Τουρκικά όπλα

Ο Τούρκος συνεχίζει να σ ενοχλεί και να σε απειλεί, αυτή είναι η διαφορά.
Και οι τουρκοι έρχονται , κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και αφήνουν τα λεφτά τους είναι καλό που υπάρχουν σχέσεις.

Επειδή το θέμα είναι τα όπλα, ας το δούμε λίγο αντίστροφα.
Είναι πολυ θλιβερό που η Ελλάδα μας δεν παράγει όπλα, βασικά δεν παράγει τίποτα! Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι διαχρονικά μεθοδευμένο από ξένες δυνάμεις σε συνεργασία πάντα με δοσίλογους τους κυβερνήτες!
Αυτό εκτιμώ θα έπρεπε να μας προβληματίζει περισσότερο, να φτιάξουμε δλδ τη δική μας χώρα καλύτερη και να μην κοιτάμε τη χώρα του γείτονα.

Και οι τουρκοι έρχονται , κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και αφήνουν τα λεφτά τους είναι καλό που υπάρχουν σχέσεις.
Συμφωνώ,όπως πάνε και οι Έλληνες Τουρκία, αλλά εγώ δεν αναφέρομαι στους πολίτες, αλλά στις κυβερνήσεις τους.

Επειδή το θέμα είναι τα όπλα, ας το δούμε λίγο αντίστροφα.
Είναι πολυ θλιβερό που η Ελλάδα μας δεν παράγει όπλα, βασικά δεν παράγει τίποτα! Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι διαχρονικά μεθοδευμένο από ξένες δυνάμεις σε συνεργασία πάντα με δοσίλογους τους κυβερνήτες!
Αυτό εκτιμώ θα έπρεπε να μας προβληματίζει περισσότερο, να φτιάξουμε δλδ τη δική μας χώρα καλύτερη και να μην κοιτάμε τη χώρα του γείτονα.
Επειδή το θέμα είναι τα όπλα.....

Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bmw ;;
Η διαφορά είναι ότι οι Γερμανοί δεν διεκδικούν τά νησιά του Αιγαίου.... προς το παρόν τουλάχιστον!

Δεν κατηγορώ κανεναν που για εθνικιστικους λόγους δεν επιλέγει τουρκικα προϊοντα.
Εχει καθε δικαιωμα και μαλιστα θα πω ότι ειναι και ηθικά και εθνικα δικαιολογημενος.
Προσωπικά ομως, και μαλλον επειδη εχω μεγαλωσει, βλεπω τελειως τεχνοκρατικά τετοια θέματα.
Αν καποιος κατασκευαζει κάτι καλό, λειτουργικό, αξιοπιστο και οικονομικό που εμενα θα με εξυπηρετήσει στο 100% των αναγκων μου,
δεν θα κοιταξω αν εχει φτιαχτει στην Κινα, στην Τουρκία ή στη Βολιβια.
Το βλεπω καθαρα και μόνο απο τεχνική αποψη και αναγνωρίζω την υπεροχή του οποιουδηποτε κι αν ειναι αυτος.
Ειτε ειναι σκρίνιο απο τα ΙΚΕΑ, ειτε τηλεφωνο απο την Κίνα ειτε οπλο απο την Τουρκία.
Δεν με κανει εμενα λίγοτερο εθνικόφρονα μια τετοια επιλογή.

Και αν το παμε παραπερα, ντροπή θα πρεπει να νιωθω για εμας (πολίτες), που με τις επιλογες μας (κυβερνησεις) , δωσαμε το ελευθερο, να πνιγουν καθε ιδιωτικη ελληνικη πρωτοβουλια παραγωγής, και οχι μονο αυτο αλλα και πνιξιμο των ειδη υπαρχόντων.
Ειδικα στο θεμα της οπλοβιομηχανιας που "πνιγηκε" εδω στην Ελλαδα και ανθισε απεναντι εχει γίνει σκοπιμα και με "δικη" μας πολιτικη συναινεση.
Ο Εφιαλτης ηταν Ελληνας.

Η διαφορά είναι ότι οι Γερμανοί δεν διεκδικούν τά νησιά του Αιγαίου.... προς το παρόν τουλάχιστον!
Τα νησιά τα υπερασπιζομαστε και αν έρθει η ώρα ακόμα και με τούρκικα δικανα ,το '21 τους πολεμουσαμε και με λάφυρα απο τις μάχες (κουβέντα να γινεται).

Last edited:
Τα νησιά τα υπερασπιζομαστε και αν έρθει η ώρα ακόμα και με τούρκικα δικανα ,το '21 τους πολεμουσαμε και με λάφυρα απο τις μάχες (κουβέντα να γινεται).
Στη Μύκονο να μπουκάρουν,το καλοκαίρι.
Εκεί να δεις,υπεράσπιση...

Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bmw ;;
Ούτε ιταλικά!!! Οι Ιταλοί είναι η χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας απλά ήταν πάντα εναντίων μας από τα παρασκήνια εκτός το 1940. Αν ψάξετε στην ιστορία θα το δείτε ότι ήταν πάντα απέναντι μας σε κάθε εθνική διεκδίκηση.

Είναι στα αλήθεια συγκινητικός ο πατριωτισμός ορισμένων που δεν θέλουν να ακουνε για Τουρκικα όπλα κλπ....

Αλλά μην φοβάστε ρε παιδια κ μην κάνετε ετσι, όσοι κατέχουν τουρκικα όπλα δεν θα πολεμησουν υπέρ της Τουρκίας αν ο μη γενητο γίνει πολεμος...
Γιατί μάλλον κάτι τέτοιο φοβάστε κ επιμένετε κάθε λίγο πάνω σε αυτό το θέμα...

Όσο για τους Γερμανούς που προαναφέρθηκαν με τις ωραίες αμαξαρες που μας φτιάχνουν κλπ αυτους τους ξεχάσαμε...
Και μάλλον τους ξεχάσαμε γιατι δεν ζήσαμε αυτές τις φρικαλεότητες....
Ναι ήταν πολεμος, αλλά σε κανένα πολεμο δεν σκίζεις τις κοιλιές από τις έγκυες γυναίκες με την ξιφολογχη κλπ....
Για δείτε κ κανα ντοκιμαντέρ από μαρτυρίες επιζησαντων να σας σηκωθεί η πετσα...

Και τι να κάνουμε αφου σαν χώρα δεν παράγουμε ουτε κολυμπηθροξυλο....
Αυτό είναι το προβλημα...

Και εγώ ΔΕΝ παω τον Τούρκο αλλά εχω ξαναπεί τους λόγους που άνοιξα αυτο το θέμα...
Τουρκικό όπλο δεν είχα κ δεν εχω...

Και ένα τελευταίο...
Μηπως τυγχάνει να υπάρχει κάποιος που απεχθάνεται φανατικά τα τουρκικά όπλα να είναι κ φανατικός Παναθηναϊκός...
Να μας πει αν πανηγυριζει τα καλάθια του Οσμάν κ αν πανηγυρισε ξέφρενα το περσινο Ευρωπαϊκό που χάρισε στην ομάδα του ο Τουρκος προπονητης....

Είναι στα αλήθεια συγκινητικός ο πατριωτισμός ορισμένων που δεν θέλουν να ακουνε για Τουρκικα όπλα κλπ....

Αλλά μην φοβάστε ρε παιδια κ μην κάνετε ετσι, όσοι κατέχουν τουρκικα όπλα δεν θα πολεμησουν υπέρ της Τουρκίας αν ο μη γενητο γίνει πολεμος...
Γιατί μάλλον κάτι τέτοιο φοβάστε κ επιμένετε κάθε λίγο πάνω σε αυτό το θέμα...

Όσο για τους Γερμανούς που προαναφέρθηκαν με τις ωραίες αμαξαρες που μας φτιάχνουν κλπ αυτους τους ξεχάσαμε...
Και μάλλον τους ξεχάσαμε γιατι δεν ζήσαμε αυτές τις φρικαλεότητες....
Ναι ήταν πολεμος, αλλά σε κανένα πολεμο δεν σκίζεις τις κοιλιές από τις έγκυες γυναίκες με την ξιφολογχη κλπ....
Για δείτε κ κανα ντοκιμαντέρ από μαρτυρίες επιζησαντων να σας σηκωθεί η πετσα...

Και τι να κάνουμε αφου σαν χώρα δεν παράγουμε ουτε κολυμπηθροξυλο....
Αυτό είναι το προβλημα...

Και εγώ ΔΕΝ παω τον Τούρκο αλλά εχω ξαναπεί τους λόγους που άνοιξα αυτο το θέμα...
Τουρκικό όπλο δεν είχα κ δεν εχω...

Και ένα τελευταίο...
Μηπως τυγχάνει να υπάρχει κάποιος που απεχθάνεται φανατικά τα τουρκικά όπλα να είναι κ φανατικός Παναθηναϊκός...
Να μας πει αν πανηγυριζει τα καλάθια του Οσμάν κ αν πανηγυρισε ξέφρενα το περσινο Ευρωπαϊκό που χάρισε στην ομάδα του ο Τουρκος προπονητης....
Δεν φοβαται κανεις κατι τετοιο, απλα το σκεπτικο ειναι οτι πηγαινουν χρηματα που μπορει να γινουν οπλα και σφαιρες και να χρησιμοποιηθουν εναντιον μας σε περιπτωση πολεμου. Χρηματα φυσικα πηγαινουν διπλα και πιο πολλα απο αλλα προιοντα που εισαγουμε.

