Τουρκικά όπλα

ΟΠΑ ΟΠΑΑΑ !!! Σε θέλω γαλαντόμο , θα πληρώσεις να πάει σε ενα κέντρο αισθητικής / spa ... τι δηλαδή ... με 35 ευρώ πας να την βγάλεις ????

Δεν φταίω εγω η εταιρία βγάζει προϊόντα της φτηνιας φαίνεται .yelling.

Θέλω να πάρω στην κοπελιά μου αυτό. Θα κάνει καλό μπικίνι ή θα αρχίσει τιποτα εμπλοκές? .yel..yel.

View attachment 88364
Το πολύ πολύ εάν κάνει να αναλάβεις εσύ που θα το ξεμπλοκαρεις να συνεχίσεις τη δουλειά .Έχει και τα καλά της η εμπλοκή μερικές φορές.

Δεν φταίω εγω η εταιρία βγάζει προϊόντα της φτηνιας φαίνεται .yelling.
φθηνό προϊόν λοιπόν αλλα ταυτόχρονα και πολύ αποτελεσματικό … τότε γιατί αγοράζεις την Ιταλιδουλα και δίνεις ένα σωρό λεφτά ; Σου αρέσει να σκορπάς άσκοπα τα λεφτά σου ;

φθηνό προϊόν λοιπόν αλλα ταυτόχρονα και πολύ αποτελεσματικό … τότε γιατί αγοράζεις την Ιταλιδουλα και δίνεις ένα σωρό λεφτά ; Σου αρέσει να σκορπάς άσκοπα τα λεφτά σου ;
Γιατί τα remi είναι φτηνά στην Ελλάδα; Μια μπενελομπερετα στοιχίζει πιο φτηνά. Και το λέω εγώ που είμαι φαν της ρεμ. 800 ευρώ έχει πάει η απλή 870. Η wingmaster άστα..... Η δε V3 1500. Και δεν ξέρουμε ούτε ποιός είναι ο αντιπροσωπος. Ε και να θέλει κάποιος λέει να πα να γ@@@@θεί. Να ψάχνει ένα ελατήριο στο ebay

Γιατί τα remi είναι φτηνά στην Ελλάδα; Μια μπενελομπερετα στοιχίζει πιο φτηνά. Και το λέω εγώ που είμαι φαν της ρεμ. 800 ευρώ έχει πάει η απλή 870. Η wingmaster άστα..... Η δε V3 1500. Και δεν ξέρουμε ούτε ποιός είναι ο αντιπροσωπος. Ε και να θέλει κάποιος λέει να πα να γ@@@@θεί.
Και φταίει η Remington για τις παραφωνίες του αντιπροσώπου στην Ελληνική αγορά και για την τιμολογιακή πολιτική του ;

Σαφώς και όχι. Το εν Ελλάδι καθεστώς φταίει
Το ίδιο καθεστώς αντιμετωπίζουν όλοι Κώστα αλλά δεν είναι όλοι τα ίδια σκατα.
Σαφώς και φταίει η ρεμ για τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο της, αυτή του έδωσε την αντιπροσωπεία.

Ότι έρχεται από Αμερική στην Ευρώπη και αντίστροφα είναι συνήθως ακριβότερο , ένα πικατινι μαμά μπενελι μπορεί να φτάσει τα 100 δολάρια όταν ένα αμερικανικό αφτερ μάρκετ το βρίσκεις με 40 .

1717614891828.jpeg

Last edited:
Φταίει τόσο που και από ανταλλακτικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται πιστέψτε με ήδη σε ένα ανταλλακτικό έχουν δημιουργήσει θέμα σε 3 ανθρώπους πρόσφατα άλλο ζητήθηκε άλλο έδωσαν και η ουσία είναι δεν ξέρω και την σχέση που έχουν με την μαμά για να πουν ότι αυτό που πωλούν δεν κάνει.Και δεν είναι ότι είναι άλλο ανταλλακτικό απλά δεν κάνει.

Τελικά ξέρει κάποιος ποιός είναι ο αντιπρόσωπος; Ο Διαμα ή ο Κάλκα; WTF is going on?
Λογικά με τη νέα remarms ο δεύτερος έκανε εισαγωγή μόνος τού κάποια παρτίδα. Όσο και να μου αρέσει η 870 fieldmaster όχι δεν αξίζει 800ευρω σε αυτά τα λεφτά θα πάρω άλλη μια Rem 1187 ή ένα Mossberg 930 ή δύο ακόμη maverick...

Λογικά με τη νέα remarms ο δεύτερος έκανε εισαγωγή μόνος τού κάποια παρτίδα. Όσο και να μου αρέσει η 870 fieldmaster όχι δεν αξίζει 800ευρω σε αυτά τα λεφτά θα πάρω άλλη μια Rem 1187 ή ένα Mossberg 930 ή δύο ακόμη maverick...
Η 930 ακούγεται καλά. Αν πέσει η τιμή (που πρέπει γιατί βγήκε καινούργιο μοντ) θα την κοιταγα.

Η 930 ακούγεται καλά. Αν πέσει η τιμή (που πρέπει γιατί βγήκε καινούργιο μοντ) θα την κοιταγα.
Ηθελα και εγω να την παρω, αλλα αν θυμασαι, ο Βαγγελης με εκραξε...
κατι παραπανω θα ξερει...

Καραμπίνα Armsan αντιγραφή franchi αν δεν κάνω λάθος.
Τελικά νομιζω (διαβάζοντας κ κάποιες παρουσιασεις) οτι ειναι πολύ αξιοπιστο οπλο και από ότι βλέπω και με ωραίες τουφεκιες..
Τώρα αν θα αγόραζε κανείς τουρκικο οπλο η όχι αυτό είναι άλλο θέμα και ειναι στην κρίση του καθενός μας..
Ερώτηση? Ο αντιπρόσωπος της armsan στην Ελλάδα ,ποιος είναι.

Back