Τουρκικά όπλα

Την ανώτερη βλητικη απόδοση ΔΕΝ την δίνει ο αυλός ουυε το κραμα, σύμφωνα με αυτούς, αλλά το τρύπημα της κανης που γίνονταν τότε και η εσωτερική διαμόρφωση της, που δεν γίνεται σήμερα ούτε στην μπαικαλ ουτε σε άλλες μαρκες τουλάχιστον σε όπλα μαζικης παραγωγής χ χρηματων
Καλά τέτοια έχεις να ακούσεις πολλά κ για κάθε εργοστάσιο όπλων.......
ΤΟ ΖΟΥΜΙ : τότε στα όπλα μέτρο συγκρισης δεν ήταν τα χρήματα αλλά η απόδοση ΝΟΜΙΖΩ
Και τα δυο....
Όσο φθηνό να είναι το οτιδήποτε τι να το κάνεις αν δεν αποδίδει.....
Δεν μπορείς έτσι. Την αντοχή στην δίνει η διαδικασία παραγωγής και ο χρονος. Παλιά έφτιαχναν για να κρατάνε, όχι μόνο όπλα όπως είπε και ο Γιάννης, τώρα;;;; έχω ακομα πορτατιφ φιλιπς που μου το χε η μάνα μου στο δωμάτιο. 51 χρόνια και δουλευει
Δυστυχώς πολλα τα παραδειγματα κ σε ένα σωρό εργαλεία..
Από την τσάπα για τον κήπο μέχρι τις ηλεκτρικές συσκευές κ τα αυτοκίνητα...
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι κανόνας κ η οποιαδήποτε σημερινή αγορά θα βγει σκάρτη...
Παιδες καπου μπερδευτικε το πραμα, απο Τουρκικα οπλα, περασαμε στα Σοβιετικα Ρωσικα.
Το μπερδεμένο λες?? 😂
Μέχρι κ Τουρκικα αυτοκίνητα έχουν εισβάλει εδώ μέσα... 😂

Ισχύει!
Και δεν ισχύει μόνο στα ρωσικα-σοβιετικα.
Γενικότερα ότι ισχύει σε πολλά από τα σύγχρονα προϊόντα.
Καλησπέρα σας κύριε Γιάννη θα μπορούσα να έχω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Καλησπέρα κύριοι,
Αφού διάβασα τις τελευταίες 50 σελίδες και οι 49 αφορούν μαθήματα πατριωτισμού και εθνικισμού, για να μην διαβάζω άλλες 50 σελίδες, υπάρχει κανένας κάτοχος τουρκικού όπλου που να ρίχνει πολλά φυσίγγια κάθε χρόνο;; (1000-5000) Αν ναι, παρακαλώ ας αναφέρει το μοντέλο και αν μπορεί να μου πει 2-3 λόγια για το όπλο με βάση την εμπειρία του.
Ευχαριστώ πολυ!

Εντωμεταξύ , αυτές τις 3 εταιρείες είχα στο μυαλό μου.
Της Aselkon το μοντέλο Χ5 μου αρέσει λιγο πολύ αλλά δεν μπορώ να βρώ για αυτήν την εταιρεία πολλές πληροφορίες

Εντωμεταξύ , αυτές τις 3 εταιρείες είχα στο μυαλό μου.
Της Aselkon το μοντέλο Χ5 μου αρέσει λιγο πολύ αλλά δεν μπορώ να βρώ για αυτήν την εταιρεία πολλές πληροφορίες
Είναι σχετικά νέα εταιρεία γιαυτό.
Λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ, λίγο στο youtube κάτι βρίσκεις. Την κοιτούσα και γω για το μοντέλο που μοιάζει με την Α5 την browning.
Παραθέτω λινκ ιστοσελίδας της μάρκας:
https://aselkonarms.com/urun-kategori/shotguns/
Κοίτα και τα stoeger πάντως, όσοι γνωστοί μου έχουν είναι ικανοποιημένοι.

Αν ειναι να παρεις κατι σαν Α5 , παρε Α5.
Αν ειναι να παρεις κατι σαν Μ2, παρε Μ2.
Η διαφορά του κάτι σαν Α5 με το Α5 είναι ένα χιλιάρικο.
Αν είχαμε αυτό το χιλιάρικο θα κάναμε ερωτήσεις στο browning team και όχι στα τουρκικά όπλα.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΗΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ INTER DARK BLACK ΤΕΛΙΚΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣ ΕΝΤΙΠΟΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΠΡΟΤΑ Ο ΘΕΟΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
https://arvila.gr/shop/aselkon-inter-dark-black/
ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΕΙΡΑ

Παιδια....ενα τούρκικο οπλο των 800€ δε νομιζω πως θα βγει κ αχριστο...μη ξεχναμε την σειρα των Baikal MP-153 & 155 των 600€ και τις F. Affinity, οπου εχει όλος ο ντουνιας απο αυτά, όπου φλερτάρουν στο ιδιο κοστολόγιο, απο τα οποια, εχει γεμισει ο τοπος δικαίως κατα τη γνώμη μου....

Υ.Γ. Ελαστικά Bridgestone ειναι και τα Petlas να ξέρετε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΗΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ INTER DARK BLACK ΤΕΛΙΚΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣ ΕΝΤΙΠΟΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΠΡΟΤΑ Ο ΘΕΟΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
https://arvila.gr/shop/aselkon-inter-dark-black/
ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΕΙΡΑ
Καλορίζικο συνάδελφε!!

Back