Δεν φοβαται κανεις κατι τετοιο, απλα το σκεπτικο ειναι οτι πηγαινουν χρηματα που μπορει να γινουν οπλα και σφαιρες και να χρησιμοποιηθουν εναντιον μας σε περιπτωση πολεμου. Χρηματα φυσικα πηγαινουν διπλα και πιο πολλα απο αλλα προιοντα που εισαγουμε.
Εγώ Γιώργο θεωρώ ότι είναι αρκετά τα ξένα κράτη που θα ήθελαν να έχουν ένα κομμάτι από την πατριδα μας η κ ολόκληρη αλλά μας χαμογελάνε χωρίς να το φανερώνουν...
Τον Τούρκο μπορούμε κ τον καταλαβαίνουμε γιατί γαυγίζει συνέχεια.....

Και αυτούς που φοβάμαι περισσότερο δεν είναι όσους βρίσκονται εκτός των συνόρων μας αλλά αυτούς που βρίσκονται εντός...

Εγώ Γιώργο θεωρώ ότι είναι αρκετά τα ξένα κράτη που θα ήθελαν να έχουν ένα κομμάτι από την πατριδα μας η κ ολόκληρη αλλά μας χαμογελάνε χωρίς να το φανερώνουν...
Τον Τούρκο μπορούμε κ τον καταλαβαίνουμε γιατί γαυγίζει συνέχεια.....

Και αυτούς που φοβάμαι περισσότερο δεν είναι όσους βρίσκονται εκτός των συνόρων μας αλλά αυτούς που βρίσκονται εντός...
Δεν διαφωνω.....
Το προβλημα με τους διπλα δεν ειναι με τους απλους πολιτες αλλα μ'αυτους που ειναι στην εξουσια. Πριν καποια χρονια, η συζυγος ειχε μια σελιδα στο facebook, καποια στιγμη ειχε κοντρα με εναν απο διπλα(απο Σμυρνη αν θυμαμαι καλα). του εγραψε το γνωστο, Τουρκος καλος μονο νεκρος, εκεινος επεμενε γιατι, αλλα με ευγενικο τροπο, του λεει η δικια μου δεν κανεις μια ερευνα απο που καταγεσαι, τελικα ειχε ριζες απο Ροδο......

Δεν διαφωνώ, αλλά σιγά μην περιμένουν οι "γείτονες" τις εισαγωγές μας για να κάνουν πολεμική βιομηχανία.
Εδώ οι κινέζοι (και όχι μόνο) επενδύουν συνέχεια πολλά δις στη Τουρκία.
Εμείς να τα δούμε...... :(

Πτώση 15,2% σε 837,4 εκ $, έναντι 988 εκ $ την αντίστοιχη περίοδο έτους 2023 σημείωσαν οι εξαγωγές της Ελλάδας προς την Τουρκία το α΄ εξάμηνο του 2024, σύμφωνα με τα δημοσιευθέντα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, όπως αναφέρονται σε σημείωμα της ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα. Οι εισαγωγές της Ελλάδας από την Τουρκία το ίδιο διάστημα, ανήλθαν σε 2,31 δις $, έναντι 1,88 δις $ το 1ο εξάμηνο 2023, σημειώνοντας αύξηση 22,8%.

https://www.ot.gr/2024/09/10/oikono...n-kai-anodos-ton-eisagogon-to-proto-eksamino/

Ρε παιδιά σε μισή χρονιά είχαμε εισαγωγές 2,31 δις δολάρια, πόσα από αυτά μπορεί να είναι τουφέκια ΑΤΑ και Aselkon και Ιμπάλα κτλ;
Μην παραμυθιαζόμαστε, όταν οι μισές ηλεκτρικές συσκευές (μην πω παραπάνω) και τα μισά ρούχα που αγοράζουμε είναι από τους γείτονες. Καλά μην πούμε για τρόφιμα και αγροτικά προϊόντα (όσπρια, ξηροί καρποί κτλ).
Μια χαρά τα σκάμε σε χώρες που έχουμε σφαχτεί στο παρελθόν και μια χαρά παίρνουμε τα χρήματά τους όταν έρχονται το καλοκαίρι!

