Ευχαριστώ φίλε μου να το χαίρεσαι.Ata arms sp nickel.
Ευχαριστώ φίλε μου να το χαίρεσαι.Ata arms sp nickel.
θα συμφωνήσω επειδή και εγώ ενδιαφέρθηκα για τα ATA νομίζω οτι δεν αποτελούν τον κύριο παράγοντα εσόδων τους.
Σωστά πάντως το Dacia έχει προδιαγραφές καλές, τώρα για το Impala ή το ATA ποιός ξέρει ; Υποθέτω οτι έχουν την ίδια πρώτη ύλη με τα Winchester και Stoeger από εκει και πέρα το αν έχουν κάνει περικοπές η αν χρησιμοποιούν φτηνότερες μεθόδους παραγωγής δε δύναται να το ξέρουμε. Πάντως απο προσωπική έρευνα για τα Impala δεν ειδα να παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα 1-2 πράγματα είδα να χαλάνε με κάποια συχνότητα αλλά ειναι άσχετα με την απόδοση και την ασφάλεια του όπλου.
Όσον αφορά τα Winchester SXP ή συγκεκριμένη εταιρεία είχε βγάλει και ελλατωματική παρτίδα και ας έχει πάνω το όνομα winchester και αναφέρομαι στο βίντεο που παρέθεσα σε προηγούμενο ποστ.
Τέλος αν το ATA έχει ποιότητα μπερέττα, δύσκολο να αποδειχθεί αν δεν έχει κάποιος και τα 2 στα χέρια του.
Το 2019 το πήρα και πραγματικά το έχω χαρεί όσο τίποτα.Ευχαριστώ φίλε μου να το χαίρεσαι.
Και εγώ το έχω 3 χρόνια.Μια χαρά είναι το όπλο πολύ καλές βολές! Φαίνεται να αντέχει στον χρόνο...θα δείξει.Το έχει το ιμπάλα δύο χρόνια ο Γιάννης γράφει εδώ leon 50 αν θυμάμαι το όνομα που έχει βάλει πολύ καλό μέχρι στιγμής έχει αναφέρει.
Δεν τους γουστάρω ος ράτσα αλά εξελίσσονται.εμεις εδώ έχουμε μεγάλα μυαλά αλααα κράτος μπουρδέλο αννν μας άφηναν θα κάναμε παπάδεςΡε παιδιά... Δε ξέρω από τούρκικα,αλλά γουστάρω αφάνταστα το γεγονός ότι εξακολουθούν και βγάζουν (αντίθετα από όλους τους άλλους) απλά σχέδια-επιλογες στα δίκανα!
Δίκανο, δισκάνδαλο, ατσάλινο,,με τσοκάκια συνήθως και γιατί όχι και κοκοράτο!!!
Μήπως το μπουρδέλο κράτος Γιάννη προκύπτει από αυτά τα μεγάλα μυαλά?Δεν τους γουστάρω ος ράτσα αλά εξελίσσονται.εμεις εδώ έχουμε μεγάλα μυαλά αλααα κράτος μπουρδέλο αννν μας άφηναν θα κάναμε παπάδες
Κατά 99% μάγος είσεΜήπως το μπουρδέλο κράτος Γιάννη προκύπτει από αυτά τα μεγάλα μυαλά?
Κράτος είμαστε όλοι εμείς. Αυτά τα μεγαααααλα μυαλά εμείς τα ανεβάζουμεΜήπως το μπουρδέλο κράτος Γιάννη προκύπτει από αυτά τα μεγάλα μυαλά?
Θείο ακόμα με Μπερέτες ασχολείσαι?Κράτος είμαστε όλοι εμείς. Αυτά τα μεγαααααλα μυαλά εμείς τα ανεβάζουμε
Όχι θα ασχοληθούμε με τα χρεπιαΘείο ακόμα με Μπερέτες ασχολείσαι?
Έτσι....Όχι θα ασχοληθούμε με τα χρεπια
Τον έχω μακρυά μου γι αυτό......... εσύ πρόσεχε είσαι κοντάΈτσι....
Καλά του λες
Να του πεις ότι θα πάω από κει με τον σουλτανογλου που έχω και θα κάνει 10 μετάνοιες και θ αλλαξοπιστήσει με τις μπερετογλου γι αυτά που λέει ο ασεβήςΤον έχω μακρυά μου γι αυτό......... εσύ πρόσεχε είσαι κοντά
#monobrowning λέμε....Να του πεις ότι θα πάω από κει με τον σουλτανογλου που έχω και θα κάνει 10 μετάνοιες και θ αλλαξοπιστήσει με τις μπερετογλου γι αυτά που λέει ο ασεβής
#monobrowning λέμε....
Εσύ μη παίρνεις πολύ αέρα με το πυροσωλήνα τη φιλτροχωανα τη μιξουςΕεεεεεεεετσι.....
Εσύ μη παίρνεις πολύ αέρα με το πυροσωλήνα τη φιλτροχωανα τη μιξους