούσματα κτλ....
Λες να στηριζονται σε υπαρκτα γεγονοτα και συμφωνω απολυτα.....
Ρίχνουν αρκετοί με τουρκικά όπλα και αποδίδουν και αρκετά καλά και καλύτερα 1/2 εταιριών από πολλά ιταλικά,
... και μετα στο καπακι μου πετας την αοριστια για τουρκικα καλυτερα απο ιταλικα....

Το οτι δεν εχουν περασει απο ελεγχο να δοκιμαστουν και να σφαγιστουν ειναι μια πραγματικοτητα και οχι αοριστια!
Αυτο οι υποστηρικτες τους το κανουν γαργαρα!
θα το λεω οπλο απο το λιντλ και οταν το σφραγισουν το ξανασυζηταμε.
Αλλα θα μου πεις αυτα ειναι καλυτερα απο τα ιταλικα , τι τον θελουν τον ελεγχο

Back