Όταν θελήσω θα τους πηδήσω και με το δικό τους ντουφέκι θα είναι σκληρότερο το πήδημα.Αγοραστε ότι νομίζετε εξάλλου κανείς δε ξέρει πραγματικά τι αγοράζει και που καταλήγουν τα λεφτά του.Ευχαριστηθείτε τις ντουφέκιες σας γιατί όπως είχε πει κάποτε κάποιος.
Υποθετικά σου χρεώνω ότι θα ζήσεις 90 χρόνια (π.χ) ,τα 30 είναι ύπνος ,τα άλλα 30 + είναι εργασία σου μένουν ούτε 30 από τα οποία κάποια θα αναλωθούν σε συμβάντα ξαφνικά μη επιθυμητά , ασθένειες,υποχρεώσεις άρα σου μένει λέω εγώ ένα αρχίδι από χρόνο πραγματικά για να ευχαριστηθείς, επομένως κάνε το κέφι σου ,ζήσε ντουφέκα αφού αυτό είναι ένα από τα κέφια μας με ότι σου γουστάρει και αγόρασε ότι μπορείς και ποθείς αρκεί να νιώθεις χαρούμενος .Όσο για εχθρούς ,τους έξω τους ξέρουμε όλοι τους έσω τους ψηφίζει η πλειοψηφία άρα και να θες να κρυφτείς δε μπορείς όταν φτάσει η ώρα θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.Το survivor και αυτές οι ηλεκτρικές κωλοσόμπες ,κουμτελ αν θυμάμαι καλά έχουν ξεπουλήσει εδώ στο ελλαντα τα λειόκανα μας μάραναν ? Τους έχω ετοιμάσει και ποίημα στους απέναντι αν αποφασίσουν να έρθουν (ελάτε εδώ, ελάτε εδώ, να δείτε πως με τα δικάς σας τουφέκια εγώ θα σας πηδώ).

Όταν θελήσω θα τους πηδήσω και με το δικό τους ντουφέκι θα είναι σκληρότερο το πήδημα.Αγοραστε ότι νομίζετε εξάλλου κανείς δε ξέρει πραγματικά τι αγοράζει και που καταλήγουν τα λεφτά του.Ευχαριστηθείτε τις ντουφέκιες σας γιατί όπως είχε πει κάποτε κάποιος.
Υποθετικά σου χρεώνω ότι θα ζήσεις 90 χρόνια (π.χ) ,τα 30 είναι ύπνος ,τα άλλα 30 + είναι εργασία σου μένουν ούτε 30 από τα οποία κάποια θα αναλωθούν σε συμβάντα ξαφνικά μη επιθυμητά , ασθένειες,υποχρεώσεις άρα σου μένει λέω εγώ ένα αρχίδι από χρόνο πραγματικά για να ευχαριστηθείς, επομένως κάνε το κέφι σου ,ζήσε ντουφέκα αφού αυτό είναι ένα από τα κέφια μας με ότι σου γουστάρει και αγόρασε ότι μπορείς και ποθείς αρκεί να νιώθεις χαρούμενος .Όσο για εχθρούς ,τους έξω τους ξέρουμε όλοι τους έσω τους ψηφίζει η πλειοψηφία άρα και να θες να κρυφτείς δε μπορείς όταν φτάσει η ώρα θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.Το survivor και αυτές οι ηλεκτρικές κωλοσόμπες ,κουμτελ αν θυμάμαι καλά έχουν ξεπουλήσει εδώ στο ελλαντα τα λειόκανα μας μάραναν ? Τους έχω ετοιμάσει και ποίημα στους απέναντι αν αποφασίσουν να έρθουν (ελάτε εδώ, ελάτε εδώ, να δείτε πως με τα δικάς σας τουφέκια εγώ θα σας πηδώ).
Καλά τα λες αλλά πως θα τους πηδηξεις όταν η ελληνική κυβέρνηση έχει αδειάσει τις αποθήκες πυρομαχικών στέλνοντας το πλεόνασμα πυραύλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία. Εσύ θες αλλά με τι;;;;;; με μπάλες Λάμπρο;;;; Η σε γεμίζει εμπιστοσύνη ο τροπος λειτουργιας των τελευταίων κυβερνήσεων. Εννοώ τις κυβερνήσεις μετά τον Καποδίστρια..... συγκάλυψη, ρεμουλα, διαφθορά και υποταγή.

Καλά τα λες αλλά πως θα τους πηδηξεις όταν η ελληνική κυβέρνηση έχει αδειάσει τις αποθήκες πυρομαχικών στέλνοντας το πλεόνασμα πυραύλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία. Εσύ θες αλλά με τι;;;;;; με μπάλες Λάμπρο;;;; Η σε γεμίζει εμπιστοσύνη ο τροπος λειτουργιας των τελευταίων κυβερνήσεων. Εννοώ τις κυβερνήσεις μετά τον Καποδίστρια..... συγκάλυψη, ρεμουλα, διαφθορά και υποταγή.
Δεν ψηφίζω πολιτικούς ντενεκέδες ,που είναι οι χειρότεροι ντενεκέδες αυτή είναι και η απάντηση στο κουίζ σε άλλο θέμα που είχα γράψει το απόγευμα ,για το ποιος είναι ο χειρότερος ντενεκές.Ψηφιζω αλλά όχι τους μόνιμους κατοίκους της Βουλής (ντενεκέδες δηλαδή).

Back