Τουρκικά όπλα

καλημερα,η πατεντα της benelli εχει ληξει οποτε μπορει να την αντιγραψει και επισης θυμιζω πως η beretta εχει και τουρκικα!
Η πατέντα για τον μηχανισμό εννοείς μάλλον.Εδω μιλάμε για όλο το όπλο.Ειναι ίδιο με μια m2

Καλημέρα την ίδια απορία είχα και εγώ όταν είδα αυτό το βίντεο με την αντιγραφή τής maxus 1 της πρώτης έκδοσης και με κοντάκι για δεξιόχειρες με palm

Καρμπον.Με ονομασία trust.....ούτε καν

Πολυ θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο τουρκικο φορουμ που να εχει ενοτητα και να μιλουν για κατι Ελληνικο.
Αφου εμεις δεν κατασκευαζουμε οπλα μηπως ασχολουνται πχ με το Ελληνικο σουβλακι.
Η δεν ασχολουνται καθολου μαζι μας και μονο εμεις εχουμε κρυφοερωτα με αυτους?
400 χρονια , δυσκολο να φυγουν απο πανω μας...

Συμφωνώ απόλυτα. Ο Τούρκος ήταν, είναι και θα είναι πάντα εχθρός μου. Και μπορεί ίσως να έχω καταναλώσει άθελά μου κάποια τουρκικά προϊόντα, αλλά εν γνώση μου δεν θα συμβεί ποτέ. Ειδικά στο κυνηγετικό όπλο που είναι το πάθος μου.

Δεν κακίζω αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να αγοράσουν τουρκικό όπλο. Απλά στο δικό μου το μυαλό δεν χωράει σαν επιλογή. Μπορεί να είμαι εγώ ο μυστήριος, δεν το αποκλείω.

Πολυ θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο τουρκικο φορουμ που να εχει ενοτητα και να μιλουν για κατι Ελληνικο.
Αφου εμεις δεν κατασκευαζουμε οπλα μηπως ασχολουνται πχ με το Ελληνικο σουβλακι.
Η δεν ασχολουνται καθολου μαζι μας και μονο εμεις εχουμε κρυφοερωτα με αυτους?
Φαντάσου για μας τους Μακεδόνες που ήταν σχεδόν 500 τα χρόνια της τουρκοκρατίας (482 για την ακρίβεια ενώ για τη Θράκη 499). .think. Η μακαρίτισσα προγιαγιά μου θυμόταν καλά τους Τούρκους:το 1912 ήταν 15 ετών κοπέλα και την είχαν ήδη αρραβωνιάσει(κάτι φυσικό για τότε)...

Συμφωνώ απόλυτα. Ο Τούρκος ήταν, είναι και θα είναι πάντα εχθρός μου. Και μπορεί ίσως να έχω καταναλώσει άθελά μου κάποια τουρκικά προϊόντα, αλλά εν γνώση μου δεν θα συμβεί ποτέ. Ειδικά στο κυνηγετικό όπλο που είναι το πάθος μου.

Δεν κακίζω αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να αγοράσουν τουρκικό όπλο. Απλά στο δικό μου το μυαλό δεν χωράει σαν επιλογή. Μπορεί να είμαι εγώ ο μυστήριος, δεν το αποκλείω.
Και έτσι να μην το βλέπει κανείς ας το σκεφτούμε άλλιώς . Να έχεις παιδιά ή δικούς σου ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά , απέναντι από τα προβλήματα που δημιουργεί το τουρκικό κράτος . Αντέχει κάποιος να σκέφτεται ότι τα χρήματα που πλήρωσε σε κάποιο τουρκικό προϊόν είναι αυτά που χτύπησαν ή ακόμη χειρότερα πλήρωσαν την σφαίρα που σκότωσε τον δικό του άνθρωπο ; Όχι μόνο ηθελημένα από το τούρκικο κράτος , μπορεί και από ατύχημα που προκάλεσαν οι προκλήσεις του . Όλα αυτά ούτε εμένα μου επιτρέπουν να πληρώσω εν γνώση μου κάτι τούρκικο. Βέβαια μπορεί να είμαι και εγώ μυστήριος, δεν το αποκλείω.

Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bmw ;;
Για το 2023 οι εξαγωγές της Τουρκίας στην Ελλάδα ήταν 4,17 δισεκατομμύρια $ USA, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων COMTRADE των Ηνωμένων Εθνών για το διεθνές εμπόριο.

https://tradingeconomics.com/turkey/exports/greece

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    23,3 KB · Προβολές: 5
Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bm ;;
Συμφωνώ. Αυτό με τους τούρκους όμως συμβαίνει ακόμη και τώρα , μπορεί να κρατάει από παλιά, αλλά ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να γίνετε . Δεν είναι κάτι που έγινε , πέρασε , και δεν περιμένουμε να επαναληφθεί ( που βέβαια κανείς μας δεν το ξέρει ) . Δεν λέω όποιος στο παρελθόν έβλαψε την χώρα μας πρέπει να του το κρατάω ακόμη (αν έλεγα αυτό τότε δεν θα έπρεπε να μιλάω με κανέναν γείτονα ) . Στο «σήμερα» αναφερόμουνα .

Καμμιά σχέση το τι έχει γίνει με την Γερμανία η την Ιταλία σε καιρό πολέμου με αυτό που κάνουν οι Τούρκοι διαχρονικά και σε καιρό ειρήνης, δηλαδή να λένε ανοικτά ότι θέλουν τα εδάφη μας .
Και δεν το λένε μόνο αλλά εργάζονται συστηματικά ώστε την κατάλληλη στιγμή να το κάνουν.
Το έκαναν στην Κύπρο ,το έκαναν τώρα στην Συρία και θα το κάνουν ξανά όταν σε βρουν αδύναμο.
Κακος γειτονας οχι μονο για εμας αλλα για ολους τους λαους που εχουν την ατυχια να ζουν διπλα τους.
Παραμονευουν σαν τα ορνεα να σε βρουν στην αδυναμη στιγμη.

Στα όπλα τώρα ...βρωμάει ο τόπος από όπλα , σιγά μη καψουρευτω να πάρω τουρκικό γκαζοτενεκε.
Όσοι έχουν να τα χαίρονται με υγεία.
Εγώ την άποψη μου θα την λέω και θα την υποστηρίζω ανοικτά και ξεκάθαρα.

Last edited:
Για το 2023 οι εξαγωγές της Τουρκίας στην Ελλάδα ήταν 4,17 δισεκατομμύρια $ USA, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων COMTRADE των Ηνωμένων Εθνών για το διεθνές εμπόριο.

https://tradingeconomics.com/turkey/exports/greece
Ανάλογες πρέπει να έχουμε εμείς προς αυτούς.

Greece Exports to Turkey was US$1.97 Billion during 2023, according to the United Nations COMTRADE database on international trade. Greece Exports to Turkey - data, historical chart and statistics - was last updated on January of 2025.​

https://tradingeconomics.com/greece/exports/turkey

Attachments

• Screenshot 2025-01-19 at 14-52-37 Greece Exports to Turkey - 2025 Data 2026 Forecast 1988-2023...png
    Screenshot 2025-01-19 at 14-52-37 Greece Exports to Turkey - 2025 Data 2026 Forecast 1988-2023...png
    33 KB · Προβολές: 4
Νομίζω πως το θέμα αυτό είναι για τα τουφέκια .Τώρα σε άλλο επίπεδο πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι αυτός ο απολίτιστος λαός δεν έχει προσφέρει τίποτε στην ανθρωπότητα ποτέ και ότι φένεται και έχει να δει ο κόσμος σε δαυτους ουσιώδη είναι ελληνικής φύσεως .Όπως και να έχει είναι μόνιμοι φανεροί εχθροί για μένα προσωπικά όπως και κάποιοι άλλοι λαοί τριγύρω .Στην ζωή μου έχω βάλει τις λίστες μου πλέον και αυτό που αναζητώ μεταξύ τούτων είναι ποιοί είναι οι κρυφοί εχθροί ή οι φίλοι των Ελλήνων που δυστυχώς όσο μεγαλώνω διαπιστώνω και ας φένεται εγωιστικό ως προς την καταγωγή μας ότι μάλλον δεν υπάρχουν ,αν όντως είναι έτσι υπάρχει εξήγηση αλλά πάλι θα αντιμετωπιστεί ως ελληνική υπερηφάνεια και εγωπαθεια.Καλο είναι να μιλάμε για τουφέκια εδώ .

Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bmw ;;
Ο Τούρκος συνεχίζει να σ ενοχλεί και να σε απειλεί, αυτή είναι η διαφορά.

Ρε παιδιά μην το πάμε αλλού το θέμα.Ας έρθουν εδώ είμαστε καν τους περιμένουμε.
Το θέμα ήταν πως μπορούν και αντιγράφουν τόσο και όχι απλά μηχανισμούς αλλά ολόκληρο το όπλο χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.
Ίσως να υπάρχουν και μηνύσεις η να έχουν πληρώσει και να έχουν έρθει σε κάποια συμφωνία ποιος ξέρει

Back